Jump to content
PirateClub.hu

zkobee

Veterán
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

zkobee's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

2

Közösségi hírnév

  1. zkobee

    Navigációs kérdések (új)

    Közben rájöttem a megoldásra, ami voltaképp rém egyszerű: a droidos igok-k végülis majdnem mind ugyanazok, csak a megfelelő apk. kiterjesztésű parancsfájl változó. Vagyis az a lényeg, hogy az apk. indítófájl a megfelelő felbontású legyen, és már megy is a cuccos.
  2. zkobee

    Navigációs kérdések (új)

    Köszi a gyors választ, de az a verzió pont nem megy...... Nem fér ki a képernyőre, és nem tudom telepíteni...
  3. zkobee

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Samsung Galaxy Ace-re (felbontás 320 x 480 pixel) milyen navigációs szoftver ajánlatok? Az IGO 8-ból melyik verzió fut el rajta? Illetve az IGO 8-hoz használhatóak a sima PNA-s térképek?
  4. zkobee

    Cikis esetek amik megtörténtek veled!

    Végigolvastam a sztorikat, nagyon jók! Gondoltam én is hozzáteszek a fórumhoz a saját sztoriimmal (csak a két legnagyobbal) 1.) Kb. olyan 16-17 éves lehettem, amikor a szülők kitalálták, hogy kompletten felújítjuk a házat. OK. Nos, a komplett felújításban a teljes elektromos hálózat újraépítése is benne foglaltatott. (Új csövek a falba, új vezetékek, ahogy kell.) A villanyszerelési munkák már a végén jártak, amikor egyik nap hazaértem. Hallom az egyik szobából a félig nyitott ajtó mögül, hogy faterom, és a villanyszerelő nagybátyám hangosan nyögnek, hogy "nyomjad csak erősen, én majd tartom, így, jó lesz, most nyomd, méég, jobban, erősebben." Huh, levert a víz, mondom ennek fele sem tréfa, mivel fatert és a nagybácsit erről az oldalukról még nem ismertem. (Különben sem lettem volna túl büszke, ha elkezdtek volna a másik csapatban játszani.) Erre óvatosan benyitok, és látom, hogy egy nagy csomó vezetékkel kínlódtak, azt akarták átfűzni egy elég szűk, véletlenül alulméretezett csövön. 2.) Ebben a storyban már sex is lesz, és én leszek az egyik főszereplő: jó néhány éve hajnali 3-4 körül akcióztunk az exemmel. A jó öreg misszionárius pózban toltuk, amikoris anyám benyitott, bejött, és a hátamra tett egy összehajtogatott plédet. (Aggódott, h megfázunk, mivel le volt véve a fűtés 19 fokra kb.) Mondani sem kell, mi azonnal alvást színleltünk, de elég nehéz úgy,hogy az ember fia rajta fekszik a leányzón, (Még szerencse, hogy volt rajtunk derékközépig takaró!)
  5. zkobee

    Csajozós Dumák

    Egyis tuskó haverom bevetette a következő kedveskedő beszólást: -Szép vagy Éva! csaj visszafordul: -Ó, kösssssz, de nem vagyok Éva! -Nem, de szép se!
  6. zkobee

    Szőke Nős Viccek

    Két szőke lekési az utolsó BKV-buszt. Kitalálják, hogy lenyúlnak egyet a buszgarázsból: az egyikük őrt áll, a másikuk pedig kihozza az utcára a járgányt. Bemegy az egyik, de vagy fél óráig nem jön ki. A másik már nagyon ideges, hogy vajon hol lehet a barátnője. Nagysokára megjelenik a barátnő a kapuban: -Hú, baj van! -Mi baj van? -Nem találtam 7-es buszt, a 9-es pedig 3 sarokkal odébb áll meg! --------------------------------------------------------------------------------- Miért szarik a szőke nő 2 kupacba? -?????? Mert nincs ráírva a tangára, hogy ürítés esetén told le!
×
×
  • Create New...