Jump to content
PirateClub.hu

szevahogyvagy

Törzstag
  • Pontszám

    26
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: szevahogyvagy

  1. Gondoltam, itt is jelzem az észrevételemet: https://www.pirateclub.hu/topic/7575574-fileuploader-755/?p=1478591582, hátha történik is valami.
  2. Gondoltam, kiteszem, de tiltottak, mert PARLUX Kft. által forgalmazott filmek. .........és mégis fent vannak:
  3. Hali Az, hogy a 404-re semmi válasz ennyi idő eltelte után, érdekes hozzánkállás, de lett nálam egy friss baki is mellé, ami nem új, mert cirka 3 hete kezdődött, csak mostanra sokalltam be miatta, és jelzem felétek. Ha új lapként szeretnék valamit megnyitni, van, hogy kiléptet a rendszer, és újra be kell jelentkezzek. Ez, mitől lehet?
  4. szevahogyvagy

    Kedvenc fájlmegosztód?

    Nem bántottál meg, hanem, én szóltam rád. Csípőből az intelligencia kell jöjjön, nem az unintelligencia. Nagy különbség ám. Hát, a tárhelynek is kell valamiből élnie, és, mert magyar, így a szerint tud bevételhez jutni. Mint írtam, nem hasonlítható össze a külföldi tárhelyekkel, mert azokat a világ összes országa használhatja a rátöltött anyagok, főként angol nyelvezete miatt. Nem szólva arról, hogy a tárhely díja a keresetekhez képest, jóval kevesebb kint, mint az nálunk megtörténik. Ez is logikus kell legyen. Ingyen hozzájutásoknál a köszönöm elmaradásának hatalmas %-a meg arra mutat rá, mennyire is intelligens az adott társadalom, adott rétege, holott, vélelmezem, hogy az eladónak megköszöni a kapott cuccot, annak ellenére, hogy azért a pénztárnál még fizetnie kell. A torrenteken ki kellett követelni azt, hogy adjon is, ha visz. Ugye, a kötelező seedben tartási idő ez. A Mega megszűnt egy nagy időre, így azért sem vált be a többet megosztóknál, akik annak idején megvették a tárhelyet maguknak a Data.hu-nál, hogy meg tudjanak osztani rajta. Minek szokjanak rá más tárhelyre, pláne olyanokra, amiknél nem lehet tudni, mennyi ideig is fognak majd élni? Tudod, összetettebb ez annál, ahogy ezt te is kezeled. Megjegyzem, a data.hu árai nem drágák, és akiben nem az van, hogy mindenhez csak ingyen akar hozzájutni, az befektet egy prémcsibe, és, ha van rá lehetőség, akkor összedobja rá a haveri társaság. Aki meg nem, az vagy nem jut hozzá, és ezért nem is moroghat senki felé, vagy türelemmel kivárja, míg az lecsorog onnan. Nem hiszem, hogy ha egy csak prémcsis feltolónál nem kéri meg valaki a darabolást, persze, egy adott méret és minőség figyelembevételével, az nem teszi azt meg, hogy teljesíti a kérést. Csak hát, nemtrendi lett mára a kérés sem, ilyen előfordulásnál, inkább morog meg szitkozódik, mert a műveltségi mutatója lesz egyre alacsonyabb szinten a ma emberének, mert maga az internet is ezt hozza magával a különböző cuccok hozzájutási lehetőségeinek tekintetében. Sajna, nem mérlegelnek ma már sokan, azaz, nem különböztetnek meg helyzeteket, így mindent egykalap-elv szerint értelmeznek. A megosztók számának csökkenése meg nem fogalmazható meg píszíben, így azt nem tudom részletezve kifejteni.
  5. szevahogyvagy

    Kedvenc fájlmegosztód?

    Szeva! Hát, tartok tőle, hogy odaát van baj az értelmezéssel , no meg, a helyesírással, ha tiszteletet akarsz kifejezni a másik felé, ha hozzászólsz.....ugye. Üdv u.i.: Ha így kritizálsz, az illem ilyenkor az, hogy javítod is azt, amivel problémád volt, mert ezzel mutatod meg a másiknak azt, hogy te, esetleg, jobban és többet tudsz. E nélkül olyan, mintha, csak kötekednél, vagy csak nagynak akarnál látszani.
  6. szevahogyvagy

    Kedvenc fájlmegosztód?

