Jump to content
PirateClub.hu

Patkag

Felhasználó
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

616 profil megtekintés

Patkag's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

3

Közösségi hírnév

  1. Patkag

    Win 10 hiba?

    Ez így elég állatorvosi ló esetének tűnik. Első körben nézd meg az eseménynaplókat (Win+X), hogy a kikapcsoláskor milyen esemény került rögzítésre.
  2. Patkag

    HDD csere

    Nem kell átalakító, mert a csatolása azonos! A SATA utáni szám az átviteli sebességre vonatkozik, de azt az alaplap csipkészlete fogja eldönteni, hogy támogatja-e, vagy sem. Vagyis egy SATA2-es alaplapba tehetsz SATA3-as hátértárat, de az csak 3 Gb/s adatátvitelt fog engedni, a lehetséges 6 Gb/s helyett. (Megjegyzem ezt egy mechanikus háttértárnál nem feltétlen fogod észrevenni, de egy SSD-nél már igen.)
  3. XDA-n LineageOS 17.1 (Android 10) a legalacsonyabb verziójú stock ROM. Ennél alacsonyabbat, a készülékre jó eséllyel nem találsz, mert downgrade-re általában értelmetlen "fejleszteni". Nem a készülékre optimalizált OS-el a telefon használhatóságát kockáztatod (illetve a garancia is ugrik). A nem hivatalos, hivatalos fejlesztői fórumot a Sony Xperia 10 II-hez itt találod: https://forum.xda-developers.com/f/sony-xperia-10-ii-roms-kernels-recoveries-oth.10097/
  4. Patkag

    9 éves gépre nem megy fel az XP

    Az 1. konfigból vegyél ki 2 GB RAM-ot. A 32 bites XP csak 4 GB memóriát tudott címezni. Ha e mellett van még egy saját memóriával rendelkező videokártya, az már sok lehet.
  5. Windows Mobile-ra pl. Gps Speed Sentry. Nézz szét a mobilism,org-on.
  6. Patkag

    Microsoft Windows 10

    Ahogy hancock és tiger105 írta, A Vezérlőpult/Programok és szolgáltatások/Telepített frissítések közül törlöd a KB3035583 frissítést, majd futtatod a GWX Control Panel-t. A programmal törölheted a W10 letöltött telepítőfájljait és kikapcsolhatod véglegesen a frissítési értesítést. Használtam és tényleg működik.
×
×
  • Create New...