Jump to content
PirateClub.hu

Lacikaaaa

Felhasználó
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Lacikaaaa's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Lacikaaaa

    Az én történetem

    Miért mit tegyek? Fenyegessem én is? Volt olyan.. de közben rájöttem h szerintem nagyon gyerekes egy dolog ez az "így megverlek, úgy megverlek" dolog..
  2. Lacikaaaa

    Az én történetem

    Erre csak azt tudom mondani, h ez nem bosszúból született, hanem valamennyire segített h ki tudtam magamból írni a dolgokat. Ez a blog meg csak azt zavarja, aki tudja h igaz ez az egész.. Mert így nem tudja letagadni a dolgokat.. Jelenleg én már 2 hónapja nem foglalkozok a dologgal, egy szót se beszélek egyik érintettel sem, még futólag sem találkoztam senkivel ez ügyben.. Tovább léptem, jelenleg más csajjal alakul vmi..Persze az volt az első h neki elmondtam a dolgokat. Ennek ellenére, 1 hete!!!! ismét azt hallom vissza, h ő minden nap azon dolgozik, h eljusson hozzám és szétszedje a fejem.. Vhogy ők nem tudnak megnyugodni..Az igazság fáj..
  3. Gondoltam megosztom veletek, mert okulni lehet az én történetemből.. Kicsit hosszú, lehet néhol unalmas..de sztem érdemes végig olvasni.. A blognak a jobb oldalán az archívum résznél 2009 október-ra katt és minden bejegyzés az elejétől látható.. http://www.azigazi.blogol.hu
×
×
  • Create New...