    Mert a legelterjettebb a Data, amin pontgyűjtés is van a feltöltések leszedése után. Azért használjuk csak mi, mert magyar, és a feltöltött anyagok is túlnyomó részt magyar, és, mert magyaroknak megy fel. A külföldi tárhelyek alig használata meg, ezért marad inkább el olyanoknál, akik nem csak ímmel-ámmal osztanak meg. Hogy azok, miért olyanok gyorsaságban, annak ismerete, evidens kell legyen. Annak is, hogy a JD-t, miért is használják sokan. Ugye, a kódok meg a hozzájutás
  7. Használd ezt, ha prémcsis vagy ->> MiPony Semmi gondom, bajom nincs vele. u.i.: Sajna, mostanában, egyre többször nem érdemes már segíteni, mert nem kap választ a segítő attól, aki felé jóindulattal élt. Kihalófélben van az intelligencia.
  8. ....a data IS csak prémiummal működőképes.... Ha már te is prémcsitulaj lettél, így már tudsz feltölteni is, és meglehet, hogy összeszedsz vele annyi pontot, hogy azzal hosszabbíthasd az előfizetésedet. Ha nem sikerül, akkor is adtál vele, nem csak vittél, így részesévé váltál annak a közösségnek, amelyik megosztja másokkal azt, amit tud.
  9. Kedves atti69! Nem zsebibaba vagyok. Az a dedós hozzáállásos elnevezése annak a csoportnak, amivel a hsz-számom által vagyok besorolva. Ahogy nálad meg a Jómunkásember jelenti ezt. Kipróbáltam böngészőn keresztül a letöltést, és csak két fájlt enged meg egyszerre leszedni. A 3. már nem lehetséges, és ahogy el szeretném mégis indítani, mert esetleg már elkezdtem, de leállítottam, a többit is letiltja addig, míg valamelyiket le nem állítom. Hogy ez van-e a proginál is, nem tudom, mert nem a JD-vel szedek, hanem a MiPony van fent, de az meg nem kezeli csak prémiumnál a Data.hu-t. Emlékezetem szerint, a JD-nél 3 az alap, nem kettő, így ez lehet a bezavaró a letöltési lehetőségnél, hiszen a proginak sem enged meg kettőnél több fájlt egyidőben letölteni. Böngiben egy 170 MB-os fájlt, olyan ~45 perc körülire jelzett ki. Hogy ez a JD-nél mennyi, nem tudom, de szerintem, ha ott is képkódot kell kitölteni, mint a bönginél, akkor nem lehet akkora gond, ha nem a progival szedsz...szerintem. Üdv: szevahogyvagy u.i.: Kipróbáltam a 3 fájlt egyidőben, mivel eddig csak kettő futott, azok is már a felénél tartottak, a 3. meg megkezdett, csak eddig leállított volt, vagyis, a képkód kérésénél nem számolhatta bele a letöltési lehetőségekhez, így kidobta a letöltés megkezdhetőségét indító "ablakot", és elkezdte a letöltés folytatását, és a már futókat sem állította le.
  10. A Data.hu-t magyar nyelvet ismerők használják, míg a többi, külföldi tárhelyeket meg az angol és a német nyelvet ismerők a leginkább. Mint ismeretes, a JD-vel letöltők nem tesznek mást, mint lopott kódokat használnak a letöltéseknél...nem részletezem. Ha az arányokat nézzük, igencsak óriási a használók számánál az eltérés, így a tárhelyeket tulajdonlók bevételi lehetőségének nagysága is. Szerintem, nem olyan drága a Data előfizetés, hogy az ne érje meg, pláne, hogy összefogva is lehet használni, így megosztódik a költség. Semmi nincs ingyen. Mindenért fizet valaki (JD-nél is így van, ugye?). A képkód beírása az a munka, amiért így megkapható egy tartalom, amiért pénz nélkül lehet hozzájutni. Ha valakinek így ez felháborító, mert a hozzájutásért ennyit kell dolgozzon, az nem érdemli meg, hogy hozzájuthasson, hiszen, akitől letöltené, annak meg kellett vennie annak idején azt a tárhelyet, hogy megoszthasson rajta, plusz a többi meló, ami egy megosztással jár. Érdekes, szerintem, hogy az adakozók felől ez elvárt, hiszen másképp nem tudna adni, de a másik oldal esetében egy képkód-munka is felháborodást vált ki. Tudom, vannak sokan, akik külföldön élnek, így nincs lehetőségük az előfizetésre, és így, csak ingyenesként tudnak leszedni a tárról. Sajnálom is Őket. Viszont, nekik kell valamilyen formában elintézni a cégnél azt, hogy adjanak lehetőséget számukra is, ha erre hajlamot mutatnak. Ha viszont, nem akarnak pénzt kiadni, akkor vállalniuk KELL az ezzel járó többletmunkát, amit nem tesz meg helyettük a program, amiért szintén nem fizettek semmit. Ez csak a saját, magánvéleményem.
×
×
  • Create New...