Jump to content
PirateClub.hu

atcsy

Veterán
  • Pontszám

    33
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About atcsy

  • Születésnap 12/09/1985

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    vecsés

atcsy's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. atcsy

    Jaj a Földnek?

    én sokat töprengtem már ezen és arra jöttem rá , h mi vagyunk mindennek az okozói. Ha nem lenne ember (a hierarchia csúcsa <kacc>) sokkal jobb lenne a most a kis bolygónk. De hát ez van az emberek kapzsik és tudtalnaok és jó h idáig jutottunk, ahonnét már nincs visszaút. Most meg csak magyarázkodunk mintha meglehetne állítani egy olyan folyamatot ami már az emberség megjelenésével indult. Itt már csak az van hátra h várni kell azt ami elfog jönni!
  2. atcsy

    ! Póker !

    PKR sztem nem egy rossz hely. nagyon bénák az emberek, jól lehet őket őket huzni, ami nagyon felidegesített és otthagytam az egy időben futattható asztalok szám volt. 4 asztal, ami nagyon kevés Ráadásul alig találtam nomális hudot hozzá. ---------------------- Freerollosok: nagyon kevés az az ember aki megtudja tartani estelgeg fialtatni a freerollon nyert pénzt! Freerollon az igazi halak ülnek akiknek annyi közük van a pokerhez h dicsak két egy forma lap az all in vagy dicsak ez meg egy szinből van all in.És ugyebár könnyen jött pénz könnyen el is megy, persze rake-ként a kaszinónak Sok sikert!
  3. atcsy

    World of Warcraft Tört Szerverek

    gyertek magyarország legjobb tört szerverére wow.tauri.hu 2k player a blizzlikeon és 1k player a fun szeron jómagam a fun szeron tolom, mivel sokkal feelingesebb
  4. atcsy

    Ki Milyen Mesebeli Hős Lenne?

    én Jézus lennék a Biblia meséből
  5. atcsy

    Windows eredetiségvizsgálat

    köszi ez ugy néz ki valoban müxik
  6. bazzeg tudtam hogy elfelejtettem ma valamit .... nyitva hagytam a garázsajtót
  7. atcsy

    Kocsi Vagy Motor ?

    2 kerék ha ügyes vagy és figyelmes nem veszélyes a motor
  8. atcsy

    Honda NSR 125R!

    elmonomd én neked a tutit: ha .... gyarek vagy vegyél nsr125öt ha faszább akkor 250et és menj ki pályára ott menj mint állat ha jó ruhába vagy akkor nem halsz meg még max speednél sem ennyi igy meglehet tanulni motorozni de ugy nem hogy a vásoba szüttyögsz 50el az nem tanulás.
  9. atcsy

    DragonFable

    köszi megnéztem a shotokat és inkább khmm.. hát nem kezdek neki marad a perfect world
  10. atcsy

    World of Warcraft Tört Szerverek

    magyarosrszág legjobb tört szervere akinek még nincs szervere az jöjjön ide http://wow.cronusnet.eu/index.php nagyon jo egy szerver egy az egyben olyan mint a hivtalos szerver csak ingyen nincs bug dc főlegnincs nagyon jo gyertek csak!
  11. atcsy

    MMO-k párbaja

    WOWOWOWOWOWOOWOOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOW akinek még nincs szervere az jöjjön ide http://wow.cronusnet.eu/index.php nagyon jo egy szerver egy az egyben olyan mint a hivtalos szerver csak ingyen nincs bug dc főlegnincs nagyon jo gyertek csak!
  12. atcsy

    LoL Nevek

    Nap Pali Bekéne Tóni nagyon lol wazz
  13. atcsy

    Külső vagy belső számit legjobban?

    a legelső amit megnétek aza s**g és után a többi ha ez passzol akkor mehetünk a belsőre
  14. atcsy

    Tanulj meg puncit nyalni!

    Ez a módszer ultra szuper királyság csak nyelv helyett lehet használni a kezet is ahol lehet de általában az ujjakat célszerü főleg ha G pontot masszirozzuk ettől minden csaj begerjed ennyia nagy titok!
×
×
  • Create New...