Jump to content
PirateClub.hu

kulcsosfigura

Felhasználó
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

kulcsosfigura's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

1

Közösségi hírnév

  1. kulcsosfigura

    Új fórum verzió

    Bocsesz, de nem számonkértem, hanem rákérdeztem, és nem hiszem, hogy durva/erős szóhasználat lett volna a hanyagolod. Az Olvasatlan tartalom beállítása után érdeklődtem, hogy miként lehet csak azt megjelentetni ilyenkor, ami érdekel.
  2. kulcsosfigura

    Új fórum verzió

    Óhhh, ez gyors volt Így már használni fogom. A Szerkesztés-sel is tudnál valamit csinálni majd, vagy hanyagolod a meglátásomat? További kellemes napot
  3. kulcsosfigura

    Új fórum verzió

    Ja, arra gondoltam. Bármelyik kinézetet is használom, egyiknél sem írja ki a nicket vagy nickeket, csak azt, hogy hányan is használták azt az adott véleménynyilvánítási lehetőséget. Más: A Szerkesztés funkció jó dolog, de ne lehessen már egy adott idő eltelte után használni azt, pláne akkor, ha arra már írt valaki választ, mert hamisítani lehet vele a tartalmat, ha az nem lett beidézve a válaszadó által! Ha meg bárki ilyet megtenne, azt lapátra tenném a viselkedése miatt! Miként tudom beállítani azt, hogy a friss hsz-ok közül csak az jelenjen meg téma szerint, ami érdekel, és ne minden újabb poszt?
  4. kulcsosfigura

    Új fórum verzió

    Szia Nem lehetne megjelentetni a nicket az ilyen-olyan jelzések használatakor, hogy értelme is legyen annak használatánál, hogy így tudható legyen, "ki" volt az, aki jelzett általa valamit főképp a megosztó, de a többi tag felé is? Ez a nyomok rá 1-et nicktelenül típus/jelleg, igencsak a jellemtelenség felé hajló viselkedést eredményezi, mintha így sem merné felvállalni a személytelenség ellenére még a nickjét sem az, aki ezt a lehetőséget használja. A like-oklás nem a köszönömöt fejezi ki, hanem azt, hogy tetszik. Mi tetszik? Az, hogy megosztotta? Vagy a megosztott tartalom? OK, lehessen jelezni, de ennek használatával a köszönetemet nem fejezem ki vele, holott, épp ez lenne az illendőség szerint a lényeg. Őszintén bevallom, épp azért nem használom, mert nem tudom jelezni vele azt, ki(?) vagyok, meg pontosan, mit akarok kifejezni általa, és ezért, értelmetlennek is tartom.
×
×
  • Create New...