Jump to content
PirateClub.hu

kripapa

Veterán
  • Pontszám

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About kripapa

  • Születésnap 08/29/1989

Contact Methods

  • MSN
    mr.kripapa@freemail.hu

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Debrecen
  • Érdeklődés
    Motorozás,számitogép,buli,kocsik

kripapa's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. kripapa

    Régi Játékok

    Hát a ha a régi játékrol beszélünk akkor nekem csak a mario van meg de az is nagyflopy lemezen avagy comodore 64 es be!hehehehehehehe
  2. kripapa

    Külső vagy belső számit legjobban?

    Hát igen ha meglátjuk a másikat ránézésre a külsőböl ítéljük meg de mikor oda mész hozzá és levágod hogy egy bunko csaj akkor ennyi szoval mindkettő nagyon fontos! csak az egyikre nem lehet alapozni,mindkettő figyelembe kell venni!
  3. kripapa

    Ti hogyan védekeztek?

    Hát igen kétértelmű!A nőknek jobb lenne a gumi a férfiaknak pedig jobb lenne a f.gátló mivel én nagyon utálom a gumit!Kényelmetlen egyszerűen nem tetszik!
  4. kripapa

    Csorog, csepeg, spriccel

    Hát én is hallottam már róla bár még nem tapasztaltam!De anyit tudok hogy nem minden nő képes erre!
  5. kripapa

    Péniszek és értékrendek!

    Hát akkor valóban!Senki se izguljon!Mindent ügyesen kell csinálni!Elvileg meg huszon pár év fele éri el a végleges nagyságát a ....!Vagy nemjol tom?
  6. kripapa

    Szoktatok mesét,rajzfilmet nézni?

    Hi!Nekem az új animációs mesék nem tetszenek!Egyszerűen nem jók!De ez az én véleményem!A mai kölyköknek lehet ez jön be de én nem ebbe nöttem fel és nekem ez eggyáltalán nem tetszik ezek a mai mesék már nem is a nyugott életet mutatnak a sok robot meg apja f*sza !Nekem jobban bejönnek azok a régi tipikus old cool mesék mint pl:Tom és Jerry,Hupikék törpikék,na azért a kissyfur az nagyon ott volt csak nem tom honnan megszerezni!Foxi maxi,maci laci ! De én a rosz mesét a következőkre értem:Amelyek szombaton és vasárnap reggel mennek a tévébe:Mint pl pokemon,pokember meg az ilyen hülye mesék!Abban egyet értek hogy jo a jégkorszak,spongya bob, meg az ilyenek azok nagyon ott vannak a szeren!
  7. kripapa

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Szerintem itt a ROCK vs. Disco örök vitárol van itt szó! A Rap-et én se keverném bele !Viszont én őszintém megmondom neketek én igazábol mind a kettő zenei stilusbol tetszik pár-pár szám!Mivel szerintem akár egy rappernek is teszik 1 vagy akár több disco zene vagy akár egy techno-s nak is egy rapp szám!Nem tom miért kell ez a vite a zenei stilusok között mindenki döndtse el magának! Erröl van itt nagybaSZÓ! csáó!ez a szerény véleményem!
×
×
  • Create New...