Jump to content
PirateClub.hu

Waczkor

Veterán
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Waczkor's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Waczkor

    Körülmetélés

    Nincs korhatár,viszont ha nem gyerekkorban csinálják meg,akkor nem fognak eltűnni annyira a hegek.Nem véres,csúnya hegekre kell gondolni,de látszani fog. Ajánlom a korulmeteles.hu-t. Vannak képek a gyógyulás szakaszairól 1 hét,2 hét után,a műtét menete,saját beszámolók olyanoktól,akik már átestek rajta.
  2. Waczkor

    Körülmetélés

    Nem vagyok orvos:)Mielőtt át kellett esnem rajta,megnéztem pár dolgot róla. Ez a mélygondolkodású filozófus azért erős lenne:D Nem akarok kötekedni,de hogy lehet úgy nézni pornót,hogy nem látod a cuccot?Ha leszbi akkor értem:D Azért írtam annyit,meg gondoltam nem árt tisztába tenni pár dolgot,hátha segít. De látom megkaptam az osztást azért...
  3. Waczkor

    Körülmetélés

    Emberek azok minek írnak választ,akiknek fogalmuk sincs a dolgokról? Először is:rasszista dolgokat mellőzni kéne.Egyáltalán nem igaz,hogy csak a zsidókat metélik körül,azt hülyeséget meg hogy ezt azért találták ki,hogy késlelteti a magömlést,hogy többen legyenek zsidók.Komolyan ezt ki találta ki? Amerikában az újszülöttek 70-80%-át körülmetélik ha jól emléxem egy cikkre. Már egy másik topicban leírtam,az hogy körülmetélnek vkit ,még nem jelenti azt,hogy onnantól kezdve egy csajjal se tud majd lefeküdni,mert undorítónak fogják találni.Sőt sok ismerösőm is mondta,hogy sokan jobban is szeretik a körülmetélt cuccot,mert sokkal higiénikusabb.Így is sokaknak van fitymaszűkülete,nem teljes, és inkább vállaják azt hogy kisebb fájdalmak árán,de nem végeztetik el és úgy szexelnek.Ez egy baromság,hosszú távon csak ártani fog. Másik dolog ami a higiéniához kapcsolódik,az hogy sokan azt sem tudják,hogy a helyes vizelés úgy történne,hogy hátrahúzza az ember a bőrt és úgy végzi a dolgát.Ugyanis vizelet marad a bőr alatt,ami egész nap az esti tisztálkodásig hát hogy is mondjam,szagosodik,valamint felmarhatja a makk felszínét.Aki körülmetélt,annak egész nap szellőzik a cucc és nem büdösödik be.Persze rendes tisztálkodással ugyanúgy tisztán tartható. A másik amiben sok ember téved,az hogy ez az egész folyamat mégis hogy megy.Nem a farkad végéből vágnak le,hanem magát a fitymát vágják le,ergó úgy fog kinézni a cucc,mintha mindig hátra lenne húzva a bőr. A menete dióhélyban annyi,hogy a makk alatt vágja körbe a bőrt az orvos.Kapsz érzéstelenítést természetesen,nem érzel belőle semmi.Az azt követő 1 hónap kb ami szopás.A szokásos reggeli merevedés az nagyon szar,hiába van keményen bekötve,hogy nemozduljon el,ne szakadjon el a varrás,akkor is kellemetlen. Utána még pár hétig kötözgetni kell,sebhintőporral szórni.Nemi élet,meg maszti kb 1 hónap múlva lehetséges! A probléma az,hogy még mindig sokan furcsának tartják,hogy ha valakinek ilyen a szerszáma,mivel a többségnek nem.Nagyon sokan vannak körülmetéltek,csak persze ez is egyfajta tabu,akárcsak a pornó stb. Mellesleg a pornósztárok közül is sokaknak körül van metélve:) Nem nem azt szoktam nézni,de azért mégis kivehető. Szal ebben egyetértek a többiekkel,hogy ha nincs szűkületed,csak azért mert így tovább tarthat a szex,ne csináltasd meg!Többnyire ez az egész lelki eredetű,tehát ott kell helyretenni a dolgokat. Beszéld meg a partnereddel,biztosan találtok rá megoldást.Vagy nézz utána a neten,sok minden van.
  4. Waczkor

    Fitymaszűkület?

