Jump to content
PirateClub.hu

zodyac

Veterán
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About zodyac

 • Rank
  Pelenkás

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. zodyac

  Backtrack 5

  Nem oly rég megjelent a méltán híres BT 5.legújabb verziója.Választható gnome vagy kde felülettel.Direkt vagy torrent letöltési lehetőségekkel.A hivatalos oldalon megtalálható a rendszer 32 és 64 bites változata is.A rendszer megújult debian alapokon nyugszik s több köze van az Ubuntuhoz mint bármelyik más régi BT disztróhoz. Letölthető innen: [Hidden Content]
 2. zodyac

  !Linux Mint Live-USB Edition | 702 MB!

  Hivatalosan es full ingyen letoltheto egyben innen: [Hidden Content]
 3. zodyac

  Driver segítség kellene

  esetleg ezt nem próbáltad? [Hidden Content]
 4. zodyac

  Driver segítség kellene

  hangkarihoz: [Hidden Content] vidikarihoz: [Hidden Content]
 5. zodyac

  SUSE Linux

  Szeva. A Yast-ban a telepitési források közé fölveszed [Hidden Content] Packman -t és telepited az mplayer és a w32 codecs csomagot.Ha minden igaz igy má minden video nézhetővé válik.
 6. zodyac

  Wine

  Tudtommal a 10.1 suse telepítőjén rajta van a wine.Ha mégsem telepítési forrásként add meg az opensuse ftp-jét vagy valamelyik mirrort,és már telepítheded is függőségekkel együtt.
 7. zodyac

  openSuse 10.2 tapasztalataim

  Háy.Itt minden tökéletesen le van írva. [Hidden Content]
 8. zodyac

  A Nagy Linux felvilágosító cikk

  "Meg,hogy Nvidia Vga-hoz van-e eggyáltalán driver Linux alá v. nem is kell??" Van linux driver az nvidia honlapján ami akkor kell a 3d vagy OpenGl alkalmazást akarsz futtatni pl.:Beryl,Compiz Ha nem akkor nem fontos driver nélkül is elmegy. Dokumentáció:szabilinux ami elég rég frissült de az alapoktól foglalkozik a linuxal,vagy jelen esetben a Kubuntu hivatalos oldala.
 9. zodyac

  A Nagy Linux felvilágosító cikk

  Bocs hogy ezt mondom de ez baromság.Biztos lesz aki nem ért velem egyet de azt tapasztalatból mondom hogy 3év linux(SuSe) használat után még egyetlen progit se telepítettem console-ból.Amire szükségem volt minden megvolt *.rpm ben.
 10. zodyac

  A Nagy Linux felvilágosító cikk

  Nem fontos a Non-OS és az AddOn Language elég a telepítő.Mi 3,7GB?Ha eddig wint használtál és kellett progi irány a net vagy a haver,keresni crack-et vagy működött rendesen vagy nem.Ha lett új verzsön régi le új fel.Na itt minden a DVD-n van.Kivéve ha extra program igényeid vannak,akkor ott a SuSe FTP vagy a többi hivatalos mirror.Továbbá nincs rizikó a BSA miatt.Ja tudom magán emberekhez nem igazán szoktak menni de jobb a baj elkerülni.Én is ezért váltottam hajdanán SuSe-re és most itt van a nyakamon egy rakat win progi amivel nem tok és nem is akarok mit kezdeni.Na mindegy maradjunk a tárgynál M$-os kifejezéssel ALL-IN-ONE.Sok sikert hozzá és leld benne örömöd.Lesz hidd el.
 11. zodyac

  Honda szeretők ide írjatok!

  Honda Accord 1.6 eu6.gen 1999 d16b6 cg75 [Hidden Content]
 12. zodyac

  A Nagy Linux felvilágosító cikk

  Hali.Én azt ajánlanám(bár vannak nálam okosabb emberek is)amig csak próbálgatsz tedd azt live cd-vel.Ott van pl a Slax killbill edition.Nagyon frankón használható,magyarítható és felhasználóbarát és még csicsamicsa is.UHU-nak szintén van live verziója pl:Adrien ami alapból magyar.Sőt már a Suse 10.2-nek is van live dvd-je bár még az angol ha jól tudom.Ha többet is szeretnél tudni a linuxról néz be a hup.hu-ra
 13. zodyac

  SUSE Linux

  A megfelelő megoldás Írás CD-DVD képmásból.A Daemon toolst vagy egyébb cd emulátort felejtst el mert ez nem képes boot-olható cd írásra.
 14. zodyac

  SUSE Linux

  A letöltött iso file-okat hogyan írtad ki?Be boot-oltad virtual cd-romba?Vagy a cd képmás felírása menüt választottad a cd író programmban?
×