Jump to content
PirateClub.hu

sam fisher

Veterán
  • Pontszám

    137
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by sam fisher

  1. Hát sztem a Szökés Sobiborból egy nagy rakás sz*r.

     

    most ez nem azt jeleni hogy neked nem tetszett hogy szar film,attól függetlenül másnak még nagyon tetszhet.nekem legjobban az jött be a filmbe amikor sorba nyírbálták az ss tiszteket meg amikor menekültek az erdőbe.

  2. 1.használt cuccot soha az életbe nem fogok venni a számítógépembe,nem tudhatod hogy bántak vele mennyit kínozták,stb.

    2. Én is a 2600xt ajánlom gddr3-as memóriával télleg már 25k körül hozzá lehet jutni.

    3.De egyáltalán agp-s vagy pci-e az alaplapod,írd le a gépedet hogy kell-e hozzá egy erős vga kell, mert ki tudja használni, vagy elég lenne neki egy kisebb is.Hiába veszel egy 2600hd-t ga egy p3as proci és 256ramod van.

     

    én meg vennék,na jó talán ismerőstől,meg ha jó állapotú,meg ha nem drága.akkor gondolom a kocsikról is ez a véleményed.de szerintem 1 bmw-t azért elfogadnál használtan is.

  3. Nem tudsz olcsóbban hozzájutni a GTS-hez? Nézz körül, mert a ~75 elég sok érte. Mostanság nem hiszem, hogy nagyon leesne az ára a 8-as szériának...

    A 8800GTS-t már régen piacra dobták kb. év elején, a GTX-et pedig még régebben.

     

    hát őszintén én még 50-et se adnék egy 8800gts-ért lehetne akár 640mb-os akkor se,főleg most hogy elterjedt a pletyka hogy jönnek az új vgá-k meg a dx10.1.nálam megszűnt az az időszak hogy mindennel fullon akarok játszani, mert minek.úgyis előbb vagy utóbb szaggatni fog mindenen a játékok.arra hogy közepesen játszak(ami nekem bőven elég) arra most nagyon is elég egy 8600gts is.aztán meg meglátom mi lesz később.

  4. Na hát ezen parázok nagyon hogy ha pl kiadják a GTA 4-et, ahoz elég lesz e ez az Intel C2D 2.0 Ghz-cel... :S

    Úgyhogy nyugtassatok meg szépen hogy megéri, és sokáig fog szolgálni, futnak vele ajátékok. Mert ha nem, akkor megérné egy drágábbat megvenni, és mondjuk vmi máson spórolni. Tehát eljutottunk odáig hogy az Intel 2.0 Ghz-cel veri az AMD 2.6 Ghz-es procit... De az a kérdés hogy megvegyem e ha én játszani használnám, és elég lesz e pár évig a játékokhoz.

     

    teljesen mindegy hogy intel vagy amd.akkora különbség nincs egyibe se hogy +10 vagy -10 fps-el jobban mennek a játékok.engem eddig se érdekelt hogy milyen proci van a gépbe inkább a vga meg a ram a fontos.de azok nagyon.a proci az úgyis a töltést befolyásolja na azért ram is kell hozzá.olyat meg nemnygyon fogysz tapasztalni a gta 4-nél hogy egyszer csak megáll a játék és elkezd tölteni mert kevés a proci feltéve akkor ha kevés ram lesz a gépedbe.

  5. Most olvastam nemrég a GS-en h a Microsoft mégis úgy döntött h a DX10 VGA-k kompatibilisek lesznek a DX10.1-gyel. Na erre varjatok gombot :)

     

    szerintem még ők maguk se túdják mit akarnak.3 hónapja vettem gépet és dobhatnám is ki mert jönnek a dd3-mas memóriák,meg a pcie 2.0,meg a 9800-as vgák.amik állítólag tudni fogják a dx 10.1-et,állítólag.majd aztán megint nem jönnek rá játékok se.egy nagy szart veszek ezekből.inkább kivágom a gépet a pics*ba elegem van már a fejlesztésekből.legközelebbi pénből biztos hogy xbox360-at veszek.és vége a gépezésnek örökre.

  6. Lassan már 1 éve nem tud kihozni nvidia egy normális DX10-es drivert Vistára (előbb nézz utána, aztán irogass ;) ) A HD szeriá tény, hogy gyengébb, mint a 8-as Geforce-ok, de annyival olcsóbb is, így semmivel sem tud többet az nvidia. A DX10-es driverek megírása közel sem olyan egyszerű, mint ahgy azt eleinte gondolták, szal nem csak a Radeonoknak van driver problémái. Az, hogy a srác megveszi a 8800 GTX-et és nyomja DX9-ben ezerrel, és hogy ilyen gyors meg olyan gyors (közben meg azt sem tudja mi az a DirectX, csak tudja hogy ez drága volt, meg tudja a legújabba dájrektikszet, jah meg nvidia( meg intel), mert az Ati(AMD) az fos, annak nem sok köze van a valósághoz ;) Ne az ilyenekből induljunk ki!!!!

     

    vista meg dx 10 még nincs is 1 éve .szerintem az év végére már tökéletesedni fognak a driverek.de az ati kártyái viszont gyengék..ugyhogy a hd 2900-as semiképpen sem ér 100000ft-ot.talán a felét.

  7. Ezeket a badarságpkat is a Gamestar-ban olvassátok? :huh:

     

    mondjuk néha télleg szoktak hülyeségeket írni a gamestarba,de most az ati tényleg a padló alján van de nagyon,ezek a HD2***-os szériák tényleg nem a legjobbak,és azt hülyeségnek tartom hogy a driver kiforratlanságról lenne szó.mert feltehet az ember akármilyen drivert biztos nem lesz +50 fps növekedés még akár fél év múlva se.aztán lehet hogy megint hülyeséget beszélek.most 100%-ig az nvidia a nyerő,főleg a 8800gts-el,még kicsit drága de ez lesz az igazi a játékokhoz árban is meg teljesítményben is.

  8. elegem van a core 2 duo-ból.

    egyszerüen nem engedi feljebb 3000mhz-nál.mindjárt elkap az ideg és leégetem az ezészet aztán meg fogom a kalapácsot és szarrá verem.

    a csicska fsb-t csak 385-ig tudom húzni.a ramok ilyenkor 750mhz-n mennek.

    pci exp.=100

    pci clock"33.3

    spread=disabled

    mem volt=2.1V

    Cpu Vcore=1.45 (már felhúztam 1.6-ra is és semmi)

    FSB term=1.4V

    NB core=1.55V

    SB Vcore=1.5V

    ICH=1.075

     

    CPU count itt minden disabled

     

    Chipset/north bridge=

    5

    5

    5

    15

    5

    35

     

    10

    10

    10

    10

     

    static read=disabled.

    segítsen valaki mert mindjárt megőrülök hogy nem lehet húzni feljebb ezt a csicska szart.az alaplapom egy szar p5b, aramok ddr2 geil 800mhz.a proci ez a szar c2d 6420.

×
×
  • Create New...