Jump to content
PirateClub.hu

Zamma

Veterán
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    -

Zamma's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

1

Közösségi hírnév

  1. Zamma

    Ötletek A Fórumhoz

    Értem, bár mindíg feltüntetném hogy az adott linkek melyik naphoz tartoznak... ...mindenesetre ennél frissebb adatbázist promt valszeg nemigen tud más csinálni... Azért még reménykedem... Köszönöm a válaszokat.
  2. Zamma

    Ötletek A Fórumhoz

    Gondoltam egyet, és szétnézve a boardon ilyet nem találtam hogy 0day rovat! Létrehoztam egy topikot az App szekcióban 0day programok témakörben direktlinkekkel(nem saját feltöltés). Csak tessék csak tessék! ;o) Ajánlom mindenkinek szíves figyelmébe! Innentől utólagosan szerkesztve: Fájdalommal vettem észre, hogy ez a topik csak pár órát élt (ezalatt kb 50 látogatója volt), majd törölve lett... nem értem... ...és sem figyelmeztetés, sem warn... miért? amennyiben lehetséges szeretnék kapni erről egy PM-et erősen fájlalom a dolgot.
  3. A válaszom tömör és egyszerű: Három szó: NEM, NEM és NEM. Nem akarom kifelyteni, mert hosszú lenne.... most inkább arra biztatlak, hogy higgy nekem.
  4. Zamma

    Ötletek A Fórumhoz

    Ahol link van a hozzászólásban oda szerintem maximálisan illik a köszönöm gomb.... ...de akár egy jó ötlet hangzik el miért ne lehetne köszönömmel illetni? Hagy legyünk már egy kicsit jobban illedelmesek... Ez nem reklám, de ajánlom megnézésre pl. a http://gold4rum.net/forum/showthread.php?t=1528&page=10 És itt említeném meg, hogy a köszönöm billentyű megnyomása nélkül mincs letöltési link megmutatása sem... Itt valóban a letöltők érdemben jelezhetnék a köszönetüket és egyúttal az adott feltöltő könnyebben lehetne akár uploader, stb... (És nem utolsó sorban, átláthatóan mutatná egy post sikerét is) Sztem ezzel jóval lecsökkenne a szerveroldali terheltség is ami manapság ugye problémákat okozott...
  5. Zamma

    Ötletek A Fórumhoz

    Igen, láttam az örvendetes változást a kéréseknél, talán az volt a legnagyobb meló. Éppen ezen felbuzdulva gondoltam, hogy más topikokra is van "lendület". A köszönésnél én mondjuk egy általánosan már bevált (és bizonyított) megoldásként a megköszönőknek a felsorolását látnán szívesen az eredeti megszólalás/upload/hozzászólás alatti rubrikában (név szerinti sorban, vagy idő szerint - tökmindegy) Másrészt: Én innen is külön megköszönöm, hogy töltenek fel az áldott, drága emberek... De! Úgy tűnik némelyek RS premium pontokat gyűjtögetnek a jószívűség látszata alatt. (Nem bírom a képmutatást, bocs...) Viszont: TISZTELET ÉS HERVADHATATLAN HÁLA A KIVÉTELEKNEK!
  6. Zamma

    Ötletek A Fórumhoz

    Lehetne esetleg alfórumokra bontani a Moviez-t? Esetleg egyéb nagy forgalmú topikokat is - úgymint az Appz, Gamez, stb - úgyszintén... - Feliratos, - Hundub vagy - Animációs- és rajzfilm, - Vígjáték, - Sorozat, ...stb. Illetve egy KÖSZÖNÖM gombot az idézet és a válasz mellé!!!! Szabályozni kellene, hogy NE LEGYEN KÖSZI, MEG THX! a hozzászólásokban, mert szétzúzza a fórumot, átláthatatlan lesz ezáltal. És rettentően körülményes a visszakeresés is
×
×
  • Create New...