Jump to content
PirateClub.hu

Crunker

Veterán
  • Pontszám

    287
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Crunker

  1. Friday Night Lights a valaha volt legnagyobb sorozat. A film is jó,de sorozat ad neki kb 5kört. :D

    Nem hinném,hogy nagyon jó QB lennél 70kilóval. Ahoz.hogy QB legyél nem elég az,hogy legyen jó testalkatod,de viszonylag magasnak is kell lenned,hogy átláss az embereken. Új generációs TE-k meg vékonyak. Úgy blokkolnak, mint egy falember,de úgy kapják el a labdát, mint egy receiver. Úgy,hogy oda is kell magasság. :)

     

    A kérdésedet meg nem nagyon értem. Kódok csak lehetnek bekiabálások azt te soha nem fogod megtudni,hogy ő most mire hívja át a playt, mert lehet,hogy egy esetleges blue28-ra és valami jelre kell motionba lépnie a WR-nek és pozíciót váltani. Ez nagyon bonyolult csak akkor tudod igazán, ha benne vagy egy csapatban és rendes PB van.

    PB-ot meg tudomásom szerint be kell vágni teljesen minden lépést és minden egyes playnek van egy neve. Megtanulod a nevét meg,hogy mit kell csinálnod és csinálnia a többieknek. Én egyszer tanultam már playbookot és őszintén nagyon nehéz. :D

  2. Hmm. Ilyen nincs,hogy mik a követelmények mondjuk az,hogy nem nemnértesz hozzá,hanem tanulod a playeket a szabályokat stb. stb. Elmész egy itthoni csapathoz edzésre és jársz rendszeresen.

  3. De Ray D. ez az egyik variáció amit mondasz,hogy áthívja a playt, vagy esetleg ismétli,de lehet a védelem megzavarása is.

    QB-k kis pöcs korukban megtanulják,hogy hogyan olvassák le a védelem felállását és ennek nagy mestere Peyton Manning.

  4. Na akkor. Whisenhunt mielőtt a Cardinals HC-ja lett nálunk volt offensive cordinator. Wizy egy zseni azt kell, hogy mondjam. Olyan támadó sort épített fel Arizonában,hogy ihaj csuhaj. :) Ja és vele nyertük meg 40. superbowlt. Volt egy két elég durva húzása amit szerintem most visszakapunk majd. Tuti megfogja húzni a trükkös playeket.

    De most jön a sport szépsége. A nálunk dolgozó Dick LeBeau a másik zseni. Defensive Cordinator és olyan védelmet sikerült összehoznia és olyan tudása van, hogy az tényleg már a zseni zseni kategória. Több, mint 50 év az NFL-ben játékosként és edzőként.

    Annyira jónak ígérkezik ez a támadó és védelem harc a két ellentét ha írhatom így. Hát nagyon kiváncsi vagyok. Mindenkinek vannak titkos fegyverei és playei amik most készülnek a 2hét szünet alatt. Egy biztos. Ha kikapunk annyira nem leszek szomorú hiszen egy ex Steelers edzőtől kapunk ki aki a sírból építette fel a csapatot,de ha nyerünk akkor mi leszünk az elsők akinek 6 SB győzelme van. :)

  5. Egyébként ki az, aki vasárnap mindkét főcsoportdöntőt megnézi? :)

    Én.

     

    Egybként most már nem baszogatásból. Rvenst mi alapszakaszban elvertük kétszer. Plusz Heinz Fielden lesz a meccs ami alapból nekünk kedvez elég durván. Heinz Field a hazai pályák között az egyik legnagyobb előny,mert annyira rossz idő szokott lenni és úgy van kialakítva,hogy pont befújjon a szél plusz mi igazi fűvön játszunk nem műfűvön.

    De akár mi lehet. Egyre erősebb a Ravens. Mindig szoros meccseket játszunk, mert ismerjük egymást teljesen.

  6. De 2009-ben nehogy már egy 1990-es autóra keljen hasonlítani. Eltelt majdnem két évtized fejlődött a technika hatalmasat miért nem lehet haladni a korral. Ez a királykategória.

  7. Nem tudom Crunker te mennyire értesz az NFL-hez de szerintem nyilvánvaló, hogy a legtöbben egy Tennessee - Giants döntőnek örültek volna, megkérdezhetsz itt bárkit, a többség biztos azt mondja, kivéve akiknek még bent van a kedvencük. De ez sajnos már nem fog összejönni...

    Hmm lehet egy picit jobban,mint te azt gondolnád. ;)

    Csak azt kérdezem,hogy miért ennek örültek volna?

    Most a Ravens megint bebizonyitotta,hogy a D nyeri meg a meccseket.

     

    szerk.: Miért nincs sok pont? Mert nem a liga 30. és 31. védő sora áll egymással szemben.

×
×
  • Create New...