Jump to content
PirateClub.hu

system

Veterán
  • Pontszám

    110
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by system

  1. már 4:0.....

     

    változatlanul mondom a pool NEM lesz bajnokcsapat, kevesek hozzá (keret gyenge, benitez se egy nagy szám).

     

    a következő meccsek nehezek lesznek(sérülések, eltiltások), de a Pompey folytatja jó sorozatát és fülöp megint lepkézik nyert ügye van a csapatnak.

     

    még mindig a United az első és a végén is az első lesz

     

     

    Szerintem sokan szeretnének ilyen gyenge keretet, a Manchesternek 1 elmaradott meccse is van, úgyhogy itt már csak ők kúrhatják el a bajnokságot, mert a Liverpool már nem fog pontokat veszteni.

  2. Azért én azon a kapcsolat koncertre inkább Viktort küldeném el, mint Dávidot és énekelne musicalokat olyan hamisan mint a döntőben.

    Jobb így, h Viktor nyert, nem volt magas színvonal, de ez nem musical, Dávidnak ez jó volt arra, h valamelyik színházban tudjon elhelyezkedni.

  3. Kapufa?Igen szabadrúgásból...Lefociztatok?Hát azért nem volt túl sokszor a labda a mi térfelünkön...

     

    (Labdabirtoklás:67-33 a chelsea-nek...)

     

     

    Nem az a csapat focizza le a másikat, amelyiknél többet van a labda ezért ezt tisztázzuk, mert úgy látom, hogy nálad ezt is kell.

    A Chelsea meg nem tudott mit kezdeni a labdával, mert hátul még ment is a passzolgatás, de mikor már előre kellett játszani... :lol:

     

    Na, hát megérdemelten győzött a Liverpool :rolleyes:

  4. Te mien mákról beszélsz?Nemtom meik meccset nézted, de sztem inkább megköszönheti a Chelsea, hogy csak 1et kapott... (pl.:Xabi Alonso kapufa) Ma lefocizta a Liverpool a Chelsea-t idegenben!!!! :P

  5. Teljesen igazad van, ezt tényleg benéztem, igazad van, tényleg játszottak :D , de ha jól emléxem a 3 pontot nem gyűjtötték be :happy:

     

     

     

    U.I.: Személyneveket nagybetűvel írjuk. Pl.: sevcsenko, scolari ;)

     

  6. a spanyoloknak ki van bérelve a 4.hely a bajnokságban ;) a Chelsea-nek meg van pénze és stabil a spanyoloknak is van 1 kis zsebpénzük de rosszul költekeznek

     

    az tuti nagy meccs lesz de skrtel néklül remélem szaharabb lesz a pool biliárd B)

     

     

    amíg a 'Pool a Chelsea seggében van, addig nem kéne ennyire előre inni..., az meg h nemstabil, a Bl-ben 100%-os, a Pl-ben ott van az élen és ő már játszott a MANU-val ;)

     

    Ja és Sevcsenko tényleg nagyszerű vétel volt és okos költekezés :D

  7. LORDI FAN gyűjtöd a hsz-eket amint látom semmi konkrétat nem tudsz hozzászólni a témához <_< a spanyol válogatottnak van külön topikja ;)

     

     

    A Chelseanek is lehetne külön topikja, olyan fantáziadús névvel, mint például a "Hogyan csináljunk sok pénzből, stabil csapatot"

     

    Pool fan.. ;)

  8. Hát szerintem egyértelmű Liverpool esély, még ha nem is ennyi, mert az Aenfielden sok nagyágyú bukott már el a Bl-ben :D , de amúgy mekkora már h eddig a szezonban lejátszott 3 meccs, mind3 1-1 lett :D , hát most elkell dönteni és szerencsére otthon leszünk :D

×
×
  • Create New...