Jump to content
PirateClub.hu

Belinea

Veterán
  • Pontszám

    61
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Belinea

  1. paulbig-gel egyetértek....

    Csak az csinálja ezt a szigorú étkezést, aki testépítő. Én speciel csak kicsit formásodni szeretnék, és ehhez bőven elég az az edzés, amit én csinálok. Fél év után is már nagyon látszódott az eredmény. Persze aki ezt egybekötné a fehérjedús étkezéssel, annak fele ennyi idő is elég lenne :)

  2. hát igen, még kb ősz végén rajtam maradt 60 kiló, aztán le engedtem magamra és úgy szereltem le a súlyokat, közben meg nyomott mint az állat :D:wacko: Aztán amikor a súlyt leszedtem, akkor leesett a földre és betört a parketta ...

  3. Fontos, hogy soha ne nyomj fekve egyedül, főleg akkor ha most kezded, mert még nem tudod, hogy mennyit bírsz el, mennyiszer bírod kinyomni, stb... Ha már kicsit rutinosabb vagy, akkor leveszel 5-10 kilót és azzal nyomod, hogy még véletlenül se maradj alatta :) Ha viszont van segítség akkor lehet növelni

  4. hááát én még csak 3/4 éve edzek úgy normálisan és én észreveszem magamon a változást :P Kép nem hiszem hogy sokat monana :)

     

    Mondjuk azért már büszke vagyok magamra, elején még a 40-et alig tudtam kinyomni, most pedig 70/75-tel szériázok :)

  5. értem :)

     

    Jannussz, egy kérdés! Vállalsz edzésterv összeírást? :rolleyes: Hogy mikor mennyit hányszor meddig... Amit idáig csináltam kicsit rosszul volt ősszeállítva, mert nem pihentek az izmaim eleget.

     

    Gyúrjunk wazze ;)

  6. Én sem vagyok egy profi, de szerintem a negyed óra édes kevés... Nekem negyed órába egy rendes gyakorlatsorozat sem fér bele :) Mit szoktál csinálni abban a negyed órában?

  7. Köszi a választ! :) Még azt szeretném megkérdezni, hogy melyik izomcsoportokra milyen gyakorlatokat szoktál végezni?

     

    Én csak 1 éve edzek, még elég zöldfülü vagyok :blush::D

     

    gyúrjunk wazze :)

  8. szia Jannussz!

    Én csak arra lennék kiváncsi, hogy milyen edzésterv alapján edzel? Szálkásításhoz, és tömegnöveléshez miket és hányszor szoktál csinálni?

     

    Láttam rólad képet is! ööö... Mióta edzel?? :D

     

    Előre is köszi a választ :)

×
×
  • Create New...