Jump to content
PirateClub.hu

Master Chief-23

Veterán
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

About Master Chief-23

 • Birthday 08/06/1992

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Szerencs-Ond

Recent Profile Visitors

403 profile views

Master Chief-23's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Reputation

 1. Kérem szépen ez egy olyan tárgy amit ha bekapcsolsz akkor elpusztítja a világegyetemet elektronikusan egy sejt protonágyúval ami úgy műxik hogy lekicsinyíti a földön található részecskéket egy atomizáló mikroszkóppal. Bár ez csak feltételezés, mert a másik lehetőség, hogy csinál egy sonkás szendvicset.
 2. Master Chief-23

  Zene

  Szeretném megtudni hogy ti mit halgattok és a kedvenc számotok miről szól és mit szerettek benne. Az én kedvenc zenekarom a LORDI a kedvenc számom a Devil is a loser a szám arrol szól a hogy az ördög egy lúúzer és azért szeretem hallgatni mert( ne röhögjetek ki) megnyugtat. A LORDI számai engem mindíg megyugtatnak, mint a Hard rock hallelujah vagy a Blood red sandman vagy a Monsterman.
 3. Talán Harry Potter? nem vagyok benne biztos. Adok azért in is egy képet de ez nagyonb könnyű mert a 2 főszereplő vann rajta.
 4. Többen álítják hogy sötét bőrű volt de nekem fogalmam sincs. Látszik a cípőfűzőm az űrből?
 5. paradicsomot. Várj. Most akkor paradicsomot egyek paradicsommal vagy pont fordítva paradicsommal paradicsomot? Nehéz választás.
 6. T(ré)-gomb: Azt nem lehet leadni mert aki meglátja az megáll a fejlődésben és ezért nem engedik. Vagy ha mégis leadják akkor 50-es lilla karikával a bal alsó sarokban. Ha van 100.000 Ft-om hogy érhetem el hogy 99.999 Ft-om legyen?(20.000-seim vannak tehát nem tudok eldobni 1 forintot)
 7. Áá micsoda amatőrség. Én a Dunában szoktam parkolni. Esetleg még a Balaton közepén. Ha ilyen közel parkolsz a parthoz a rendőr könnyen ráteszi a szárnybilincset.
 8. Slayer a király. És éljen Slayerzark(én vok)
 9. télapó SIKERÜLT NEKEM IS. na még amíg nem sikerül. télapúőó hát eddig sikerült
 10. nbmhjujuhnbvfrtuzjh bnzu7zjiobfgrtbvgbgnjmgtdsvfvfhnjmujuh
 11. Sajnos és nem vagyok itt mert elbújtam. Találjatok meg!
 12. Majonézes, mustáros, kecsapos, zsíros, vajas, kolbászos, paprikás, sajtos, sonkás meleg szendvics kökénymaggal borsal, káposztával és egy kiló sóval. Fincsi
 13. T(ré)-gomb: Mind egy párhuzamos dimenzióba kerül ahol addig maradnak amíg valaki ujra le nem irja őket? Hogyan csinálhatok időgépet ami csinál nekem sajtos sonkás meleg szendvicset ? (Vagy egyáltalán milyen alapanyag kell hozzá?)
×
×
 • Create New...