Jump to content

JohnNicholas

Felhasználó
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Semleges

About JohnNicholas

 • Rank
  Pelenkás Bajkeverő
 • Birthday 06/18/1974

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Hungary
 • Op.rendszer
  Linux Mint
 • Érdeklődés
  informatika

Recent Profile Visitors

156 profile views
 1. JohnNicholas

  Starcraft vs. Starcraft 2

  Egyaránt játszottam Starcraft Broodwart és a Starcraft 2-öt. Nekem mindkettő bejön. Most pedig mindkét játék változat ingyenesen elérhető. De ha hálózati játékról van szó, akkor mindig a Broodwarral játszunk a haverokkal. A Starcraft 2-öt még ki sem próbáltuk hálózatban. Játszott valaki a Starcraft Broodwar Remastered változattal ? Próbáltam letölteni, ami meg is történt, csak éppen bekéri a széria számot, ami persze nem volt meg. Vagy le lehetett tölteni furcsa oldalakról, de nekem sosem sikerült letölteni. Nem mondom, legalább 1-2 DEMO pályát elérhetővé tehettek volna, Remastered változatban,aztán ha pedig tetszik a játék, akkor úgyis megveszi a játékos, nemdebár.
 2. JohnNicholas

  Starcraft Clone játékok

  Egy másik hasonló játék, a Priority: Survive, ahol három frakció harcol egymás ellen: Emberek, Földönkívüliek és Kalózok. Letöltés itt: [Hidden Content] Képek:
 3. JohnNicholas

  Starcraft Clone játékok

  Két játék amely Starcraft Clone, szinte úgy kell játszani mint a Starcraft-ot. Ez a két játék az ATROX és az OUTLIVE. Letöltés itt: [Hidden Content] ------------------------------------ ATROX: Az Atrox Háborúban, három fajjal lehet játszani: Intelion, Createse és Hominian. Video: [Hidden Content] OUTLIVE: Ebben a játékban két ellenfél harcol egymás ellen: Emberek és Robotok. Video: [Hidden Content]
 4. JohnNicholas

  Sci-fi antológiák

  Köszönöm szépen. Köszönöm szépen.
 5. JohnNicholas

  Űrcsilliárdos PC játék

  Űrcsilliárdos PC játék - Dragon György regénye nyomán. Letöltés itt: [Hidden Content] Az Űrcsilliárdos játékot egy magyar indie fejlesztőcsapat, a Goblin Lunatics készítette, a játék maga egy 4x Space Strategy játék, amelyben a regényből megismert fajok versengenek az űr egy eddig fel nem fedezett szegletéért. Mindegyik fajnak megvannak az előnyei és a hátrányai, így érdekes taktikákat lehet kidolgozni. A játék sztorija nem kapcsolódik szervesen a regényhez. Az Űrcsilliárdos játék a 10 Minute Space Strategy alapjaira épül, tehát egy egyszerű, könnyen elsajátítható darab. Az Űrcsilliárdos teljesen ingyenes lesz, sőt az lenne az igazi, ha mindenki terjesztené minél jobban. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Valahol a világegyetemben egy ambíciózus, pályakezdő holovíziós riporter arról álmodozik, hogy egyszer ő is ismert és gazdag lesz és ettől könnyű és szép lesz az élete. Egy véletlen folytán elérkezik a nagy lehetőség amely valóra váltani látszik a legmerészebb álmait is. Ez azonban rengeteg hihetetlennek tűnő kalanddal jár együtt. Mindez a meglehetősen távoli jövőben történik, amikor az űrutazás, a hiperűrugrás, a féregjáratok használata természetes dolgok, az emberiség már felfedezte a Tejútrendszert, megismert rengeteg hozzá nagyon vagy nagyon nem hasonlító fajt, bolygót és csodát, rengeteg barátságot kötött és megvívott sok-sok csatát ellenségeivel. Maga a történet igaz, szereplői és történései valóságosak, a regény eredetije a távoli jövő bármely nyilvános könyvtárában elolvasható. A sors furcsa fintora miatt azonban mindez még nem történt meg, legalábbis azok számára, akik most ezt olvassák. Valahol a távoli jövőben játszódó események valóban olyanok, mint az Élet maga: néhol ráérősebben, máskor sebesebben zajlanak a hihető és kevésbé hihető kalandok, ahogy ez valójában meg is történt (azaz történni fog). Űrhajók szállnak, fegyverek dörögnek, rejtélyek szövődnek, szerelmek virágoznak, bolygók és naprendszerek sorsa dől el, azaz zajlik a hétköznapi élet a távoli jövőben is. Mikor és hol? Jó sokára, egy igazán közeli galaxisban, a Tejútrendszerben. ------------------------------------------------ Itt egy részletet olvashattok Dragon György "Űrcsilliárdos" című könyvéből: [Hidden Content] Megvásárolható itt: [Hidden Content]
 6. JohnNicholas

