Jump to content
PirateClub.hu

powermause

Veterán
  • Pontszám

    16
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: powermause

  1. powermause

    Macska vs Nyomtató

    :D ez a macska nagyon hülyeeee.....
  2. powermause

    Windows Vista

    A biosban tiltsd le a flopy-ról való bootolást,valamint a harddisk-ről való bootolást is(disable)!Az "A" betű mindig a flopy meghajtót jelenti,de te dvd-ről telepítesz .ezért kel letiltani a flopyt+a vinyót,hogy onnan ne is keressen semmit.Utánna ha már települt az op rendszer,engedélyezned kell a vinyóról való bootolást(enable).Azért hogy ne csak a dvd-ről tudjon felállni a rendszer ,hanem a vinyótól is....A biosba úgy jutsz be hogy a mikor bekapcsolod a gépet, folyamatosan ütögeted a del.(delete )->boot menü stb stb .
  3. powermause

    Windows Vista

    Hali! Nem találkozott már valaki olyannal, hogy a 64Vista Ultimate hun nem működteti a mikrofont az integrált audió vezérlőről(bár hangkártyárólse).Asus M2n-E+6400Be+Msi3870oc+4gb geil ram környezetében?Az agyamra megy, mert semmilyen driver csere nem segít.Se az ASUS,se az MSI homelapokon nincs semmi értelmes.Nincs valakinek ötlete..?Nagyon megköszönném. Ja,még ide tartozik hogy települ minden driver,eszközkezelőben minden rendben,a másik vinyon levő xpsp3 alól megy a mikrofon tehát nem hardver probléma...lehetetlen egy helyzet.
  4. HI!Szóval a roberto hőfokai végsősoron, OK! Jobban nézve ,a BE6400+ se megy 32C fölé,és olyan 500 f/min forog a NOCTUA ventije.Viszont ezt nem C&Q alatt!Nálam ez az átlagos.
  5. Na ez elég érdekes!Alapon a gyárihűtővel 32C..?,nekem egy 12000ft-os Noctua120 procihűtővel ,M2N-E alaplapon,AerocoolJetengine házban 1db12cm befúvó1db 8cm-es befúvó,és 3db 8cm elszívó venti! -alapon 38-40C !Igaz ez Balck Edition X2 6400+,de ennyivel nem lehet melegebb. Na mondjuk, játék közben legfeljebb 50C,ORTHOS alatt megy max.53C-ig.Húzva se sokkal melegebb,53C-nál még nem ment feljebb.De hogy egy Dobozos 6400+ 40C !!! ,játék alatt, a saját hűtőjével.....elég hihetetlen.
  6. MSI Radeon HD3870 OC Edition 512MB DDR4
  7. powermause

    Stratégia

    C&C-Generals - Zerohour - X47mod AOE3-Warchief-hun+Asian Dinasty World in Conflict-hun War front:Turning Point Blitzkrieg1 Swine Settlers6 Rush for Berlin Cossacks 1
  8. powermause

    Chacarron

    Be kéne választani a kormányba!(biztos ez is milliárdos)Bocs ha valakit sért...
  9. Csakis, FIREFOX + kb. 15kiterjesztés!Én az Operát 50%-ig se használnám ki,túl van bonyolítva...
  10. powermause

    Ati Radeon vs. Nvidia

    ATI Connect3Dx800gto kissé húzva'05-6050*
×
×
  • Create New...