Jump to content
PirateClub.hu

Ariel54

Törzstag
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Semleges

About Ariel54

 • Rank
  Zsebibaba

Recent Profile Visitors

582 profile views
 1. Lásd: Börtön sport, politika Takácstól Takács Tibor - Büntetőterület(2018)
 2. Tudnál valahogy ugy feltölteni, hogy az letölthetö legyen?

 3. Hallo Pentium,

   

  a felrakott könyveid nincsenek ám sehol...Lásd:

   

   

 4. ez jó.... egymáról nyalogatja a pár,vagy mi? Douglas Abrams, Dr. Rachel Carlton Abrams - A multiorgazmusos pár
 5. " Az oldal rosszindulatú programokat tartalmazhat A Firefox blokkolta ezt az oldalt, mert megpróbálhatja olyan programok telepítésére rávenni, amelyek ártanak a böngészési élményének (például a kezdőoldala megváltoztatásával, vagy több reklám megjelenítésével az oldalakon, melyeket meglátogat). A tanácsadást biztosítja: Google Safe Browsing. "
 6. Az szuper lenne. S ennek: Rácz Gábor - Rácz Kotilla Erzsébet - Gyógynövényismerete-A fitoterápia és az alternatív medicina alapjai(1984) akkor mi is lenne a letöltési kódja?
 7. Ugy tünik,a letöltéssel valami nincsen rendben...vagy csak nekem nem jön le?
 8. Az elötted szóló szerint Acrobat XI 11.0.08 - tehát az aktuális verzió - ismét megpróbálva se nem nyitja az egyes file-okat, mindamellett azok irásvédettek, s törölhetetlenek is.Nálam. A megoldás megvan végülis, csak épp kár az idöért. Ez van.
 9. Köszönet a feltöltésért, de.... A letöltött 2 file-ban levö 8 pdf file nyithatatlan Acrobattal. Akit a téma komolyabban érdekel, vsz. jobban boldogulhat ezzel: [Hidden Content]
 10. Jó nagy fájlok lettek...nem is lehet letölteni
 11. Szerintem tényleg fokozd a várakozást. Tán még pdf-ben is tedd fel ugyanazokra a használhatatlan oldalakra,ahova már epub-ban meg mobiban is feltetted.. Mintha nem is lenne, olyan lesz-)
×