Jump to content
PirateClub.hu

JSharp

Felhasználó
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Semleges

About JSharp

 • Rank
  Pelenkás

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Hungary
 • Op.rendszer
  Windows 7 Ultimate-32-bit
 1. JSharp

  Mindennapjaink, reggel, délben, este...

  Látom elég kevés ember ír ide is, de pár gondolatot, ha nem is köbe, de ide vések. Azon nem kell csodálkozni, hogy a világban nagy a hatalmi, karrier éhség.A seggnyalók meg mindig is jobban boldogultak. Egy régi klasszikust idézve, "csak a segg változik". A hangembereket sehol sem szeretik, mert bomlasztja a közösséget, így vagy beáll az ember a sorba, vagy keres másik helyet. A seggnyalást is meg kell tudni különböztetni a teljesítménytől.A szorgalom is tűnhet annak, meg a segítőkészség is. Itt van az a példa, hogy néha(mindig) azt a lovat ütik, aki a szekeret húzza.
 2. JSharp

  "Mit tennél, ha...?" Játék

  ...akkor én lennék a messiás.. Mit tennél ha...egy égő házból kellene kimenteni két embert, és csak az egyiket tudnád megmenteni. Akit biztosan, egy idős embert, mert az első szobában van, a másik egy kisgyerek, de a hátsó szoba, és nem biztos, hogy lenne elég időd. Dönteni kell, a biztos, vagy a bizonytalan?
 3. JSharp

  Hogy vagytok?

  Érdekes volt itt pár topikba belenézni, és pár írást elolvasni.Nekem nincs régi kötödésem ehhez a fórumhoz, azt viszont jó volt látni, hogy régebben itt is volt "élet" Egyik topik kérdése, hogy "miért nem írnak a regisztrált tagok" ennek van több oka is, de van egy lényeges is. Egy mondatban: Nagyon nehéz, valójában nem is lehet kezelni, egy 10-nél nagyobb "baráti társaságot." Egy dologról több féle képen lehet vélekedni.
 4. JSharp

  1 Kívánság, Mi lenne az?

  Ha lenne egy kívánságom, akkor azt kívánnám, hogy végtelen kívánságom legyen!
 5. JSharp

  Microsoft Windows 10

  Hali! Nincs mit, szívesen! Üdv.
 6. JSharp

  Microsoft Windows 10

  "lx-ir" kérdésére! Hali! [Hidden Content] párszor bezártad letöltés közben a böngésződet, ezért is kérdezted. A fenti programmal zavartalanul tölthetsz le, a böngészőtől függetlenül is. Persze úgy is, hogy amit a böngészővel kijelölsz, azt majd az a program tölti le. 30 napos próba idő, de a programok topikban találsz hozzá "okosságot" Üdv.
 7. JSharp

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Hali! Próbáld meg az előzményeket törölni, ha nem szolgáltatói hiba, akkor sokat segíthet.Elsősorban onnét töltene be. Üdv. ui.Tegnap én is csak este nyolc után tudtam belépni.
×