Jump to content
PirateClub.hu

kripapa

Veterán
  • Pontszám

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by kripapa

  1. Hi!Nekem az új animációs mesék nem tetszenek!Egyszerűen nem jók!De ez az én véleményem!A mai kölyköknek lehet ez jön be de én nem ebbe nöttem fel és nekem ez eggyáltalán nem tetszik ezek a mai mesék már nem is a nyugott életet mutatnak a sok robot meg apja f*sza !Nekem jobban bejönnek azok a régi tipikus old cool mesék mint pl:Tom és Jerry,Hupikék törpikék,na azért a kissyfur az nagyon ott volt csak nem tom honnan megszerezni!Foxi maxi,maci laci :rolleyes::P:D !

     

    De én a rosz mesét a következőkre értem:Amelyek szombaton és vasárnap reggel mennek a tévébe:Mint pl pokemon,pokember meg az ilyen hülye mesék!Abban egyet értek hogy jo a jégkorszak,spongya bob, meg az ilyenek azok nagyon ott vannak a szeren!

    post-36598-1171957210_thumb.jpg

  2. Szerintem itt a ROCK vs. Disco örök vitárol van itt szó! A Rap-et én se keverném bele !Viszont én őszintém megmondom neketek én igazábol mind a kettő zenei stilusbol tetszik pár-pár szám!Mivel szerintem akár egy rappernek is teszik 1 vagy akár több disco zene vagy akár egy techno-s nak is egy rapp szám!Nem tom miért kell ez a vite a zenei stilusok között mindenki döndtse el magának!

    Erröl van itt nagybaSZÓ!

    csáó!ez a szerény véleményem!

×
×
  • Create New...