Jump to content
PirateClub.hu

Soma.01

Veterán
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Soma.01

  1. Soma.01

    Click, Click, Click

    Ezeket remélem ismeritek és nem manuálisan toljátok?! http://free.x3.hu/stp/autofire/ http://nightlight.hu/greenc/ http://hunclicker2.why.hu/forum/index.php
  2. Soma.01

    Minden ami DivX!

    Háát, iszonyet jó a duma azon a honlapon, de egyszerűnek nem mondható. Ráadásul "régi" szoftok vannak felsorolva. Nem hiszem, hogy MA is úgy kellene ezt az egészet csinálni, hogy külön a kép meg a hang... aztán össze... Az általam felsorolt progik közül egy sem jó? Nem akarok 10 progit felrakni. Ráadásul 1 havernak vinném és nem akarok 1 hétig hozzá járni,hogy oktassam, miután én is megtanultam valahonnan. DVD berak (na jó, berakom én a meghajtóba azt a DVDt ) ---> vinyóra elkészíti az avit (vagy akármit) ---> CD(k)re felír (na jó, azt felítom én) --> kész. Ilyen progi kell nekem. Sőtt ha közben lehetne nézni filmet az is tök jó lenne.
  3. Soma.01

    Minden ami DivX!

    Köszönöm a tanácsokat. Elkezdek olvasgatni. Az eddig talált cikekkel az volt a bajom, hogy 2003-as meg max. 2005-ös dátumúak voltak és mindjárt 2007-et írunk. Ezért azokat el sem olvastam. Mivel azóta már gondolom van jobb, egyszerőbb megoldás/kodek is. Gabi89! http://labs.divx.com/DrDivX Erre gondoltál? Dr.Divx? Mert Te Dr.Dixv-t írtál! Vagy a 2 teljesen más? A google nem talált túl sokat a Dr.Dixv-ből
  4. Soma.01

    Minden ami DivX!

    Nem értek a videos cuccokhoz, ezért nem értem amit írsz. Ill. megnéztem a VirtualDub úgy néz ki, hogy az valami capture progi. Nekem az nem kell, DVD-ről akarom leszedni. XMPEG pedig átkódol. De hogy szedem le? Az általad írt progikhoz szólni sem tudok az alapján amit olvastam a honlapjaikon. Fairuse olyan, hogy leszedi és egy 700 megés avi lesz? Azt kiirom és kész? Mert nekem ilyen kellene. Ahogy én láttam itt a fórumon a következőket lehet innen leszedni. Szerintem azekből kellene választanom. Vagy nem? - Imtoo Dvd Ripper Platinum - Ahead Dvd Ripper - Plato Dvd Ripper - Kingdia DVD Ripper - Xilisoft DVD Ripper Platinum - DVDFab Platinum Én találtam még, de csak párat írok: - FairUse - #1 DVD Ripper - Alive DVD Ripper Nekem olyan kellen, amelyik a legkobb minőséget produkálja. Vagy kezeli a "legjobb" kodeket vagy eleve benne van. A "legjobb" kodekre is kellene ajánlat.
  5. Soma.01

    Minden ami DivX!

    A kérdésem csupán annyi. Melyik a legjobb progi az efajta célra? Konkrétan DVD-ből CD-re kellene másolni. Mindig eredeti (TK-s) filmekről kellene másolat, csak a fő filmről. A minőség számít, az hogy hány óráig tart, az nem. Már amennyire jó lehet a minőség a DVD-ez képest. Ezért a legjobb kodeket is keresem erre a célra. Rengeteg progit látok a neten, de nem tudom melyik a legjobb.
×
×
  • Create New...