Jump to content
PirateClub.hu

vikqween

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

vikqween's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. vikqween

    Microsoft Windows 7

    Köszönöm a segítséget.
  2. vikqween

    Microsoft Windows 7

    Hogyan lehet a Windows7-et aktiválni?letöltöttem pár aktivátort és lefuttattam(lehet,h nem megfelően), de még mindig kiírja, hogy 29 nap van még az aktiválásig.Valaki segíteni, hogy lehet aktiválni, és ha lehet akkor lépésről lépésre, mert nem vagyok profi.Köszönöm.
  3. vikqween

    Microsoft Windows 7

    Köszi, dea a Felhasználókat, a Program Files-t, Windowst nem engedi,hogy átvigyem vagy kitöröljem.
  4. vikqween

    Microsoft Windows 7

    Bocs lehet,h hülyén hangzik, de hogy kel lementeni? Amúgy köszi a segítséget.
  5. vikqween

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Mikor a laptopomon elkezdtem telepíteni a Windows7-et, ezt a hibaüzenetet írtak ki, mit kellene csinálnom? Üzenet: " A következő problémák akadályozzák a Windows frissítését. Szakítsa meg a telepítést, fejezze be az egyes feladatokat, majd indítsa újra a frissítést. Nincs elég hely a(z) C: partíción. Összesen 8565 MB szabad lemezterület szükséges. Szabadítson fel több helyet a Lemezkarbantartóval vagy a fájlok külső adathordozóra (CD, DVD vagy külső merevlemez) másolásával, majd indítsa újra a telepítést. A Windows frissítése a következő eszközökre és/vagy programokra lesz hatással: Lehet, hogy ezek az eszközök a frissítést követően nem fognak megfelelően működni. Javasoljuk, hogy előbb frissítse az eszközök illesztőprogramjait. Szakítsa meg a telepítést, nyissa meg a Vezérlőpultot, és keresse az "eszközillesztők frissítése" kifejezést, vagy az eszköz gyártójának webhelyén keresse meg a frissített illesztőprogramokat. Tárolóvezérlők: SCSI/RAID Host Controller "
  6. vikqween

    Microsoft Windows 7

    Szia! Köszönöm, ha jól látom ez angol, magyar esetleg nincsen?
  7. vikqween

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Tudtok nekem segíteni abban, hogy erről az oldalról melyik windows 7-et kellene letöltenem, mert én nem nagyon értek hozzá, hogy melyik a megfelelő.Köszi!
  8. Megvan ugyanaz a filmem, egyszer magyar és egyszer angol hanggal, és össze akarok hozni, hogy egy képhez legyen mindkét hang,vagyis a filmemhez legyen 2 hangsáv.Milyen program jó ehhez,elmagyarázná valaki,h mit kell csinálnom a progin belül,h 2 hangsávot összehozzak?THX
×
×
  • Create New...