Jump to content
PirateClub.hu

kulcsosfigura

Felhasználó
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by kulcsosfigura

  1. 18 órával ezelőtt, t17t said:

    Most, hogy számonkérted (udvariasan: "hanyagolod?")

    A friss hsz-est pontosítanád? Nem értem, pontosan mire érted? Mikor, hol, hogyan...

    Bocsesz, de nem számonkértem, hanem rákérdeztem, és nem hiszem, hogy durva/erős szóhasználat lett volna a hanyagolod.

    Az Olvasatlan tartalom beállítása után érdeklődtem, hogy miként lehet csak azt megjelentetni ilyenkor, ami érdekel.

  2. 3 perccel ezelőtt, t17t said:

    Köszi, hogy jelezted! Elvileg most beállítottam, működnie kell!

    Óhhh, ez gyors volt :) Így már használni fogom.

    A Szerkesztés-sel is tudnál valamit csinálni majd, vagy hanyagolod a meglátásomat?

     

    További kellemes napot :)

  3. 37 perccel ezelőtt, t17t said:

    A poszt jobb alsó sarkában lévő reakciókra gondolsz? Ott kiírja a neveket és a különböző kijelzett, már leadott reakciókra kattintva megmutatja azt is, ki adta az adott reakciót!

    Ja, arra gondoltam. Bármelyik kinézetet is használom, egyiknél sem írja ki a nicket vagy nickeket, csak azt, hogy hányan is használták azt az adott véleménynyilvánítási lehetőséget.

     

    Más:

    A Szerkesztés funkció jó dolog, de ne lehessen már egy adott idő eltelte után használni azt, pláne akkor, ha arra már írt valaki választ, mert hamisítani lehet vele a tartalmat, ha az nem lett beidézve a válaszadó által! Ha meg bárki ilyet megtenne, azt lapátra tenném a viselkedése miatt!

     

    Miként tudom beállítani azt, hogy a friss hsz-ok közül csak az jelenjen meg téma szerint, ami érdekel, és ne minden újabb poszt?

     

    • Like 1
  4. Szia

     

    Nem lehetne megjelentetni a nicket az ilyen-olyan jelzések használatakor, hogy értelme is legyen annak használatánál, hogy így tudható legyen, "ki" volt az, aki jelzett általa valamit főképp a megosztó, de a többi tag felé is? Ez a nyomok rá 1-et nicktelenül típus/jelleg, igencsak a jellemtelenség felé hajló viselkedést eredményezi, mintha így sem merné felvállalni a személytelenség ellenére még a nickjét sem az, aki ezt a lehetőséget használja. A like-oklás nem a köszönömöt fejezi ki, hanem azt, hogy tetszik. Mi tetszik? Az, hogy megosztotta? Vagy a megosztott tartalom? OK, lehessen jelezni, de ennek használatával a köszönetemet nem fejezem ki vele, holott, épp ez lenne az illendőség szerint a lényeg.

    Őszintén bevallom, épp azért nem használom, mert nem tudom jelezni vele azt, ki(?) vagyok, meg pontosan, mit akarok kifejezni általa, és ezért, értelmetlennek is tartom.

×
×
  • Create New...