Jump to content
PirateClub.hu

Ruville

Veterán
  • Pontszám

    19
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Ruville

  1. Igen, igen összejött. Szépen újraindult, feltelepítette az op-rendszert. Onnantól pedig felraktam ami nekem még kellett. Köszi a segítséget!
  2. Éhhtem, vmi ilyesmit kerestem. Köszönöm a segítséget! Ha valamit elszúrok, jelentkezem.
  3. Köszönöm a gyors választ. Nos, ezt a telefont WM5-tel adták, de ezen már WM6 van. Úgyhogy valamit mahináltak vele. Egyébként ez a készülék a leírtak alapján Soft reset-es /van rajt pöcök, illetve a software-ben is van újraindítás funkció/. Tehát azt mondod, h az operációs rendszer és a készülék működéséhez szükséges dolgok fix-ek, tehát nem tudok kárt tenni benne És a szerintem felesleges dolgokat nyugodtan törölhetem? Itt nincs olyan funkció, mit a format a pc-k nél? Aztán mindent előről telepíthetek? Software frissítés v ilyesmi?
  4. Nos, átnézegettem a fórumot, de nem találtam erre vonatkozó konkrét leírást. Van egy MDA Vario II-m. Kicsit lassú, meg van rajt minden féle felesleges dolog. Használtan vettem, kb 2 hónapja. Úgy gondoltam kellene egy teljes formázást csinálnom, h tiszta lappal induljon. Tudnátok segíteni, h mit kell tudni általában /v esetleg konkrétan ennél a típusnál/ a formázásról PPC-k esetén? Már nem egy PC-t raktam helyre, de ilyet még nem, és gondoltam előbb kérdezek. Előre is köszönöm!
  5. Ruville

    Folytasd a történetet

    ...aki felnézett az újságból, majd így szólt Chuckhoz: -Te most olvasom, ennek a golyóköpködőnek vérdíj van kitűzve a fejére. Chuck nem habozott, úgy is bántotta a fülét ez a hülye tájszólás ezért...
  6. Ruville

    Fél liter vodka húzóra...

    Nekem is volt hasonló tapasztalatom. (azt mondták)
  7. Ruville

    Nyugtató

    Ez igen nagy hejj! Vártam a következő pályát. Kár, h nem fokozódik. Ez állat. Beteg vagyok?
  8. Ruville

    MADONNA SZEMÉREMAJKA!!!!

    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ beteges!
  9. Ruville

    !3 szavas játék!

    .../z/ ököritófülpösi néptáncegyüttest...
  10. Ruville

    !3 szavas játék!

    ...az indiánunk megpróbált...
  11. Ja, ennek a japán megfelelője lesz a : KAMIKAZE-BOMB6 És nem az az utolsó üzenete,h "BECSAPÓDTAM", hanem "BANZAJJJ!!!"
  12. Ruville

    Ezt meg kell néznetek!!!!

    Thank You, Thank You, Thank You Nicky066!!!
  13. Ruville

    Egy hosszú szó!!!!!

    MEGSZENTSÉGTELENÍTHETETLENSÉGESKEDÉSEITEKÉRT Nem okoskodni akarok: -A számokat kétezerig írjuk csak egybe -megnemszent... Ha az igekötő és az ige között más szó is szerepel akkor mind a hármat külön írjuk. -A többi, meg összetett szó. Arra is van vmi szabály, nem tom pontosan, de bizonyos szótagszám után kötőjelezve vannak. Úgyhogy még mindig az első vezet. Tudtommal az a leghosszabb magyar szó. Passz. De egy poénnak tényleg jók
  14. Ruville

    Káromkodás helyett

    - Te egy komoly érv vagy az abortusz mellett! A következők a maga idejében, súlyos káromkodások voltak: - A nyavaja kórság üssön beléd! - Hogy a rosseb egye meg!
  15. Ruville

    Ezt meg kell néznetek!!!!

    66026 Thank you! Egy állat vagyok, és még nem állítottam le! Igaz lehalkítottam, mert ép eszű ember ezt nem bírná!
  16. Ruville

    "Hashajtó"

    Ezzel én is így vagyok. Reggel felkelek vmit érzek, de nem megy. Meló elött kávé, cigi...aztán alig várom,h a céghez érjek, mert necces a dolog.
  17. Ruville

    !3 szavas játék!

    ...elvitték mindenét. De...
  18. Ruville

    Átlépték a fénysebességet?

    Álló szemszögéből: Az adott fénysebességnél gyorsabban utazó tárgy becsapódik az álló, nézelődőbe, majd megérkezik a fénye is, de ezt ő már nem láthatja. Az adott tárgyon utazó szemszögéből: Ha gyorsabban megy a fénynél, akkor gondolom ő halad el a fény mellett, és nem fordítva.
  19. Ejj, ha ezt az asszonynak elmondom... - Kicsim nem vagy szomjas? Amúgy érdekes.
  20. Ruville

    Átlépték a fénysebességet?

    Lehet, h én vagyok túl realista, de osztom azt a véleményt,h nem érünk oda akárhova is elindulás elött. Ez tény! Én valahogy nem fogom fel,h "lelassul az idő". Nem az idő nem lassul. Az 1 ms az 1 ms, az 1s az 1s, az 1 min az 1min... Akárhogy utazol az idő ugyanúgy jár, akármilyen mértékegységet, v akár más mértéket használva. A Földgolyón fénysebességgel utazni... Amúgy valamelyik tudományos újságban olvastam, h a kísérletek tovabb folytatódnak. Ugyanis Fogarasi Árpád felajánlotta segítségét, újrahasznosítandó eszközeit, és az ezzel járó erőt, energiát és anyagot
  21. Ruville

    fejtsétek meg :D

    Ilyen kérdésem nekem is volna. Miért mondják, h ég a tűz. Ég a fa, a gáz, a szén, de a tűz nem igazán. Vagy...? A szél definíciója: A meleg levegő felszáll és helyére hideg áramlik. Ezt megint nem értem. Pl. télen a szobámban a radiátor környékén akkora szél lenne,h ne tovább... Vagy...?
×
×
  • Create New...