Jump to content
PirateClub.hu

bulifan

Veterán
  • Pontszám

    44
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by bulifan

  1. Megérdemelten nyerte meg az Inter a BL döntőt!

    DE számomra akkor is MERDA marad, főleg a 2006-os calciopoli óta, amiben "nem volt benne" és ennek köszönhetően erősödhetett meg!

    Remélem megint 45 évet kell várnia, hogy felülhessen Európa futballtrónjára!

  2. Bari–Juventus 3–1 (Meggiorini 7., Barreto 44. – tizenegyesből, Almirón 81., ill. Trezeguet 23.)

     

    Az utolsó 5 tétmérkőzésből 4 vereség, csak az Inter ellen győzelem (:D) !

    Komoly válságban a csapat! Nem akarom egyedül Ferrara nyakába varni, de lehet, hogy egy edzőváltás jót tenne. Nem tudja felrázni, motíválni a csapatot.

  3. Button-nak lehet, hogy sokszor szerencséje volt, de szerencse nélkül is vb lett volna.

    Én is gratulálok neked!

    Akkor te elfelejted pl. a magyar és az európa nagydíjat, ahol Button asszem 2-2 pontot szerzett, Vettel meg mindkét versenyen nullázot. Kevés pont szerzése mellett növelni az előnyt úgy, hogy az ellenfél nem szerez pontot mi más, mint szerencse.

    Én nem vitatom, hogy megérdemelte a címet, de a szerencsefaktornak is jelentős szerepe volt.

  4. Button a világbajnok, de hatalmas mákkal! Tehetséges pilóta, az év eljén bombaformában volt, de az évad közepétől semmi extrát nem mutatott, beleszürkült a mezőnybe. A többiek kiesései, bénázásai, minden az ő malmára hajtotta a vizet, így lett világbajnok.Ez az év ilyen volt. Megérdemelte, de én személy szerint jobban örültem volna Vettelnek vagy Barichellonak.

    Jövőre is Go FERRARI, bár Alonso-t nem szeretem.

  5. Ez a Palermo-i zakó nagyon nem hiányzott, de megvolt már az előszele ( nem túl meggyőző játék, az utolsó 2 meccsen X).

    Ez a merda-nak a malmára hajtja a vizet! :angry:

  6. Remélem az 5 is hozza a megszokott formát, egyébként az első volt számomra a legjobb, a megjelenése különleges volt abban az időben a sok gyenge film között hasonló kategóriában.

  7. A régi klasszikusokat természetesen szívesen megnézem, hisz ezeken nőttem fel, és az újabbak között is vannak jók! De vannak olyanok is, amiket semmi pénzért pl. Pokemon, Inuyasha, Naruto ...és társaik

    Egyik Kedvencem a The Simpsons, de német nyelven, mert ott valahogy nekem jobban átjönnek a poénok, a szinkron néha gagyin adja vissza.

×
×
  • Create New...