Jump to content

Ariel54

Törzstag
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Semleges

About Ariel54

 • Rank
  Zsebibaba

Recent Profile Visitors

317 profile views
 1. A fájl nem található A Firefox nem találja a fájlt a(z) [Hidden Content] helyen. Ezt az utolsót, fel lehetne mégegyszer tölteni?
 2. ez jó.... egymáról nyalogatja a pár,vagy mi? Douglas Abrams, Dr. Rachel Carlton Abrams - A multiorgazmusos pár
 3. " Az oldal rosszindulatú programokat tartalmazhat A Firefox blokkolta ezt az oldalt, mert megpróbálhatja olyan programok telepítésére rávenni, amelyek ártanak a böngészési élményének (például a kezdőoldala megváltoztatásával, vagy több reklám megjelenítésével az oldalakon, melyeket meglátogat). A tanácsadást biztosítja: Google Safe Browsing. "
 4. Az szuper lenne. S ennek: Rácz Gábor - Rácz Kotilla Erzsébet - Gyógynövényismerete-A fitoterápia és az alternatív medicina alapjai(1984) akkor mi is lenne a letöltési kódja?
 5. Ugy tünik,a letöltéssel valami nincsen rendben...vagy csak nekem nem jön le?
 6. Az elötted szóló szerint Acrobat XI 11.0.08 - tehát az aktuális verzió - ismét megpróbálva se nem nyitja az egyes file-okat, mindamellett azok irásvédettek, s törölhetetlenek is.Nálam. A megoldás megvan végülis, csak épp kár az idöért. Ez van.
 7. Köszönet a feltöltésért, de.... A letöltött 2 file-ban levö 8 pdf file nyithatatlan Acrobattal. Akit a téma komolyabban érdekel, vsz. jobban boldogulhat ezzel: [Hidden Content]
 8. Jó nagy fájlok lettek...nem is lehet letölteni
 9. Szerintem tényleg fokozd a várakozást. Tán még pdf-ben is tedd fel ugyanazokra a használhatatlan oldalakra,ahova már epub-ban meg mobiban is feltetted.. Mintha nem is lenne, olyan lesz-)
 10. Köszi,de nem idegeskedek. s ne küldj semmit, inkább tedd fel oda,ahova nem kell mankó,segitség,meg video.
×