Jump to content
PirateClub.hu

norter

Veterán
  • Pontszám

    20
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About norter

  • Születésnap 03/03/1990

Profile Information

  • Neme
    Férfi

norter's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Helo! Szal megvan nekem ez a Photography ToolKit 2007. REengeteg cucc van benne ecsetek szűrők shapes, pattens stb. Csak az a baj, h nem tom hogyan kell photoshopba beletenni! Még az ecsetek mennek is, csak lassan már annyi van, hogy be sem hozza , de a szűrőket nem tom bemásolni. Lehet h nem ugyanaz a formátum Ha valaki tudna segíteni az jó lenne!!!
  2. Remek ez is megvan!! Big THX!!! Még egy uccsó kérdés. Ha másolnék egy réteget photoshobban az egyik kép rétegeiből egy másik kép rétegeibe akkor a 2. képen amihez másoltam a méretarányok nem egyeznek meg. Mondjuk ami az első képen 10*7 centis volt az a másikon mibe másoltam már csak 3*5! Miért van ez? Miért nem marad meg az a 10*7 cent???
  3. Azt megnéztem és az stimmol! Köszi És azon nem lehet állítani, hogy a beírt szöveg ne legyen olyan pixeles mikor kinyomtatom?? Pl. beírtam valamit 36 os betűmérettel és tök kocka lett ez egész
  4. Pedig minden centiben van megadva Enisz! De már ha a valósméretre állitok valamit és a vonalzók be vannak kapcsolva, akkor a beosztás sem stimmel már ha a képernyőhöz teszem a saját vonalzóm!
  5. Köszönöm ZTamás!! Megpróbálom psból nyomtatni!!!!
  6. Igaz de nekem photoshoppal kellene, mivel több téglalap kell és a pontos helyén kellene h legyen! A programot nem tom, de megpróbálom másik haveromnál kinyomtatni, ha az segít!! De ha a valós méretre kattintok a photoshobban akkor a centik akkor sem úgy vannak!! vagy ez mindenkinél ilyen?? Am köszönöm
  7. Az a problémám akadt, hogy csinálok egy 10x7es téglalapot :D photoshoppal (a vonalzók azt mutatják hogy annyi), de mikor kinyomtatom sokkal kisebb a kocka!! Hogyan lehet megcsinálni hogy ugyanakkora legyen? Am photoshoppal a4es méretre tettem szal anyomtatón nem is kellett állítani!! Nagyon fontos lenne, mert tablóhoz kellene és sürget az idő!!!!! A segítséget előre is köszönöm!!!
  8. norter

    Segítség kéne!

    Pár órámba beletelt, de sztem tűrhető lett! Köszi a segítséget neked is enisz!!! Egy Heaven's door felirat az ajtóra és kész!!!
  9. norter

    Segítség kéne!

    Hát most itt járok!
  10. norter

    Segítség kéne!

    Hát inkább ebből a képből indulok ki! Klónozóval eltűntetem a csajt meg a madarakat!! De ha kész vok vele, a felhők színét meg lehet változtatni??
  11. norter

    Segítség kéne!

    Nagyon köszi a segítséget Sanibá!!!! :lol: Már csak valami jó technikát kell találnom, hogy olyan élethű legyen!!! Nem lesz könnyű!! :S
  12. Valaki meg tudná mondani hogyan lehet ilyen felhőket csinálni photoshoppal?
  13. norter

    Smallville

    Lex Luthor a legjobb sztem!! Rem még azért sokáig marad a sorozatban!! :D
  14. :lol: Ezt kerestem!! NAGYON THX!! Csak egy kérdésem lenne. Honnan tudnám azt a Visitor fontot letölteni? Hoppá már látom hogy adtak linket! Valaki megmondaná hog, hogyan kell ide beletenni?
×
×
  • Create New...