Jump to content
PirateClub.hu

JohnNicholas

Törzstag
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

50 Szegény

About JohnNicholas

 • Rank
  Feltörekvő
 • Birthday 06/18/1974

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Hungary
 • Op.rendszer
  Linux Lite
 • Érdeklődés
  informatika

Recent Profile Visitors

506 profile views
 1. JohnNicholas

  Betryal Linux - magyar fejlesztés

  UHU Linux-ot próbáltam régebben. Egész jó. A későbbiekben már SUSE LInuxot használtam, majd következett az Ubuntu, majd Linux Mint-et. Jelenleg pedig Linux Lite van a gépemen.
 2. JohnNicholas

  Linux Lite

  Linux Lite HUN Blogger oldal: [Hidden Content]
 3. JohnNicholas

  Linux Mint

  Helló. Igen, ezek a Linux distrók ráférnek DVD-re, vagy ha nincs meghajtod, akkor kell csinálj egy USB telepitőt és arra ráteszed a Linux distrót és onnan telepited a HDD-re. USB telepitő: [Hidden Content] Nem használok Win10-et. Nálam még mindig a Windows 8.1 van telepitve és mellé pedig a Linux Lite (vagy Linux Mint). Windows 10 vagy más verzió mellett simán elfér valamelyik Linux disztribúció is. Nálam is igy van telepitve. Linuxot használok 90%-ban, a többi 10%-ék Windows (játékok, programozás). Ha erős a géped akkor simán ráteheted az UBUNTU-t is, például a 18-as változatot. Az utolsó azt hiszem a 21-es. ( [Hidden Content] ) Ubuntunál, nekem a 16-os változat volt a kedvencem. Na, az gyorsan futott, de már nem támogatott. Linux Lite és Linux Mint azok amelyek gyorsan futnak 4 GB RAM-al. Nekem ennyi van a laptopomon. 4 GB RAM-al, például az UBUNTU 18, kicsit nehezen futott, de azért nem volt annyira vészes. További sikereket.
 4. JohnNicholas

  Ki milyen játékkal nyomul?

  Helló. Igen. Starcraft Broodwar és Starcraft 2 a kevenceim. WarCraftot nem nagyon szeretem, csak a régi Warcraft 2-öt. Amúgy találtam egy Warcraft játékmódot Starcraft Broodwarhoz. Örülök hogy tetszenek az Euro Truck játékot. Régen játszottam valami autóversenyes játékkal, na azt kedveltem.
 5. JohnNicholas

  Ki milyen játékkal nyomul?

  Euro Truck 1 Simulator: [Hidden Content] Euro Truck 1.3 Simulator: [Hidden Content] Euro Truck 2 Simulator 2 letöltés: [Hidden Content] Euro TRuck 2 Simulator DEMO: [Hidden Content]
 6. JohnNicholas

  Linux Mint

  Ami a Linux distrókat illeti, Én jelenleg Linux Lite-ot használok. Letöltés, telepités itt: [Hidden Content] Linux Lite HUN oldal: [Hidden Content] de bátran tudom ajánlani a Linux Mint-et is. Letöltés,telepités itt: [Hidden Content] Linux Lite és Linux Mint kezdőknek, haladóknak egyaránt ajánlott.
 7. JohnNicholas

  Linux Mint

  Tudom ajánlani a Free Office szövegszerkesztőt: [Hidden Content] Ezt használom Windowsban és Linuxban egyaránt. De persze használhatsz Libre Office-t is. Mindkét program esetében a Linuxos doc filekokat mentsd le (Save as) DOC vagy DOCX formátumba, igy meg tudod nyitni MS OFFICE-ban is. Én például nem nagyon kedvelem a Libre Office-t és sok szöveg szerkesztőt kipróbáltam amig megtaláltam a Free Office-t.
 8. Dark Resurrection (Sötét Feltámadás) - Az Erő őrzői - Irta Angelo Licata Letöltés itt: [Hidden Content] Ingyenes E-könyv - Angol nyelven. ( Magyar és Román nyelvre fordítás Google segitségével. ) A könyv alapján film is készült amit a Youtube-on lehet megnézni:
 9. Ha valaki szeret angolul olvasni, akkor itt egy Sci-Fi és Fantasy gyűjtemény : [Hidden Content] Jó olvasást.
 10. JohnNicholas