    Tényleg népszerű a topic:) A fájdalomról csak annyit,hogy attól függ,hogy be van e gyulladva a makk felülete vagy sem.Ha érzékeny vagy gyulladt,akkor az még rájön a műtét kellemetlen érzésére. A műtét nyilván nem kellemes,utána pedig 1-2 hétig szűk alsót kell viselni,mert egy kisebb merevedés is gázos nagyon.A műtét maga annyiból áll,hogy kapsz pár érzéstelenítőt a makkodba,majd vmi lézeres cuccal körbevágják a fitymád,majd jön a varrás.Az első 1-2 érzéstelenítőt megérzed,utána már nem.Magát a körülmetélést egyáltalán nem,a varrás a legszarabb.Utána pedig borogatni kell,meg kötözni,szappanos mosakodást el kell kerülni egy jó ideig.Ha nagyon érzékeny,vagy gyorsabb gyógyulást szeretnénk,akkor lehet kapni érzéstelenítő kenőcsöt,ami sokat segít. A rossz az,hogy mivel nem szabad így sokkal többször jön elő a merevedés.Reggeli merevedés az ugye alap,hason nem lehet feküdni egy darabig.A vizelés nem fáj,semmi ilyen nincs.Csak meg kell várni,amíg összeforr a bőr és utána már nem lesz semmi.A nyoma látszani fog,de idővel halványul. A makk szépen megedződik és nem lesz kellememetlen,ha hozzáér vmihez.
  5. Waczkor

    Fitymaszűkület?

    Valóban mindenképp menj el dokihoz,mert eldurvulhat a helyzet. Egyáltalán nem kínos dolog,csak hogy tudd külföldi országokban az újszülöttek 70-80%-ánál végeznek körülmetélést. Ugyanis sokkal higiénikusabb mintha,rajta lenne a fityma a farkadon.A fitymának semmi számottevő funkciója sincs.Akinek nincs,az ugyanúgy élhet,nem fog elkapni jobban fertőzéseket esetleg fürdőkben stb. Sőt megedződik a felülete és jobban fogod bírni a sexet,valamint a lányok a közhiedelemmel ellentétben szeretik. Nálunk ugyan nem elterjedt dolog annyira mint más országokban,ezért is kényes dolog és sokan nem beszélnek róla.Sokan még mindig a vallással hozzák kapcsolatba. Ez nem azt jelenti,hogy akinek nincs semmi baja a fitymájával,az sürgősen metéltesse magát körül,hanem ezek tények amiket orvosok mondanak,illetve akik körül vannak metélve. Alavető dolgok miatt mint például a vizelés begyulladhat a cucc.Sokan nem tudják,hogy úgy kell(ene)helyesen vizelni,hogy hátrahúzod a fitymádat,ugyanis vizelet maradat a bőr alatt,ami egész nap ott van bent és fel is marhatja stb.Akinek meg esetleg még szűkebb is a bőr,annál még jobban igaz. Rátapad(nem csak a vizelet miatt,napközben ha megizzadsz stb) és az esti fürdéskor lehet hogy hátra tudod húzni erőfeszítéssel,de ennek az lesz a következménye,hogy felsérted a makk felületét és utána már nem fogsz tudni hozzányúlni a gyulladás miatt.Persze ez a legvégső fázis. Nem biztos hogy körül kell metéltetned magad,lehet hogy csak részleges metélést csinálnak(ami miatt később előjöhet a probléma megint)tehát ha kell,akkor célszerűbb teljes metéltetést csinálni. Ami biztos,hogy fordulj orvoshoz.És ha úgy alakul és az anyagi helyzeted megengedi,akkor keress fel egy magán orvost.Mert ha arra kerül a sor,nem mind1 hogy később hogy fog kinézni.Persze a TB-s is jó lehet,csak nem mindenhol mondható el,hogy tényleg szakképzett orvos lát el(tisztelet a kivételnek) Javaslom a: http://www.potenciaklinika.hu Minden levan írva,Dr Feket Ferenc a legelismertebb hazai szakember. Diszkrétek stb.
×
×
  • Create New...