Jump to content
PirateClub.hu

marmegint

Törzstag
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Semleges

About marmegint

 • Rank
  Zsebibaba

Recent Profile Visitors

578 profile views
 1. Igazából a 2., 7., 9., 10., 12., 14., 18. részek hiányoznak. Ha pótolni tudnád. Köszönjük szépen.
 2. Hello, a letöltendő filmek tulajdonságai nem azonosak az információban leírtakkal, de még csak a fájlnevek sem azonosak. pl. az első rész az infoban: Doc.Martin.S08E01.720p.HDTV.x264-ORGANiC[eztv].mkv a letöltésben: Doc.Martin.S08E01.HUN.BDRip.x264-HNZ.mkv A sorozat 720p szinkronizáltan is szuper lenne. Feltudnád tenni? Köszi.
 3. Nem tudja valaki, hogy a telepítő programban is, meg az indító ikon nevében is miért szerepel a Suxx (Révai Suxx) kifejezés? Azért kérdezem, mert telepítéskor a programot a vírusírtó fertőzöttnek találja, és a suxx szó eléggé negatív és összhangban lehet így a vírusírtó jelzésével is. Az info fájlban szereplő igazoló linken, ami csak a program megvásárlásának honlapjára mutat, sehol sincs ilyen suxx kifejezés. Semmit sem igazol az a weblap.
 4. Hello, A Pierre Boulle - A majmok bolygója (3. kiadás) könyv ennek a sorozatnak lehet része? Mert akkor kimaradhatott. Köszi
 5. Biztos nem a feltöltő törli. Ha nem akárná, hogy fent legyen, akkor fel sem töltötte volna. Meg nézz már rá a feltöltés dátumára! Több mint két éves. És olvasd már el ami a linkeknél van írva! "Kedves fórumozók, ha a feltöltéseimmel kapcsolatban gond lenne, kérlek jelezzétek - nem ezen az oldalon, hanem privát üzenetben(PÜ)!"
 6. Üdv, négy novella címét írtad, de csak egyikhez van letöltő link. A többit is felteszed? Köszi.
 7. marmegint

  több tár Gazebo - Discography (1983-2018)

  Nagyon jó, hogy titkosítottak az URL-ek, csak semmit sem ér (annyit ér, hogy plusz veszőtség mindenkinek). Ezeknél a szolgáltatóknál, tárhelyeknél így is, úgy is rövid időn belül törölnek. Ez most arra jó, hogy kattingathassunk folyamatosan ide-oda és hasztalanul. Van amelyik tárhelynél már most sincs meg a file, egy másiknál semmi nem történik, semmi nem jön le, de az egészoldalas reklámokat dobálja fel (és még lehet virust is). Érthetetlen, méirt nem lehet normális helyre, normálisan feltölteni valamit. Mert így mindenki hiába küzdött vele feltöltő, letöltő is, elment vele az idő a semmiért.
 8. Hello, a hangoskönyvekhez ahol csak egy vagy két mp3 fájl van, azokhoz nincs cue fájl amivel a tényleges részekre szét lehetne szedni? Vagy nincs meg úgy hogy nem egybefűzve vannak a részek? Köszi.
 9. marmegint

  Ki vagy, Doki? (Doctor Who?) (S05) (2010)

  Üdv, A későbbi évadokból 7, 8, 9, 10, 11 is tudnál feltenni szinkronosakat? Az nagyon szuper lenne. Köszi.
 10. Üdv. A plugin a letöltőprogramban van. Beállítási gond is lehet. Frissíteni kell a plugint és/vagy a programot. Rosszabb esetben programcsere. Megnéztem böngészőben és jók, le is tölthetőek az általad említett linkek.
 11. Hello, Lehet tudni, hogy miért más a CD1 és a CD2 bitrátája? Köszi.
 12. Hello, Több fájl sem található már. Feltudnád tenni újra? Köszönjük.
 13. Hello, Ez a sorozat egyik nagy kedvencem, nagyon meglepett, mikor megláttam hogy itt van. A hiányzó részeket tudnád pótolni? Ezer köszönet.
 14. marmegint

  Felbontások minősége

  Üdv, Az lenne a kérdésem, hogy filmeknél hogyan lehet eldönteni két filmről, hogy melyik a jobb minőségű? Megnézhetjük a bitrátájukat is, de az mindig jóirányba vezet minket? Például amikor egy 700 MB-os avi film ki lesz írva DVD-ként, akár lemezre, akár képféjlba, akkor is a minőség csak az lesz ami az avi-nál is volt. Ugyan ezt a fajta felkonvertálás lehet pl. DVD-ről vagy 720p-ről 1080p-re. Azt lehet látni, hogy volt a forrás pl. 2800 kb/s és lett 12000 kb/s. A minőség nem javulhatott, és csak a felbontás lett nagyobb, és itt félrevezethet a bitráta a minőséggel kapcsolatban? Van egy hatvanas évek beli film DVD kiadásban és nem is adták ki másban, fel sem újították. Viszont fellelhető 1080p felbontásban, 18 GB-os mérettel. Itt a két formátum nem azonos minőségű? Köszönöm a válaszokat.
×