Jump to content
PirateClub.hu

Maximo

Veterán
  • Pontszám

    123
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Maximo

  1. Horvátországra szavaztam, de igazából 7-8 csapat győzelmének örülnék ilyen-olyan okok miatt. Sajnos nem tudom, h az egyenes kieséses szakaszban ki-kivel ütközne, de egy horvát-török döntőnek örülnék. Á most nézem, nem Sükür lesz a török kapus. Már bukták is :(

  2. Az én kedvencem: Maybach Exelero Concept Car

    2868766098708521.JPG

     

    A 2660 kilós monstrum 4,4 másodperc alatt gyorsul nulláról százra, természetesen nyomatékváltós, ötfokozatú automata váltóval.

    Kézi váltóval a 2500-as fordulaton mért 1020 Nm először leölné a kuplungot, vagy ha a kuplung bírná is, akkor ledarálná a fogaskerekeket és oda a móka.

    A motor 700 lóerős, köbcentiből 5908 van. Fordulatszámra a dupla turbó és a széria motorhoz képest megnövelt, bődületes hengerűrtartalom miatt nincs igazán szükség. A maximális teljesítmény 5000-nél elérhető.

    Nardo-ban, az olaszországi nagysebességű körpályán kellett bizonyítania tudását az egyedi autónak. A Maybach Exelero itt 351,45 km/órás sebességet ért el.

    (Kerekeit a végsebesség mérésekor karbon korongokkal takarták le, ami csökkenti a légellenállást)

    Az ára elég húzós, kb az általatok felsorolt gépek felét megtudnám venni: 8 millió dollár(!).

     

  3. [quote name='==>Scooter:)

    sajnálom a fixeket viszont :( /részvétem/

     

    Amióta a Rapid kitalálta a cicás-macskás hülyeségét, szerencsére csökkentek az olyan beszólások, h "vki töltse fel rapidra!" Korábban az ilyenektől idegzsábát kaptam (fix ip-s vagyok). Szal a dinamikusoknak sem fenékig tejfel az élet.

  4. Amúgy nem értem, hogy lehet valaki egyszerre 14. meg 18?

    Nagy szükség lett volna erre a 25 pontra, mert feljöhetett volna összetettben az első 3-ba, így meg még mindig nagy a hátránya, de legalább a motor hajlandó működni!

  5. Szerintem meg hagyják úgy, ahogy eddig volt. Csakis azért nagyobbítják meg, h több ember mehessen fel, megvegyék a drágább jegyet, több pénzt kölcsenek. Én voltam mind a 3 szinten, szerintem eddig is elég nagy volt a terasz!

  6. Ha nem látom két hétig, aztán belenézek megint, kb ugyanott tartanak, mint azelőtt. Az a gond, hogy más csatornákon sincs jobb, ezért kénytelen vagyok ezt hallgatni (gépezek, ezért csak hallgatom)

  7. Teljesen hiányzik belőle a romantika, az érzések, a szerelem, a hódolat, a biztonság, minden, amire egy fiatal hölgy vágyik.

    Én éppen emiatt nézek inkább softcore, erotikus filmeket. A mostani pornófilmektől férfi létem ellenére hánynom kell.

     

    Egyébként sok igazság van a cikkben.

  8. Kíváncsi leszek, h menyi támogatást fognak kapni. ha Baumgartner Zsoltika anno 800 millát kapott, akkor ők aztán több milliárdot megérdemelnek. Értem ez alatt: pl. építsenek egy csomó fedett jégkorong pályát.

     

    A csapat tényleg meglepően jól játszik. Nem is értem, h miért. :blink: A legfontosabb, h ne essünk ki azonnal, legalább 3-4 évig folyamatosan bent kellene maradnunk. Szerintem ez nehezebb lesz, mint bejutni.

     

    A jövő évi vb-n ha akárcsak utolsó előttiek leszünk, már nagy eredmény lesz.

  9. Egy jelképes összeget (pl egy zenei albumért 1$), ami elfogadható szívesen fizetnél. Mondjuk nem értem, h gondolták azt, h egy szám 1$, így egy album 12-15$, miközben ugyanennyiért a boltban megkapom a teljes lemezt.

     

    Ha azt mondanák, h fizess amennyit tudsz, akkor szerintem sokkal többen fizetnének érte.

  10. Biztos nagy meccs volt. Ilyenkor sajnálom, h nincs olyan csatornám, ami adta a meccset :(

    Am én nem biznám el magam a 3. hellyel, de mindenesetre újoncként szerintem az is nagyon jó eredmény, amit eddig mutatott a csapat. Bízzunk a csodában, h a Róma lesz a bajnok!

×
×
  • Create New...