Jump to content
PirateClub.hu

Nandiee

Veterán
  • Pontszám

    36
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Nandiee

  1. Nandiee

    Gyúrjunk wazze!

    Sziasztok! 1000éve nem jártam itt:). Ki hogy áll a növésben? Én sajnos nem edzettem most pár hónapig jól el is zsírosodott a hasam. Tegnap csináltam egy átmelegítő edzést(kompletten mindent, ahogy azt a kezdő időszakban kell). Aztán talán jövőhét pénteken már lebontom.
  2. Nandiee

    Gépeld be, hogy télapó....

    télapó elsem hiszem, h ilyesmit csinálok:D.
  3. Nandiee

    Gyúrjunk wazze!

    vagy esetleg mellhez húzni:)
  4. 160 maxtor diamond plus 8 v 9, 80-asban ugyan ez. 40-es Quantum fireball, 60-seagate barracuda(ez meg el:) 87db badsectorral)
  5. Nandiee

    Gyúrjunk wazze!

    áh, túl fáradt vagyok hozzá.:s. sok a meló...nov-dec...
  6. Nandiee

    Gyúrjunk wazze!

    Nekem most sajnos egy hónap ki fog maradni a kondiból:S:(:S. Már most azt nézegetem, hogy össze vagyok esve, pedig "csak" 1,5 hete nem voltam lent.
  7. Nandiee

    Gyúrjunk wazze!

    Kicsit vissza olvasgatsz 1000+1 otthoni edzéstervet írt már Jannussz. Bár Én(És szerintem sokam mások) azt mondanám, hogy menny le terembe, sokkal jobb eredményt érhetsz el az ottani gépekkel.
  8. Nandiee

    Gyúrjunk wazze!

    Tényleg. Még régebben írtam, hogy elkezdem az "első"(remélhetőleg utolsó) kúrám. Kb. 2 hete már el is kezdtem és vizesedik a fejem. Van rá valami amivel ezt reakciót lecsökkenthetem?
  9. Nandiee

    Gyúrjunk wazze!

    ezt a toka dolgot szerintem senki nem érti...:)Igazábol én sem. Van egy kis tokád és szeretnéd hogy le menjen? Szerintem ha fogysz, megy az is vele(legalábbis ha jól gondolom).
  10. Nandiee

    Gyúrjunk wazze!

    egyszer ittam úgy a fehérjét hogy kreatint is tettem bele...ihatatlan lett, ki is kellett öntenem.
  11. Nandiee

    Szakitás két év után!Mit tennétek?

    4 éves kapcsolatomnak 2hónapja lett vége. Menni kell bulizni, csajozni és pikk pakk elfelejted. Én is osztom Flóri bá véleményét....
  12. Nandiee

    Gyúrjunk wazze!

    ha jól gondolom, akkor ma jannussz-t láttam a blahán a 4-es 6-os megállóban egy hölgyel.
  13. Nandiee

    Gyúrjunk wazze!

    Tök mind1 az úgyis csak el lazítja az izmot:).
  14. Nandiee

    Gyúrjunk wazze!

    Biztos h valamit elba*zól. Lehetetlen h ne hízz normális táplálkozással, edzéssel és ráad még táp. kiegekkel...Én, úgy h tudom h szarul kajálok(rendszertelenűl és ráad a fehérje bevitelem is igen csak kevés rendes kajából) még ígyis híztam 2hónap alatt 2,5-3kg-t. Igaz, minden nap szedek kreatint, vitatamint és fehérjét.
  15. Nandiee

    Gyúrjunk wazze!

    egyátalán nem kell isteníteni a koxot...sőt.szerintem mindneki jobban jár ha naturélba(táp.kiegekkel) nyomja...Én is csak azért kezdtem bele mert türelmetlen vagyok. bocsi a helyes írási hibákért, de nem rég értem haza céges buliról (pár tequila és egy kis ez az lecsúzoszott:D)
  16. Nandiee

    Gyúrjunk wazze!

    hát igen, aki türelmes... Megingatod a döntésem . Na jó, nem most már elhatároztam, h jó lesz a deca-durabolion...remélem
  17. Nandiee

    Gyúrjunk wazze!

    Majd ha lesz mit szálkásítani:). Egyenlőre zsír nagyon minimálisan van rajtam.
  18. Nandiee

    Gyúrjunk wazze!

    Megfogadom a tanácsot. Deca mellett döntöttem, reméljük beválik és megéri szét szuratni a seggem:).
  19. Nandiee

    Gyúrjunk wazze!

    mit értesz az alatt, h időben kell bökni a hcg-t?
  20. Nandiee

    Gyúrjunk wazze!

    Köszi a tanácsot, nem Te vagy az első, aki mondja. Sajnos iszonyatosan utálom a tűt, de megfontolom a dolgot. Hét közepére tervezem a megvételt, szóval van még egy kis időm. Képben vagyok, nem egy barátomat Én szúrtam mint decával, mint szuszival. Tudom h ezek jobbak lennének. Fosok is a danaboltol, nem hallottam túl sok jót róla. Ha lenne bármi vese, máj fájdalmam abba hagyom a szedést és jöhet proviron. Más problémám nem lehet belőle, ha jól tudom, esetleg még furunkulusz, de nem igazán vagyok hajlamos a pattanásokra, remélem erre sem. Deca-durabolionbol szted hány ampulla lenne optimális? Amúgy eltaláltad, 18 vagyok. Szerk: Berto, ha jól vélem te is képben vagy. Esetleg vmi hozzá fűzni való?
  21. Nandiee

    Gyúrjunk wazze!

    tápkiegeket szedek, attól nem hízom csak nagyon lassan. Berto: köszi. remélem is h hoz egy pár kilót:). szerk: tudom...a jó munkához idő kell stb... de nem is tervezem abba hagyni:)
  22. Nandiee

    Gyúrjunk wazze!

    Hát, én nem ilyen kúrára gondoltam . Nekem muszáj vmi szteroid, mert képtelen vagyok hízni.
×
×
  • Create New...