Jump to content
PirateClub.hu

Böbike

Veterán
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Böbike

  1. Böbike

    Warhammer vs. Warcraft

    Igazad van jól látod! Én most nem játszok a WoWal de lehet hogy 1 hónap vagy 1 év és megint fogok.A Warnak vanak hibáji hiszen még nem olyan régen megy azt is alá huzom hogy nem lesz olyan népszerű játék mint a WoW és nem azért mert rosszabb, mert abban az időbe a wow kiemelkedő volt és mindig az, és ha valami nem olyan nem azt a hatást érzékelteti az ember visszamegy a másikra ez szerintem elég baj!Igazad van aban is hogy most meguntam és a másik meg érdekes.Nem tudom meddig lesz érdekes ez a jövő titka !
  2. Böbike

    Warhammer vs. Warcraft

    Igen jó és szép a wow de én meguntam, váltottam és nem bántam meg, nem tudom hogy te az eredetin játszol-e vagy nem én eredetin nyomtam! Én azért irok most mert tulzás hogy annyira istenited a wow-ot TÉNY hogy jó de meglehet uni!! A másik dolog hogy a War nem másolta le a wow-ot és sokk ujitás van benne én tudom mert a Warron játszok és sokat wowztam. CSAK AKOR MONDJ VÉLEMÉNYT EGY JÁTÉKRÓL HA MÁR JÁTSZOTTÁL VELE!!! A lenti szöveget más helyre irtam és ki hagytam belőle RVR rész ami a terület foglalás ez nem Arathi Basin itt olyan területekre gondolok ahol questet viszel a tényleges map része ,ostrom gépel tördbe a vár kapuját és ha elfoglat területekért bónuszt kapsz és ...stb!Még1x azt mondom hogy AKOR MONDJ VÉLEMÉNYT EGY JÁTÉKRÓL HA MÁR JÁTSZOTTÁL VELE!!! Én nem fogok vitatkozni! ÉN nekem most jelenleg a War.. a top! Én WoW-tam elég sokáig és még lehet fogok is de jelenleg nagyon unom!Most elmondom nekem mi tetszik a War..-ba ,hozzá teszem PVP orientált játékos vagyok.Természetesen a játék pvp része nagyon jó, azért mert nem 5 másodperc egy 1v1 elleni harc és xp lehet szerezni pvp-be meg tárgyakat(lotolni holttestet) ,sok pvp küldetések is vanak (pl.: ölj meg 10játékost ...stb).Szakma kezelése könyebb, itt nem kell quest helper meg nagy angol tudás(4.-kes unokafivérem Warhammerezik) mindent mutat a map hova kell menni és hol kell ölni.De legjobban a Public Questek tetszenek ez nekem új volt röviden a dungeonokat helyettesíti.A negatívuma a játéknak az hogy a ruhák nem annyira változatosak ennek ellensúlyozására kitalálták, hogy a különböző tárgyak átfesthetőek, de szerintem majd javitani fogják ezt a kis problémát ,több ruhát raknak majd a játékba.
  3. Böbike

    Nintendo ds vs psp

    Nekem PsP van és sokkal job mint a Nintendo DS.
  4. Böbike

    Warhammer vs. Warcraft

    Én a Warcraft világra szavazok egyértelmű hiszen próbáltam a wrcraft 1-2-3 is meg a wowot! DE!!! A warcraft 3 az nagyon nem jött be, a történet tetszik de a játékmenet rossz azért mert ha valaki emlékszik warcraft 3 nem ilyenek tervezték, elrontották a játékmenetet és ezt ők is bevallották hiszen hasonló rts és rpg keveréket akartak kb. olyasmit mint a spellforce.És igy azt a verziót a kukába dobták, és igy egy teljesen más dolgot alkottak más játékmenetel és grafikával! Ami nekem nem jött be! Ezért ez a részt a warhammer nyeri!!Warhammer nyert nálam rts be.
×
×
  • Create New...