Jump to content
PirateClub.hu

Master Chief-23

Veterán
  • Pontszám

    13
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Master Chief-23

  1. Kérem szépen ez egy olyan tárgy amit ha bekapcsolsz akkor elpusztítja a világegyetemet elektronikusan egy sejt protonágyúval ami úgy műxik hogy lekicsinyíti a földön található részecskéket egy atomizáló mikroszkóppal.

    Bár ez csak feltételezés, mert a másik lehetőség, hogy csinál egy sonkás szendvicset.

    Zene

    Szeretném megtudni hogy ti mit halgattok és a kedvenc számotok miről szól és mit szerettek benne.

    Az én kedvenc zenekarom a LORDI a kedvenc számom a Devil is a loser a szám arrol szól a hogy az ördög egy lúúzer és azért szeretem hallgatni mert( ne röhögjetek ki) megnyugtat. A LORDI számai engem mindíg megyugtatnak, mint a Hard rock hallelujah vagy a Blood red sandman vagy a Monsterman.

  2. T(ré)-gomb: Azt nem lehet leadni mert aki meglátja az megáll a fejlődésben és ezért nem engedik. Vagy ha mégis leadják akkor 50-es lilla karikával a bal alsó sarokban.

     

    Ha van 100.000 Ft-om hogy érhetem el hogy 99.999 Ft-om legyen?(20.000-seim vannak tehát nem tudok eldobni 1 forintot)

  3. T(ré)-gomb: Mind egy párhuzamos dimenzióba kerül ahol addig maradnak amíg valaki ujra le nem irja őket?

     

    Hogyan csinálhatok időgépet ami csinál nekem sajtos sonkás meleg szendvicset ? (Vagy egyáltalán milyen alapanyag kell hozzá?)

  4. T(ré)-gomb: Mert ha sajtbol lenne akkor a nap hőjétöl megolvadna és olvadt sajt borítaná be a világűrt. Bár az jó lenne mert szeretem a sajtos sonkás szendvicset.

     

    A karácsonyfa sűrűsége nagyobb mint a fenyőfáé?

  5. ahogy nézegettem a képeket az jutott eszembe hogy miért az emberek urai a földnek? Hisz földünk több mint 70% víz. Tehát nagyobb a valószínűsége annak hogy valamilyen tengeri állat lessz az úr. Elég kevés a szárazföld és mégis az ember a táplálék lánc csúcsa. Hogy hogy nem valamilyen kétéltű állat lakja a földet? Akár kétéltű emberek. Elvégre nem véletlenül kék bolygónak nevezzük lakóbolygónkat. És szerintem amilyen gyorsan fejlődik a teknika 3000-re már más bolygókon fogunk élni. Gondoljatok bele Régen mondjuk 1000-ben a leggyorsabb közlekedési eszköz a lovak a kis csónakok. 2000-ben már a sugármeghajtású repülőgépek sportkocsik atomtengeralattjárók. 3000-ben kitudja milesz. Már 500 év alatt is sokat fejlődtünk. Ma még gyerekcibőben jár az űrutazás de már jár. Ahogy a csónakból lett az óriási hajók. Ahogy a fekete fehér tévéből plazma tv. Úgy az űrhajóbol is lehet még akármi. Láttam egy filmet a címe azthiszam Az arc. Ott nem is hüly megoldást csináltak hogy hogyan legyen levegő a marson. Biztos mi is ki fogunk találni valamit. Vagy az Alienben a hibernálás. kitudja 200 év és mi is képesek leszünk rá.

    Jégkorszak.---> Jégkocka-----> Hűtő -----> fagyasztás-----> élő Állatok hibernálása------> Hibernáció

×
×
  • Create New...