Jump to content
PirateClub.hu

Pyrate11

Veterán
  • Pontszám

    12
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Pyrate11

  • Születésnap 02/21/1991

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Szombathely

Pyrate11's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Pyrate11

    Ötletek A Fórumhoz

    Üdv! Arra gondoltam,h látom a különböző topikokban mennyien köszönik meg a feltöltést.Sztem sokkal gyorsabb,igényesebb,praktikusabb lenne, ha lenne egy KÖSZÖNÖM GOMB amelyre rákattintva megjelenne a linkek alatt ,h kik köszönték meg.Sztem az oldal szempontjából is erőforrástakarékosabb lenne,illetve gyorsabb is lenne az oldal.Egyébként király az oldal!
  2. Pyrate11

    Graffiti Playdo

    Naon zsíráf!Köcce
  3. Sajna magyarországon még nem jelent meg,100-150 ezer körül lesz az ára.Sztem jó telcsi, de azért vannak hiányosságai.Pl. MP3-at nem tehetsz be csengőhangnak,nem jelzi ki normálisan az akku töltöttségi szintjét, és ehhez hasonló apróságok.Azért mire hozzánk elér, ezek már kilesznek javítva sztem.Üdv
  4. Pyrate11

    Robogó és gyorsasági tuningolása!

    Oksa.Köszi szépen a segítséget és a gyors választ.RESPECT!
  5. Pyrate11

    Robogó és gyorsasági tuningolása!

    Sziasztok papák! Nekem lenne pár kérdésem.Szal van egy Kymco agility 50 -em (50ccm) és 55-60-at megy, de úgy h elvileg ki van véve belőle a folytás.(Azért mégegyszer visszaviszem szervízbe,ne sztem a variátorszíjat nem cserélték kisebbre,csak fuvókát cseréltek).És az lenne a kérdésem, hogy ha egy gyári 70ccm-es szettet rakok bele(kb 30 ropi) akk mennyit fog menni, illetve mennyivel fog kb megnőni a fogyasztása? Sztetek megéri 30 ropiért? Előre is köszi! Ne felejtsétek: Száguldunk és Félünk (Magyar Yard powaa )
  6. Pyrate11

    24

    Legjobb sorozat.Azt hiszem ez a mű minden sorozatkedvelő számára az alapot jelenti.24 powaaaa!Imádom!
  7. Ok, köszi sikerül rájönnöm és megoldanom.Egy tanács mindenkinek: Ha szoftvert akarsz frissíteni motorolán akk az RSD Lite progit használj. Back up hpz, és nyelvi fájl elmentéséhez iópedig flashbackup3-at.
  8. Csáó! Frissíteni szeretném v3i-m szoftverjét, ltudna vki segíteni? Leírás is kellene és link is, h honnan tudom leszedni a szoftvert. Előre is köszi szépen!
  9. Szia! Van egy olyan progi, h SAMSUNG PC STUDIO , a samsung holnapjáról lelehet tölteni, és azzal lehet, képet,csengőhangot,és játékot áttölteni telóra infrán keresztül. Ha nem találod meg, dobj egy privit, és átküldöm e-mail-ben.
  10. Bocsi azt elfelejtettem mondani, h ha rákattolsz az oldalra, akk a jobb alsó sarokban, van egy olyan fül, h "HASONLÓ OLDALAK ITT", szal oda mindenképp klikkelj
  11. Hali! őőőő, van egy csomó oldal, de nekem most csak ez ugrott be bocsi elvileg ezek jó a te telódra is, próbizd ki mindenképp sztem, azt írj, h jók lettek-e. Parancsolj: http://www.w300iletoltes.extra.hu/
  12. Pyrate11

    Petting az életünkben

    Szerintetek elmehet egy csaj petting közben?
×
×
  • Create New...