Jump to content
PirateClub.hu

Rockwille

Veterán
  • Pontszám

    18
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Rockwille

  1. Sz@r!!4 És el is mondom miért.

     

    Leges legelsőként ami nagyon böki a csőröm, hogy nem ők írják a dalaikat. Egy dal és zeneszerző gárda összeül, majd összedobnak slágergyanús sz@r tömegterméket és ezek a kisgyerekek eltátogják, Ez aztán igazi tehetség és tudás.

    Másodjára, ami kicsapja a biztosítékot, az az egyik klippükben a hangszertörés. Még a Kurt cobainéktől se néztem szívesen, pedig ők azért letettek valamit az asztalra. Slashre (GnR szólógitárosa) sem tudok haragudni, pedig ő is széttört legalább két gitárt a Don't Cry klippjében. Meg egy Mustangot, de ez most mellékes. De ezek a kis pisisek berobbanak és asziszik övék a világ, közbe semmit nem tettek ezért.

    Nomeghamár tini ideálnak akarják beállítani őket, legalább el lehessen dönteni, hogy kisfijú vagy kisjány az énekes, mert én sokat gondolkoztam rajta, és hát még most sem igazán merem 100%ra mondani.

     

    Hát úgy köbö ennyi a véleményem. Akit megbántottam, az tehet egy szivességet....és az ég szerelmére, nórmális példaképeket keressetek akik mögött van ttudás is, meg tehetség.

  2. WoW fárávör!!!!!!!

     

    Én kipróbáltam mindkettőt, és a WoW jobban lekötött. A silkroad hamar megunható, mármint én meguntam. Grafikailag, a Silkroad nem tudott olyat mutatni, mint a WoW. Amikor megláttam Darnassus erdőit (WoW) leültem volna, ha addig se ültem volna, szóval az lenyűgözött. Meg sokan mondták, hogy a legszebb mmorpg a WoW. Meg a warcraftnak történelme is van. Szóval a Silkroadra szavazok! :lol::lol: megilyedtetek mi? :D:D Hát jóhogy a WoW ha lehetne teleszavaznám a tárhelyet :D:D:D:D:D:D:P

  3. Kedvenc sorozatom:D Al Bundy az elsőszámú példaképem. Pólóm nekem is van. Minden csaj útál is érte :lol: Ja, pólóról: a nőnapot abban ünnepeltem :D Ez a sorozat adott értelmet az életemnek, enélkül nem élnék. Vakbélműtét után mikor hazaengedtek egyből megnéztem 4 évadot. Mondanom se kell rendesen szedtem a fájdalomcsillapítót. Lehet összevart hassal nem kéne végigröhögni 12 órát :lol:

     

    Szal egyszóval ez a világ legjobb sorozata.

  4. nem kell eredeti játék.de miért?neked nem eredeti játékod van? biggrin.gif

    ha gondolod van interneten bajnokság. www.hml.hu

    ezen a címen tudsz érdeklődni.

    27425[/snapback]

     

     

    Dehogyneeem "eredeti" laugh.gif Kösz szépen az infót meg is nézem.

  5. Na egy jó téma. Csak az a baj hogy nem vagyok benne annyira otthon, mint az előtem szólóak. Mindegy. De azér a madden 06 al agyvérzésig jáccok laugh.gif . Az internetes gémhez eredeti játék kell?

×
×
  • Create New...