Jump to content
PirateClub.hu

belamatyi

Felhasználó
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

belamatyi's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Ha kíkapcsolod az automatikus újraindítást akkor a kékképrenyőn látod mire "hivatkozik",és az alapján ki lehetne szűrni mi a probléma!
  2. Szia! A biosban manualisan itt betudod állitani.Smart Control Method vagy a Control Mode-ot tedd manualra.Állitsd max.50 fokra. Ezútán Save and Exit. Program nem kell hozzá...
  3. Az 5.1 az egy hatcsatornás hangformátum,és ha egy sztereó zenét(ami két csatornás)akarsz az összes hangfalból hallani akkor az nem 5.1-be fog szólni.Lehet kűlönböző beállitásokkal(matrix,virtual 5.1)l hogy az összes hangfal szóljon,de az akkor is sztereó lesz.Általában a hangkártya,vagy a integrált hangchip szoftverei közt vannak ilyen virtuális beállitások. 5.1-ben a filmek,koncertdvd,játékok szoktak lenni.
  4. Hello! Próbáld azt,hogy kikapcsolod az automatikus újraindítást,és a kékképernyőnél a hibakódot" közzé teszed" a fórumon
  5. Szerintem ha játékra lesz,akkor vegyél valamivel olcsóbb procit(e4500) és a videókártya meg legyen 8800gt 256(gigabyte)!És játékra tényleg gyenge a passzív hűtés.
×
×
  • Create New...