Jump to content
PirateClub.hu

trebics

Veterán
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About trebics

 • Rank
  Pelenkás
 1. A 10. rész jelszava (kisberűvel):/scs/
 2. trebics

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Egyedül a filmek topic-ban volt eddíg is rossz (és jelzem még most is) a kereső, az üsszes többiben működött idáig is (legalábbis nálam). (Ezért nem értettem, hogy ez miért hardver hiba?) Ami nem is csoda, hiszen csak ma 4 oldalnyi új témát nyitottak. Olyan nap is volt, hogy 6-7 oldal volt a napi termés. Csak kérdem én: minek? Ott lent a sarokban az a "mielőtt új témát nyitsz..." kezdetű szöveg meg dísznek van? Mi a francnak kell egy filmet 70-szer felrakni ugyanolyan minőségben, azért olyan sűrűn nem törlik őket! Mondjuk nem is érdekelne, ha lenne külön HD alfórum, de álítólag nincs rá igény... Most komolyan, ha nem bírja a szerver, nem lehet valami szabályt bevezetni, hogy pl. napi 5 témát lehet legfeljebb nyitni fejenként?
 3. trebics

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Silverr! Olyan nehéz kicsit visszaolvasni,nem hiszem már el tibiole Hozzászólás 2011. Dec 13. 11:04 Javítottuk a hibát, és eltűntek az üres témák is.
 4. trebics

  Töltenél le HD filmeket?

  Szerintem ez már nem kérdés. Arról kellene inkább egy szavazás, hogy érdemes-e nekik új alfórumot nyitni? Erre a kérdésre is "igen" a szavazatom. A fórumot is utolérte a blogger-betegség, többen töltenek fel lassan, mint le. Amikor naponta 3-4 oldalnyi új topic nyílik (pl.: gladiátor hatszáztizenkettik dvdrip verziója - jó esetben, mert lehet, hogy innen töltötte le, és most sajátjaként újrafeltölti - de ez most nem lényeges), szóval ilyen mennyiség közül nehéz kiválogatni azt, ami érdekli az embert. Ja, és annak sem ártana figyelmeztetés, akinek a 720*320-as felbontáshoz van pofája odaírni, hogy HD, meg 720p.
×