Jump to content
PirateClub.hu

formasu

Veterán
  • Pontszám

    237
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by formasu

  1. Vettem egy elég gyors 8 GB-os Pendrive-t, és szerettem volna rátenni egy Win 8.1-et, bootolósan, a "Windows 7 USB DVD Download Tool" segítségével.
    Elindítja a formázást, és hibával kiszáll, hogy kezdjem előröl. Ezt próbáltam a fellelhető "Kori" változatokkal, és másokkal is, de egyikkel sem sikerült.
    Találtam olyat, /USB-DVD-tool.exe/ ami ezt írja: "ÉS AMI FONTOS EZ A PROGI MÁR ELFOGADJA A NEM EREDETI WINDOWS 7 ISO-T IS !!!

    Az eredeti szoftver csak eredeti windows 7 lemezről készült iso-t fogad el , ez a progi át lett alakítva."
    Ezzel is próbálkoztam.... ugyanaz.
    Mit csinálok rosszul?
    Köszi.
  2. Utolsó frissités 2012 07 hónapi .

    Erre van a Segítség között topik, oda kellene írni!

    Mit szeretnél frissíteni?

    A Primo-t, vagy a térképeket?

    Primo-ból van már 2.4-es verzió, és térképekből is van a tiédnél jóval frissebb is

    A szoftvernél a verziót nézd, a térképeknél meg a gyártót, és a dátumot!

    • Upvote 1
  3. Amennyiben a 11.0-át letöltötted, annak a txt-fájlja érthetően leírta, mit kell csinálni. Tovább megyek, ha a 11.0-ást installáltad, akkor azt frissítheted is az Update-el, és ez, a 11.02 lesz belőle a frissítés után.

    Ha nem lenne meg, bemásolom ide:

     

    Telepítés menetének részletei a mellékelt txt-ben találhatók.

     

    1. Kihúzod a netet!

    2. Futtatod a setupot > megadsz neki bármilyen nevet, cégnevet > serialt generálsz a keygennel > NE ZÁRD BE A KEYGENT!!

    3. miután feltelepült, jöhet az aktiválás, offline módban ugyebár, lévén nincs netkapcsolat...

    4. Katt a "Problémái vannak a netkapcsolattal" szövegre > Kapcsolat nélküli aktiválás > Igénylókód generálása

    5. Igénylőkódot másold be a keygen "Request code" slotjába > katt a generate gombra > Keygenben lévő "Acivation code"-ot az Acrobat "Válaszkód" slotjába > Katt az aktiválásra

    6. "A kapcsolat nélküóli aktiválás befejeződött". Szuper! Nem is volt nehéz! MÉG NE INDÍTSD EL!

    7. Tallózz a mappáid között ide:

     

    C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

     

    8. A Host file-t nyisd meg jegyzettömbbel, és másold be a végére ezt a két sort:

     

    127.0.0.1 lmlicenses.wip4.adobe.com

    127.0.0.1 lm.licenses.adobe.com

     

    9. Mentsd el a Host file-t

    10. FULL

  4. Ott van te moderálva

    Nem biztos, hogy ezt kellett volna válaszolnod! Miért nem írtad ide a jelszót inkább? / v a r a d i n u m szünetek nélkül / Egy kezdő nem biztos, hogy abból a forgó valamiből megérti a jelszót! A feltöltő biztosan találós kérdésnek tette ki, csak ezt nem írta oda!

  5. A fórum nemrégiben meg lett tisztítva, és a halott linkek és felesleges vagy elévült témák törölve lettek, hozzászólásokkal együtt, nyilván azért csökkent neked is a hozzászólásaid száma.

    Ezt értem. akkor elveszett 500 hozzászólásom. Csak nekem, vagy mindenkinek? A most már halott linkekre adott hozzászólások akkor nem is voltak hozzászólások? / 500 azért nem semmi! /

    Itt olvasom, hogy 2290, az adatlapomon meg: 951, és volt 2800 körül. Most akkor melyik az igazi?

  6. Ez egy ZXV10W300B Inviteles modem-router egybe, és switch-ként használnám úgy, hogy a LAN4-be kötöm az előző routert. WiFi-n nincs gond, megy mindkét router, ezt fel is ismeri Inv...-nek, de kábelen már nem ismeri fel, és azonosítás után kiírja: nem azonosított hálózat, nyilvános hálózat, és nincs internet kapcsolat!

    Ha itt a DHCP-t engedélyezem, akkor az előző routerként azonosítja, -4 et utánaírva a névhez, de akkor sem kapcsolódik az internetre kábellel, csak WiFi-n!

    Be lehet ezt állítani, hogy menjen switch-ként WiFi-n, és kábelen is, a másik router után, esetleg a kábelmodem után közvetlenül is?

  7. Sajnos ott van!

    rádugom kábelen a netes kábelt, az aktív hálózatok megtekintése alatt gondolkodik..... majd kiírja: nem azonosított hálózat, nyilvános hálózat, és nincs internet kapcsolat! A kábelen, és a WiFi-n meg van.

  8. Üdv!

    Win7-nél hogyan tudom leállítani, hogy milyen kapcsolatnak vegye, csatlakozás előtt? Két Routert próbálok egy helyen, egy időben.

    Most működik WiFi-n egymás mellett mindkét Router.

    Volt egyszer, hogy a Routerekől ment a vezetékes is, de egy következő kapcsolódásnál a WIN7!!!!!!! áttette nem megbízható nyílvános hálózatnak, és azóta vezetéken nem kapcsolódik!

    Amikor megnézem, a WiFi-nél még sikerült beállítanom egyikre Otthonit, a másikra Munkahelyit, így azok tudnak kapcsolódni.

    A vezetékesnél a "nyilvános kapcsolat" nem kékül be, és nem tudom átváltani biztonságossá, mondjuk Otthonivá! Meg tudom ezt szüntetni, hogy ne tegyen különbséget a WIN7 kapcsolatok között, tehát ha lát valamit, akkor kapcsolódjon arra a hálózatra? Vezetékkel kapcsolódom, és nem tartja biztonságosnak, ezért nincs internet kapcsolat!

    Ki szeretném ezt a megkülönböztetést kapcsolni, de nem tudom, hol lehet, és hogyan? Van nálam még egy Laptop, azon XP van, és bármelyik Routerra simán csatlakozik WiFi-n, nem kérdi, hogy milyen a hálózat, otthoni-e, vagy más?. Vezetékes kapcsolatot azon nem tudom próbálni, mert nincs benne hálókártya.

    Köszi!

  9. Miből gondolod, hogy ez a készülék viszi a Primot?

    CPU:

    Centrality Atlas III 400MHz

    Operációs rendszer:

    Microsoft Windows CE .Net Core version 5.0

    Memory:

    64MB NAND flash ROM, 64MB SDRAM

    Nem "gyenge" hozzá?

     

    Az eredeti IGO-val nem is fogsz tudni térképet frissíteni, csak törttel!

    Az az érzésem, hogy a sys.txt tartalma lesz a buktató, meg esetleg a könyvtár elnevezés, az igo.exe név sem biztos, hogy működik itt. / Lehet, át kell nevezni! / .

×
×
  • Create New...