Jump to content
PirateClub.hu

Teremtők

Felhasználó
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Teremtők

  1. Én sem keveredtem volna vitába ha ez nem jön ide hencegni hogy mit tud.(kizárni) Na és ki kérdezte hogy mit tud?
  2. Bocs K. Amúgy hogy ejtik a neved? super wofer: Jól kössz ezt leszámítva. Nyugodj meg agentzs1(bunkó)-n kívűl a legtöbb modi normális. És te?
  3. Ez az. De lehet hogy a bambája a kizárásra értette nem? De még akkor sem világos. Zulu: Ne aggódj agentzs1 majd űrít ugyanis Senior. Most inkább beszéljünk erről. Kinek milyen gondja van a moderátorokkal?
  4. Ja mert Isteni nevem volt, és lezárta. Tudom az i képző miatt kis i. Az a baj hogy agentzs1-nek csak a segítség és a programok DL van, most akkor odaírjunk? Itt legalább látni fogja az Admin hogy mit csinált.
  5. Én sem értem mi alapján, de biztos sumákol valamit, azt még én vagyok az óvodás.
  6. De milyen választ?????????????????????????????????? Ha bajod van velem akkor azt itt mond meg mindenki előtt és ne titkoljuk jó? Azt hiszed még levelet fogok neked írni hogy: Kérlek megmondod hogy miért nem tudok belépni? Komolyan ezt hiszed? Itt és most mond a választ ha nem szartál be!
  7. Mert Senior Moderátor csak nem írja ki. Én sem kaptam okot csak kitiltott megint. És lásd megfutamodik és kilép a fórumról.
  8. Én nem vagyok Jolie, de lehet hogy ez a bumburnyák összetéveszt vele. A vita és a magyar kultúra meg nem hiányozhat egy magyar fórumról
  9. Agentzs1 nagyon kezdem unni. Engem miért tiltasz ki mindig? Azért mert Senior vagy nem vagy Isten, ha megsértődsz ha nem. A műveltségedről meg ne is beszéljünk. Ameddig nem mondod meg miért tiltasz ki, addig folyton újra fogok regisztrálni, majd ha kell megyek a rendőrségre.(az ok csak annyi hogy szekálsz, istentjátszol, és embereket zaklatsz)
×
×
  • Create New...