Jump to content
PirateClub.hu

Rockwille

Veterán
  • Pontszám

    18
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Rockwille

  1. Rockwille

    Tokio Hotel

    Sz@r!!4 És el is mondom miért. Leges legelsőként ami nagyon böki a csőröm, hogy nem ők írják a dalaikat. Egy dal és zeneszerző gárda összeül, majd összedobnak slágergyanús sz@r tömegterméket és ezek a kisgyerekek eltátogják, Ez aztán igazi tehetség és tudás. Másodjára, ami kicsapja a biztosítékot, az az egyik klippükben a hangszertörés. Még a Kurt cobainéktől se néztem szívesen, pedig ők azért letettek valamit az asztalra. Slashre (GnR szólógitárosa) sem tudok haragudni, pedig ő is széttört legalább két gitárt a Don't Cry klippjében. Meg egy Mustangot, de ez most mellékes. De ezek a kis pisisek berobbanak és asziszik övék a világ, közbe semmit nem tettek ezért. Nomeghamár tini ideálnak akarják beállítani őket, legalább el lehessen dönteni, hogy kisfijú vagy kisjány az énekes, mert én sokat gondolkoztam rajta, és hát még most sem igazán merem 100%ra mondani. Hát úgy köbö ennyi a véleményem. Akit megbántottam, az tehet egy szivességet....és az ég szerelmére, nórmális példaképeket keressetek akik mögött van ttudás is, meg tehetség.
  2. Rockwille

    Star Wars

    MINDMINDMINDMINDMIND
  3. Rockwille

    MMO-k párbaja

    WoW fárávör!!!!!!! Én kipróbáltam mindkettőt, és a WoW jobban lekötött. A silkroad hamar megunható, mármint én meguntam. Grafikailag, a Silkroad nem tudott olyat mutatni, mint a WoW. Amikor megláttam Darnassus erdőit (WoW) leültem volna, ha addig se ültem volna, szóval az lenyűgözött. Meg sokan mondták, hogy a legszebb mmorpg a WoW. Meg a warcraftnak történelme is van. Szóval a Silkroadra szavazok! megilyedtetek mi? Hát jóhogy a WoW ha lehetne teleszavaznám a tárhelyet
  4. Rockwille

    1 Kívánság, Mi lenne az?

    Hmm lássukcsak...wilág béke, de mivagyok én szépségkirálynő?? (nem) Úgyhogy egy Ford Mustangot pl egy 67es gt350 est vagy egy 500as shelbyt, kifogyhatatlan tankkal
  5. Rockwille

    Egy Jó Hét!

    Hétfő, Csütörtök mostmár a kedvenc napjaim Megpersze a jólmegérdemelt pihenés vasárnap
  6. Rockwille

    Egy Rém Rendes Család

    Kedvenc sorozatom:D Al Bundy az elsőszámú példaképem. Pólóm nekem is van. Minden csaj útál is érte Ja, pólóról: a nőnapot abban ünnepeltem Ez a sorozat adott értelmet az életemnek, enélkül nem élnék. Vakbélműtét után mikor hazaengedtek egyből megnéztem 4 évadot. Mondanom se kell rendesen szedtem a fájdalomcsillapítót. Lehet összevart hassal nem kéne végigröhögni 12 órát Szal egyszóval ez a világ legjobb sorozata.
  7. Rockwille

    NFL - Amerikai foci

    Dehogyneeem "eredeti" Kösz szépen az infót meg is nézem.
  8. Rockwille

    NFL - Amerikai foci

    Na egy jó téma. Csak az a baj hogy nem vagyok benne annyira otthon, mint az előtem szólóak. Mindegy. De azér a madden 06 al agyvérzésig jáccok . Az internetes gémhez eredeti játék kell?
  9. Rockwille

    Milyen csaj jön be?

    Ahogy mindig is mondottam volt: A nagymellű szőke bigék az én gyengéim
  10. Rockwille

    Kinek hányas az első jegye ?

    Az eeső ötös, de a második már 1 es:D ja és a harmadik 2es. Ez van nem csípom a szállodaismeretet, meg a marketinge
  11. Rockwille

    Milyen zene jön be?

    Hol van fentről a rock. Ez így diszkrimináció. Amúgy mindegy csak gondoltam benézek. Guns and Roses az isten.
  12. Rockwille

    Mi a kedvenc autód?

    Én elég mustang párti vagyok. A kedvenc mustangom az 1971es shelby mustang, meg a gt500 as shelby mustáng. Ja meg az új mustang gt-t is elfogadnám Al Bundy után szabadon, a Dodge Charger még a kedvenc autóim közé sorolandó.
  13. Rockwille

    AL BUNDY HONLAP :D

    Ez jó ezt szeressük Tessék a No Ma'am karta. Nyomtass, írj alá és No Ma'am testvér vagy.
×
×
  • Create New...