Jump to content
PirateClub.hu

Pyrate11

Veterán
  • Pontszám

    12
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Pyrate11

  1. Üdv! Arra gondoltam,h látom a különböző topikokban mennyien köszönik meg a feltöltést.Sztem sokkal gyorsabb,igényesebb,praktikusabb lenne, ha lenne egy KÖSZÖNÖM GOMB amelyre rákattintva megjelenne a linkek alatt ,h kik köszönték meg.Sztem az oldal szempontjából is erőforrástakarékosabb lenne,illetve gyorsabb is lenne az oldal.Egyébként király az oldal!

  2. Sajna magyarországon még nem jelent meg,100-150 ezer körül lesz az ára.Sztem jó telcsi, de azért vannak hiányosságai.Pl. MP3-at nem tehetsz be csengőhangnak,nem jelzi ki normálisan az akku töltöttségi szintjét, és ehhez hasonló apróságok.Azért mire hozzánk elér, ezek már kilesznek javítva sztem.Üdv ;)

     

     

     

  3. Sziasztok papák! :rolleyes:

    Nekem lenne pár kérdésem.Szal van egy Kymco agility 50 -em (50ccm) és 55-60-at megy, de úgy h elvileg ki van véve belőle a folytás.(Azért mégegyszer visszaviszem szervízbe,ne sztem a variátorszíjat nem cserélték kisebbre,csak fuvókát cseréltek).És az lenne a kérdésem, hogy ha egy gyári 70ccm-es szettet rakok bele(kb 30 ropi) akk mennyit fog menni, illetve mennyivel fog kb megnőni a fogyasztása? Sztetek megéri 30 ropiért? Előre is köszi!

     

    Ne felejtsétek: Száguldunk és Félünk (Magyar Yard powaa ;) )

×
×
  • Create New...