Jump to content
PirateClub.hu

norter

Veterán
  • Pontszám

    20
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by norter

  1. Helo!

     

    Szal megvan nekem ez a Photography ToolKit 2007. REengeteg cucc van benne ecsetek szűrők shapes, pattens stb. Csak az a baj, h nem tom hogyan kell photoshopba beletenni! Még az ecsetek mennek is, csak lassan már annyi van, hogy be sem hozza <_< , de a szűrőket nem tom bemásolni. Lehet h nem ugyanaz a formátum :huh:

     

    Ha valaki tudna segíteni az jó lenne!!! ;)

  2. Remek ez is megvan!! :D Big THX!!!

     

    Még egy uccsó kérdés.

    Ha másolnék egy réteget photoshobban az egyik kép rétegeiből egy másik kép rétegeibe akkor a 2. képen amihez másoltam a méretarányok nem egyeznek meg. Mondjuk ami az első képen 10*7 centis volt az a másikon mibe másoltam már csak 3*5! Miért van ez?

    Miért nem marad meg az a 10*7 cent???

  3. Igaz :D de nekem photoshoppal kellene, mivel több téglalap kell és a pontos helyén kellene h legyen! A programot nem tom, de megpróbálom másik haveromnál kinyomtatni, ha az segít!!

     

     

    De ha a valós méretre kattintok a photoshobban akkor a centik akkor sem úgy vannak!! vagy ez mindenkinél ilyen??

     

    Am köszönöm :D

  4. Az a problémám akadt, hogy csinálok egy 10x7es téglalapot :D:D photoshoppal (a vonalzók azt mutatják hogy annyi), de mikor kinyomtatom sokkal kisebb a kocka!! Hogyan lehet megcsinálni hogy ugyanakkora legyen? Am photoshoppal a4es méretre tettem szal anyomtatón nem is kellett állítani!! Nagyon fontos lenne, mert tablóhoz kellene és sürget az idő!!!!!

     

    A segítséget előre is köszönöm!!!

  5. "Majd jobb katt a layer menüben a szöveg layerre és Rasterize Layer. Ez után a Gradient Tool segítségével el tudod tüntetni a betük 1 részét. Ha megvan a kívánt eredmény akkor megint a CTRL+E következik."

     

    Ezt a Rasterize layert nem találom! És így az összeolvasztás is tök béna lesz.

×
×
  • Create New...