Jump to content
PirateClub.hu

strchris

Veterán
  • Pontszám

    24
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by strchris

  1. A tűzfalnál blokkolni kell minden exe-nek az internetes kimenő forgalmát !! ( Photoshop.exe , premier stb ... ) Erre figyeljetek mert észreveszi az Adobe szerver és kitiltja a szériaszámot . Kaspersky-nál is legalább alacsony szintre kell a megbízhatóról emelni a szintet . A telepítésnél is ajánlatos figyelni erre mert könnyen így jár az ember . A legjobb ha telepítésnél is ki van kapcsolva az internetes kapcsolat .

  2. Az Update2 WIndows7-nél kb a 96% után az alábbi hibaüzenetet kapom : "Windows could not set offline locale information" Error code : 0×80000001 . Ugye ez az a WIndows 7 amit már nem kell aktiválni hanem csak telepíteni . Mi lehet a hiba oka ? A dátum és idő megfelelően be van állítva .

  3. Itt nem a fiúkkal van a baj , az ő hozzáálásukkal nem lenne baj csak a technika na az az 60-as évekbeli szinten van sajnos . T92-es tank az nincs itt magyarországon de ha jól tudom még bemutatóban sem volt amit tudok hogy volt az 2db T80-as . T72-es az már van és láttam is amit modernnek mondanak , jahh persze a 80-as években jó volt de most ?! Há bazz Bécsból kilövik rá a rakétát :) Szal amíg ilyen BRDM , BMP , BTR meg társai vannak addig el kell felejteni az egész harcot . Az egész hadgyakorlat amit tartanak az kb egy hálójáték szinten van olyan BF2-ős .

    Kicsi de ütős hadsereg kellene ide magyarországra , már egy picit próbálják elérni pl a Gripen gépekkel most a bundákra ne térjünk ki mert no politika , de valami ilyesmi kellene . Kevés de fejlett géppark . És nem tiltakozni ha akarnak pl egy NATO radart építeni mert szerintem szükség lenne erre is , de ilyen hozzáálással ami itt ment az országban nem csoda hogy Amcsik kivolnultak Taszárról is . Ilyet hogy nem engedem a légtérhasználatot stb áááá nem csoda hogy meguntak minket .

  4. Igen ami tény hogy a gumi nagyon drága és tényleg vannak újabb tabletták pl : Yadine amiben már van elhízás gátló anyag is , és tény hogy mióta szedi a párom azóta már nem eszik annyit . Én is ugyanazt írom mint páran írták hogy a kapcsolat elején gumival majd később tablettával . AZért a gumival nem olyan jó a szex mint annélkül .

  5. Egyszerű , tegyél fel gumit ami vastagabb oszt jól van , az segít lejjebb csillapítani az érzést de nem bazzz belevágni :( aztán hogy fog már kinézni ?! Lesz egyáltalán farok formája akkor ?!

  6. Higyjétek el a legjobb csendben maradni róla . Nyilván fejlesztene az ember de azért én nem szeretnék a középpontba kerülni vele , szal ha megnyerném tutira hallgatnék róla és csak a leg-leg legszűkösebb kör tudna róla ha tudna . Addig jó míg nem tudja senki mert amit nem lát a szem az nem fáj a szívnek , főleg nem az államnak . De a hecc kedvéért csináltatnék egy olyan kocsit ami kissé nem újnak néz ki de mégis vadiúj és benne erős motorral , már csak azért hogy bámulhasson egy pár vagisrác hogy leszivatnám a sportkocsiját . :D De a legjobb a hallgatás mégha nehéz is .

  7. Szerintem mindkettő fontos DE ! : a belső fontosabb , nyilván kell fizikai vonzalom is hogy az ember felizguljon rá . De a tapasztalatok alapján sajnos és gyakorlat azt mutatja hogy nagyon-nagyon kevés az olyan nő aki úgymond bomba nő és tényleg normális mert sajna a legtöbb " bomba nő " -n Beta Bios fut és olyan mint egy Celeron processzor azaz lebutított változat . Most mielőtt nekemsik bárki is ez tény , én azt figyeltem meg hogy a kevésbé jól kinéző nők jóval okosabbak és normálisabbak mint a manöken , plázacica féle nők . És érdekes módon ővelük jobban el lehet beszélgetni . Persze ez függ a családtól is . Jó példa erre a TV-s sztároknak kikiáltott , szerintem meg nem sztárok hanem zömében ******-cok akik össze vissza váltogatják férjüket a nagy híres jól kinézésűek . Sajnos ez van meg kell elégedni a kevésbé jól kinézetű nőkkel .

×
×
  • Create New...