  Ki hogy talált rá a pirateclubra?

  Pár napja kerestem egy könyvet és Google ide vezetett. Érdekes egy oldal, sok minden érdekességgel. De látom hogy szinte 2008-tól létezik ez az oldal, amúgy tényleg csak most regisztráltam. Köszi.
 7. JohnNicholas

  Star Wars könyvek - albumok angolul

  Ha érdekel valakit, pár hónapja találtam ezt az oldalt: [Hidden Content] ahol rengeteg e-könyvet lehet olvasni vagy letölteni a böngészőben. Szinte minden nyelven van megjelentetve könyv, köztük a Magyar is. Gondoltam megosztom, hátha érdekel valakit. Volt még ez a link is, ugyancsak mindenféle olvasmányokkal: [Hidden Content] csak jelenleg már nem elérhető.
 8. JohnNicholas

  Starcraft 2 (Beta)

  Starcraft 2 (Beta). Letöltés itt: [Hidden Content] Mindig is szerettem ezzel a BETA változattal játszani, mert nem foglal el sok helyet a HDD-én és maga a játék is jó, még ha BETA változat is. A StarCraft II: Wings of Liberty egy valós idejű stratégiai (real-time strategy) számítógépes játék, az 1998-ban megjelent StarCraft (a sorozat első része) folytatása. A játék 2010. július 27-én jelent meg. A játék a StarCraft: Brood War eseményei után négy évvel játszódik. Abban Jim Raynor pályája követhető nyomon, aki lázadócsapata élén felveszi a harcot az önkényes diktátorrá vált Arcturus Mengsk vezette Terran Domíniummal. Mindazonáltal Raynor maroknyi csapata képtelen jelentős kárt okozni a Domíniumnak, ezért a Wings of Liberty történetének elején már elitkatonai szervezetből zsoldoshadsereggé züllött, titokzatos munkaadói megbízásából egy ősi faj, a Xel’naga elveszett ereklyéi után eredő, megkeseredett törvényenkívüliként áll előttünk. A játékban sok régi karakter és helyszín visszaköszön, miközben új hősökkel és világokkal bővítik ki a StarCraft univerzumot. Jó szórakozást! Képek a játékból: Rendszer követelmények: Windows XP SP3/Vista SP1/Windows 7 2.2 GHz Pentium IV or equivalent AMD Athlon processor 1 GB system RAM/1.5 GB for Vista and Windows 7 128 MB NVidia GeForce 6600 GT/ATI Radeon 9800 PRO video card 1024x768 minimum display resolution 4 GB free hard space (Beta) Broadband connection[23] Mac® OS X 10.5.8 or newer Intel® Processor NVIDIA® GeForce® 8600M GT or ATI Radeon® X1600 or better 12 GB available HD space 2 GB Ram DVD-ROM drive Broadband Internet connection 1024X720 minimum display resolution MAC Recommended System Requirements: Intel® Core 2 Duo processor 4 GB system RAM NVIDIA® GeForce® 9600M GT or ATI Radeon® HD 4670 or better[24
 9. JohnNicholas

