Jump to content
PirateClub.hu

m3jo

Elit
  • Pontszám

    152
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by m3jo

  1. Sziasztok.

     

    Szeretnék kérni tőletek egy kis segítséget, Ipb fórumot szeretnék telepíteni extrára de nem jön össze már a harmadikat pakoltam fel de semmi.

    Esetleg tudtok valami tippet adni valami más ingyenes tárhelyről amin fut vagy esetleg tudtok adni egy letesztelt ipb fórum motort, valahol nekem is volt de amikorra kell addigra mindig eltűnik.

    Előre is köszönöm a segítséget.

  2. köszönöm szépen a gratulációkat ;)

    Szeretném én is dicséretben részesíteni a versenytársaim munkáját mivel tudom nem kevés befektetett munka van a borítók mögöt.

    Szval grat skacok.

     

    Cseppet fényezzem magam :blush: + a következő versenyre meghozzam a hangulatott a nyereményem felajánlottam a következő verseny nyertesének....

     

    Remélem többeknek is meghoztuk a kedvét az egészhez. És csatlakozzatok többen a versenyhez akinek van egy kis kedve a rajzoláshoz tervezgetéshez (tipp nekik:ha valami nem jön össze elsőre ne adjátok fel egyszer úgy is sikerülni fog)

     

    "csatlakozzatok többen a versenyhez"

    Hagy a zsűrinek több munkájalegyen! :lol: Csak viccelek elismerésem a zsűrinek szerintem nem volt könnyű dolguk a pontozásnál.

    További kitartást nekik.

     

    Várjuk a következőt.......

  3. A copyright rész sikerült köszi.A chethez még kevés vagyok.

    Ha esetleg valaki segítene feltenni nagyon megköszöném.

    És még van egy olyan bajom hogy második fórum motort teszem fel és mindkettőnél u.a hiba hogy az edit members prifile-t nem tudom szerkeszteni vagyis inkább a szerkesztést elmenteni a save gomb nem működik valaki tud benne segíteni.

  4. Nekem tetszik az ötlet de sokan még a filmről egy minőségi infót se tesznek nem hogy imbd pontértékelést(tisztelet a kivételnek)

    Többi upival beszélgettük hogy mivel lehetne még tömni a topicokat(trailer,borítóstb) de ezt a letöltő is egyszerűen meg tudja nézni.

    Vagy már nem is tom hol de beszéltünk egy movie Topic Creator progi készítéséről ami netről szedne le a filmhez adatokat képeket különböző oldalakról (borítót, infót, trailert,stb +megszerkesztené a különböző tagokat),de ebből se lett sokminden.

    De visszatérve az ötletethez nem megoldhatatlan....

  5. Újjabb képek és egy videó.

     

    http://www.fastandfurious4.co.uk/2008/04/20/new-pictures-from-main-race-scene/
    http://www.fastandfurious4.co.uk/2008/04/25/race-scene-from-the-new-movie/

     

     

     

  6. Én most nagyon megvagyok elégedve az oldallal.Hiaba a sokszáz felhsználó az oldal semmit nem lassul könnyen eligazodok, egyre több aktív tag. stb..

    Szval nem hinném hogy kellene akármilyen nagyobb változás.Csak így tovább skacok.

     

    Visszatérve bevi ötletéhez nem rossz de sztem indíthatnánk egyszerűbbel pl mint pirate clubbos háttér(nem tom van-e ilyesmi)

×
×
  • Create New...