Jump to content
PirateClub.hu

lac_a

Veterán
  • Pontszám

    132
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by lac_a

  1. Ha nem régóta edzel akkor a pihenőnapok, ugyan olyan fontosak mint az edzésnapok! Ha túl sokat edzel az izmok nem tudnak rendesen fejlődni és aludj sokat, mert akkor termelődnek a növekedési hormonok. :D

  2. lac_a!

    Biztos a téli hangulat is rátesz egy lapáttal arra, hogy megúntad... vagy lehet, hogy az edzéstervet kellene változtatod...

    Nálam is van, hogy nincs hangulatom edzeni menni de amikor már ott vagyok soha sem bánom meg mert nagyon feldobódok ezés után.

     

    Jannussz!

    Köszi a tanácsokat amiket adtál pár hónapja! Nagyon látványos a változás sokat erősödtem és formálódtam!

     

     

    Lehet van benne, valami. :) Hogy ösztönözzem magam vettem egy 6kg-os volumass35-öt. :D Ti használtátok már? Mit szóltok hozzá?

     

    Nem illusztrálnád képekkel is a változást légyszíves, hogy ösztönözz minket is :) ? :)

  3. egy golyós pisztoly,pillangó,sokkoló,vipera,meg bicska.változó melyiket hordom magamnál.

     

     

    Agyam eldobom, milyen emberek vannak! Nem hogy magadra kötnél vagy párkiló robbanóanyagot és ha valaki beszól csak egy gombnyomás! Kezed mire való "Pisztoly" ? Önvédelemre már nemis jó?

  4. A 3. válsz a helyes! A NATO sosem fog minket megvédeni esetleg harcol a földjeinken a támadókall szemben, de nem értünk, egyébként igenis szükség lenne normális katonaságra, márcsak hogy legyen egy kis tekintélye országunknak, mert mi minden szempontból gyengék vagyúnk így! így hírtelen ennyi :) .

  5. Mennyi hülyeség van ide írva! Az emberi test max 5 napig bírja a nem alvást és aztán "game over" ! De már addig is torzul a koncentráció! Méghogy vizsgák /jó vicc/, bulin meg bárki mondhatja hogy nem aludt, mert biztos össze volt esve valahol eszméletlenül. :D Csövi

  6. Én csak annyit löknék a kokszozáshoz hozzá, hogy akit én ismerek és kokszol(t), mind beképzelt/ nagyképű /Izomagyú lett, és nem tudják megbecsülni az izmaikat ezért akarnak mégtöbbet, na és ahogy bírják nézni magukat a tükörben tiszta hányinger. Tehát a koksz a gyenge jellemek szere akik szertnének tekintélyt kicsikarni a nagy termettel, de ez baromi gáz!!!!!! Na csá! :ph34r:

  7. Body Builder TV ! :) Amúgy izmos combokat milyen gyakorlattal tudnák csinálni ha lehet konditerem nélkül ? :rolleyes:

     

     

    Szerintem, csinálhatsz mellé még párszáz gugolást is és a vádliról se feletkezz meg. :)

    Biciklizésnél csinálhatod azt is hogy nem ülsz le, szerintem úgy jobban izmosodik a fenék! :D

     

×
×
  • Create New...