  Star Wars játékok

  Star Wars játék kollekció. Letöltés itt: [Hidden Content] Jó szórakozást !
 10. JohnNicholas

  Army Men: Sarge's War

  Army Men: Sarge s War és Army Men RTS. Kettő játék letöltése innen: [Hidden Content] Army Men RTS (stratégiai játék) Kicsi, zöld lények, amelyek elárasztják a Földet, letiporva mindenfajta ellenállást. Nem, nem kell rettegni, az utóinváziót későbbre halasztották, ezúttal csak a műanyag katonák összecsapásának legújabb epizódjába nyerhetünk bepillantást, ha elkezdünk játszani. Army Men: Sarge's War (3D lövöldözős játék)
 11. JohnNicholas

  Stargate Atlantis könyvek

  Köszi szépen. (amúgy nem értem, mi ez a 25 karakter)
 12. JohnNicholas

  Linux Mint

  Helló. Én új tag vagyok itt, csak nemrég csatlakoztam, mert kerestem egy könyvet, igy találtam erre az oldalra, mely szerintem egész jó és sok mindennel foglalkozik, nem csak könyvekkel. Égész jól boldogulok a Linuxszal, tekintve hogy annak idején a Mandrake-el kezdtem. De azért még mindig használok Windozt, játékokhoz meg miegymás. Nekem akkor omlott össze az Ubuntum, mikor nem találta az NVIDIA videokártyámat és újra kellett telepitenem az egészet. A múlt nyáron meg a Linux Mint 19.1-es omlott össze, pont miután frissitettem, igy megint újra kellett telepitenem ezt is. De azóta megy jól a LM, nincs vele gondom. Wine-t szeretek használni, főleg Windoz játékok indításához Linuxból és a legtöbb kedvenc játékaim jól működnek. Majd én is megpróbálok feltölteni ide ezt-azt. Szép vasárnapot.
 13. JohnNicholas

  Linux Mint

  Helló. Pedig a Linux Mint-et nagyon sokan használják. Én is ezt használom, nap mint nap. Most hogy lejárt a Windows 7, könnyen át lehet térni Linux Mint-re,mert szinte mindent tud mint a Windows 7. Azelőtt sokat használtam az Ubuntu 16.04-et, kipróbáltam az Ubuntu 18-at is, de áttértem Linux Mint-re,mert szerintem sokkal gyorsabb. Általában, a Facebook-on vannak Fórumok, ahol sokat beszélnek a Linuxról és annak használatáról, de ha úgy vesszük, akkor a Google segitségével is találunk sok segitséget.
 14. Legend of Galactic Heroes (2008 game) / PC stratégiai játék Letöltés innen: [Hidden Content] vagy itt is: [Hidden Content] A történet fonalát a 36. század végénél veszi fel a sorozat, ekkorra a Szabad Bolygók Szövetsége (Free Planet Alliance) és a Galaktikus Birodalom (Galactic Empire) már mintegy 150 éve háborúban áll egymással. A Szövetség célja a demokratizmus kiterjesztése az egész galaxisra, míg a Birodalom a Goldenbaum dinasztiával az élen be kívánja olvasztani a Szövetséget a saját politikai rendszerébe. A két hatalom határán pedig a semleges Phezzan Dominion húzódik, melynek a felszínen a legfőbb érdeke a két fél közötti egyensúly fenntartása, így hol az egyik, hol a másik oldalnak nyújt segítséget a kémkedés különféle eszközeivel, ám a történet előrehaladtával kiderül, hogy mi is a bolygó vezetőjének igazi célja. A Galaxis Hőseinek Legendája, Tanaka Yoshiki által írt “Legend of the Galactic Heroes” könyvsorozaton alapul.
×