  Conquest Frontier Wars

  Conquest Frontier Wars stratégiai játék Windowshoz és Linuxhoz egyaránt. Háromdimenziós stratégiai játék, mely az űrben játszódik. A Conquest: Frontier Wars elemei a hagyományos megoldást követik: fejlesztés, bányászás, területfoglalás és persze harc. Játék letöltése: 1: [Hidden Content] 2.: [Hidden Content] 3. Magyar nyelvű próbaverzió: [Hidden Content] 4.Innen is le lehet tölteni mindkét játékot és csak ki kell csomagolni: [Hidden Content] 5. Ha szükség lenne cheat-re: [Hidden Content] -------------- Ha gondok akadnának Linuxban, játék közben, ezeket vegyétek figyelembe: Conquest can not run on this graphic card Edit conquest.ini and replace 'IRenderPipeline = RendSft' with 'IRenderPipeline = Rend0'. Game crashes trying to play intro launch game with /skipmovies, i.e ; 'wine conquest.exe /skipmovies' Audio problems `winetricks icodecs` Mouse problems In game options, uncheck "enable directinput" (Forrás: [Hidden Content] )
 11. JohnNicholas

  Linux Lite

  Linux Lite 5.0, amely az Ubuntu 20.04-en alapszik. Olyan gépeken is megbízhatóan fut, amelyeken a Microsoft operációs rendszere nem. A Linux Lite egy nyílt forráskódú és szabadon elosztott operációs rendszer, amely a népszerű és elismert Ubuntu Linux disztribúcióra épül, de a könnyűsúlyú Xfce-t alapértelmezett asztali környezetként. Egyes gépek esetén egyszerűen nem éri meg feltenni a Windows 10-et, a Windows 7 használata biztonsági frissítések híján pedig rizikós vállalkozás. A Linux Lite 5.0-ás verziója pont ezeket a felhasználókat célozza, sokan pedig valószínűleg meg sem mondanák a különbséget a két operációs rendszer között. Letöltés: [Hidden Content] A rendszer minimum gépigénye: CPU: 1 GHz-es (akár 1 magos) processzor RAM: 768 MB RAM HDD: 8 GB
 12. JohnNicholas

  Starcraft Clone játékok

  WarCraft in StarCraft. Ez egy olyan játékmód ahol megelevenedik a WarCraft Univerzum, felhasználva a StarCraft 1 grafikáját és térképeit. Játék letöltése itt: [Hidden Content] Csomagold ki a GAMES mappába és máris lehet játszani. CSAK Single Player. Multiplayer nincs. Figyelem. Ebben a letöltési linkben többféle játékmód található. Erről a módról itt lehet olvasni:
 13. JohnNicholas

  Battlestrike shadow of stalingrad

  Szinte olyan mint a Return to Castle Wolfenstein. Birtam azt a játékot.
 14. JohnNicholas

  DOOM 64-Unleashed

  A Doom Remake 4 (Ver 2980) Eredetileg 2018 augusztusában jelent meg, és a modgyűjtemény célja lényegében az volt, hogy az eredeti, legelső Doom játékot átemelje a modern korszakba. Három dimenziós modellek, magas felbontású textúrák, fizika alapú renderelés, és persze a darabokra szétlőhető holttestek, ugyanis az ellenfeleink egyáltalán nem sprite-ok mint két és fél évtizede. A fegyverek és a pályák megmaradtak, úgyhogy lehet sejteni, hogy miről is van it szó. Letöltés itt: [Hidden Content] vagy innen: [Hidden Content]
 15. JohnNicholas

  DOOM 64-Unleashed

  Ha érdekel valakit, ez itt egy DOOM 2D-és játék. Letöltés itt: [Hidden Content]
×