Jump to content
PirateClub.hu

HalekM

Veterán
  • Pontszám

    23
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: HalekM

  1. HalekM

    Melyik a legjobb disco?

    LOL már nincs is E-klub...
  2. HalekM

    iWiW vs. myVIP

    csak wiw-em van. de kb sose nézem meg. inkább facebook
  3. HalekM

    Szemüveg vs Kontaktlencse

    nekem kontaktlencsém van. mondjuk szerintem sokkal drágább mint a szemüveg. nekem pl a szemüvegem kb 30 ezer ami úgy kb 2-3 évig jó. a kontaktlencse pedig havi 10 ezer. mondjuk ez olyan lencse amit nem kell kivenni csak havonta egyszer és így sokkal kényelmesebb mint a szemüveg.
  4. HalekM

    Férfi-női párbeszéd :D

    mér csak a csaj olt? am lol...
  5. HalekM

    plazma vs lcd

    nem. egy plazma TV közel kétszer, de legalább egyharmaddal többet fogyaszt, mint egy LCD. az LCD tv-k sokkal jobb képminőséget produkálnak ha állóképről megjelenítéséről van szó. azonban ha villámgyors és nagyon kontrasztos mozgóképről van szó akkor abban a plazma jobb. a betekintési szög is fontos bár ebből a szempontból az LCD nem sokkal rosszabb mint a plazma. a plazmának a hátránya hogy nagyobb, nehezebb és többet fogyaszt.viszont ha egy hatalmas tv-t akarsz házimozi rendszerrel a nappaliba akkor a plazma a jobb.
  6. HalekM

    Már tervezik a jövő atomerőműveit

    a hidrogént nem az elégetésére kell használni hogy energia legyen belőle hanem a vizet elektromosan bontva a hidrogént állítanak elő majd azt fúzióval héliummá egyesítik és így sokkal több energiát lehet előállítani mint az atomerőművekben ráadásul kevés radioaktív anyagot termel amik 100 év alatt elbomlanak. ilyen fúziós erőművet kezdenek most építeni franciaországban.és ez teljesen környezetbarát ráadásul itt nem láncreakcióval történik az energiatermelés ezért nem következhet be a folyamat megszaladása, így a folyamat eredendően biztonságos.
  7. HalekM

    Már tervezik a jövő atomerőműveit

    hát pedig szerintem pontosan tudják milyen veszélyes... a csernobili katasztrófa is hibák halmozásával következett be. valamivel viszont el kell látni árammal a földet. ráadásul az atomerőművek nem is szennyezik a levegőt.
  8. HalekM

    Snooker vs. biliárd

    játszani biliárd. viszont nézni csakis snooker a biliárd uncsi tv-ben.
  9. HalekM

    Majom pofozó

    833 a rekord
  10. HalekM

    The Ultimate Idiot Test

    Hogy kell megcsinálni az uccsó szintet? már sikerült:D
  11. HalekM

    Szellemek, démonok!

    a 3.tól majd beszartam a röhögéstől :lol: :lol:
  12. HalekM

    Smile-k betűkből

    : P(|) (.)(.) : P)(
  13. 1860g/44cm mondjuk van egy ikertesóm
  14. HalekM

    PES 2008 vs. FIFA 08

    alap hogy a pes 2008 a jobb főleg ha fifa 08 ban csak a konzolosba raktak next gen-t a pes 2008-ban pedig pc-n és konzolon is van.
×
×
  • Create New...