Jump to content
PirateClub.hu

Hardito

Veterán
  • Pontszám

    13
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Hardito

  • Születésnap 06/28/1987

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Nógrád megye
  • Op.rendszer
    Windows 10

Hardito's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Terminator vs Predator ki nyerne?
  2. Hardito

    Windows 7

    Azt már letöltöttem hozzá, de akkor sem működik, sajnos :(
  3. Hardito

    Windows 7

    Sziasztok! Nem tudom valaki tudna e segíteni nekem! Nemrég feltettem a Windows 7-et! Nagyon jól működik, csak egy bajom van vele, az hogy nem kapcsol ki a számítógép ha rámegyek a Leállításra. Csak a monitor kapcsol ki, a ventilátorok ugyanúgy forognak! Nem tudom mi lehet a baj, Xp-nél nem volt ilyen. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném! A gépem: Asus P5B alaplap Intel Core 2 CPU 6400 2.13Ghz 2Gb DDRII RAM 800Mhz Maxtror 6L160P0 Winchester Samsung HD321KJ Winchester Nvidia Geforce 8600 GT videókártya 256Mb
  4. Hardito

    Gyúrjunk wazze!

    Voltam az orvosnál, és azt mondta hogy a vérkeringéssel vannak gondok! Írt valamilyen gyógyszert, attól helyrejön azt mondta!
  5. Hardito

    Gyúrjunk wazze!

    Kb. 1 év után kezdtem megint újra edzeni, úgyhogy pihentetés volt! Orvoshoz majd a héten elmegyek valamikor, majd mond valamit! Hát amúgy nem vagyok tényleg olyan nagy darab, nem is akarok olyan lenni! Az étrend tényleg hülyeség amúgy, az a lényeg hogy egyél sokat. Főleg húsokat, tojást, krumplit meg tésztaféléket! Meg szerintem se jó dolog mindjárt az elején tömegnövelőkkel kezdeni! Én soha nem szedtem semmit, és még most 1 év után is azé majdnem ugyanúgy nézek ki Van olyan ismerősöm aki porokkal kezdte, már nagyon nagydarab volt, és kb fél évig nem járt edzeni, és szinte minden eltűnt róla.
  6. Hardito

    Gyúrjunk wazze!

    Régen én is jártam edzeni! Hat évig jártam, kisebb kihagyásokkal, nem szedtem semmilyen port! 110 kg-val nyomtam fekve --->4*8-as sorozatokat! 95kg-val guggoltam, abból 4*15-öt! A karom 41-es volt! Aztán lett egy ínszalag gyulladás a bal karomban, és azóta nem nagyon tudok vele edzeni! Már csak itthon szoktam edzegetni kis súlyokkal, mert sajnos a bal karommal nem tudok nagyobb súlyokkal edzeni! Néha alig edzek vele valamit és már be is durran, egyből tele van vérrel az egész karom, szinte már piros! Jannusz szerinted valahogy helyre lehet még hozni a karomat? Vagy megtudod mondani miért van ez? Válszod előre is köszönöm!
  7. De nem lesz benne Vin Diesel!!!!!!!
  8. Josh Brolin lesz az új Terminátor!! John Connor szerepét Christian Bale alakítja! De hallottam olyanról is hogy Swarci lesz ismét a Terminátor, de ez nem biztos! Mert mondjuk Josh Brolin szerepe se biztos még, csak állítólag ő lesz az IMDB szerint!!
×
×
  • Create New...