Jump to content
PirateClub.hu

agentzs1

ViP
  • Pontszám

    512
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by agentzs1

  1. Pont ezért lenne jó választás egy médialejátszó. Ajánlasz egy kompakt rendszert, amiben van 1 bluray lejátszó meg egy hangszett, csak ezzel az a gond, hogy a bd lejátszó nem fog mindenféle formátumot lejátszani, a streamelést meg szerintem megint nem kezeli rendesen.

    Médialejátszót vagy htpc-t érdemes venni, és akkor el lehet felejteni az állandó lemezre írkálást, meg hogy nem játszik le minden formátumot a készülék. Külső winyoról, hálózatba kötött sz.gépről, NASról, pendrive-ról, szinte mindenről lényegesen több formátumot lejátszanak mint a bd lejátszók.

    Xtreamerem van évek óta. A WD és Asus médialejátszóját használják még nagyon sokan. A popcorn és a dune ezeknél már egy magasabb kategória, de ha ennyi keret van rá én lehet, hogy inkább építenék vagy vennék egy htpc-t. Itt lehet a lejátszókról olvasgatni:

    http://forum.m4p.hu/index.php?s=66033b67c5373edb8415248054a55941&showforum=31
    • Upvote 1
  2. Itt egy kicsit lejjebb görgetve 500W-os Cooler Master tápot ír. Szerintem az jó ehhez a konfighoz.

    http://www.pc-outlet.hu/konfig.htm
    

    Saját magad által összeválogatott alkatrészekből csak akkor lesz olcsóbb, ha használt cuccokat veszel. Így, hogy minden új, sakkozhatsz az alkatrészekkel napestig, nem lesz számottevő a különbség.

    • Upvote 1
  3. Üdv!

    Egy kérdés.

    Nem lehetne a "Biztonsági programok havi kódjainál" a régi bejegyzéseket törölni?

    Ugyanis, véleményem szerint, már a 2-3 hónappal ezelőtti kódok is okafogyottak, nem, hogy a több évesek, tehát, csak a tárhelyet foglalják.

    De lehet. Ha vállalod, hogy végigzongorázod, hogy melyik kód nem jó már és jelented, ígérem törölni fogom.

  4. Igazából bármelyik játéknak lazán futnia kéne.

    13.1-es a legfrissebb catalyst, ahogy nézem.

    Win8 nem tudom hogy működik, gondolom win7-hez hasonló. Catalyst control centert elindítod és információnál látod a verziót.

     

    Amúgy laptopról beszélünk, ugye?

     

  5. Egyedül az Igo tudja az offline módot Androidra, viszont hivatalosan nincs igo androidos mobilokra. A többi navigációhoz net kell, h beinduljon.

    Google maps-el még lehet mókolni, elvileg az is tudja vmilyen szinten az offline navigálást.

    • Upvote 1
  6. 1. A 4 giga ram miatt mindenképp a 64 bitest (x64).

    2. A laptop pontos típusa kellene, aztán úgy megnézni a laptop honlapján, de egy ennyire új windowstól csodákat ne várj. Elvileg a win7 drivereinek is jóknak kéne lenniük, de anno vista>win7-nél sem volt ez teljes mértékben így.

    • Upvote 1
  7. Komolyan mondom, mint 2 óvodás. Az okot leírtam, pedig csak kettőtökre és a moderátorokra tartozik, a többi usernek nem lenne semmi köze hozzá.

    A témát itt befejeztem veletek, privátban lehet érdeklődni a moderátoroktól a miértekről (bár ugyanazt a választ fogjátok kapni).

  8. Most sírjak vagy nevessek?:) Programokat egy ideje már takarítom, abból sok nincs vissza, azt befejezem egyedül, de XxX-re rá sem merek nézni :wacko: .

     

    Régóta nem vacakolok már linkellenőrzőkkel. Használ valaki olyat ami működik is rendesen?

×
×
  • Create New...