Jump to content
PirateClub.hu

infox

Veterán
  • Pontszám

    89
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by infox

  1. már 4 éve nincs nőm...pedig nem vagyok se ronda, se őrült, se b***.

     

    Olyan lányt szeretnék, aki megértő, jóindulatú, érti a humort, és nem beszélünk el egymás mellett. De persze várjon is el dolgokat, mert szivesen gondoskodom róla, csak ne vigye túlzásba.

     

    valami ilyesmi.

  2. Feherkenyer:

     

    köszi a tanácsot, van benne valami. Csak lusta voltam megoldani, hogy a Bolygók maradjanak élesek, a csillagok pedig kicsit homályosabbak, és egyelőre így láttam jobbnak :)

     

    (néha éjjel csinálom a képeket, és kissé zavarodottan kezelem a rétegeket, így pl ennél a képnél egy layer-re tettem a nagy bolygót és a kis csillagokat :) Na mindegy.

     

    De amúgyis ezek még mindig elég amatőr bolygók, nemtudom, sok próbálkozás kell úgylátszik, amíg szépet sikerül csinálni.

  3. Ám a gyöngytyúkok nem bírtak a kukacok seregével, így a királyok végső elkeseredettségükben bevetették utolsó reményüket, a holokarmikus g9-es nehézségi barkoliodákat, amik baktériumnagyságúak, és arról híresek, hogy kukaceledelnek tudják magukat álcázni. 198 köbliternyi barkolioda támadta meg a kukacokat, akik naívan felzabálták őket, így a másodperc töredéke alatt belülről égtek el...ám a királyok nem számoltak azzal, hogy az égés folytán radioaktív anyagok kerülnek a levegőbe...

  4. sztem sokkal gyengébb, de azért örülök hogy tetszik :)

     

    nézd csak meg a bolygót, meg a csillagokat meg mindent, tök homályos, a bolygó széle recés, felül pedig elég feltünően belóg az árnyék amit ott hagytam véletlen...stb, de tény hogy színesebb :)

  5. először volt egy alcatel one touch 302 asszem, aztán egy nokia 6310i, most meg egy Samsung sgh-e350 van, ami épp szervízben van. De legszívesebben visszatérnék a nokiához, mondjuk hogy egy n95 :) de kb sose lesz rá pénzem

  6. testépítésnél max a tested végs? határát érheted el...

     

    nincs olyan hogy legjobb sport. :)

     

    én nagyon szeretem a kung fu különböz? ágait. Meg úgy általában a harcm?vészeteket.

     

    ja és a ping pong, nagy szerelmem:)

  7. amúgy ez a felszedési módszer nagy baromság ám. Követed amíg be nem tér egy étterembe vagy akárhová, persze....és mivan ha a nyugatinál látod meg, és elkezded követni, és zúglóba megy a csaj??? Ez nevetségesen nagy hülyeség, hogy ha elmegy mellettem egy nő, akkor biztos a közelbe megy. Ez kb annyira értelmes, minthogy ha nem látom éjjel a holdat, akkor biztos nincs is... :)

×
×
  • Create New...