Jump to content
PirateClub.hu

vipera150

Veterán
  • Pontszám

    22
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

vipera150's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

1

Közösségi hírnév

  1. Bocs a zavarásért mindenkitől, de az lenne a nagy kérésem, ha valaki tudja , hogy hogyan lehet windows-ból visszanyerni az e-maileket, az segítsen! maradványokat találtam, de hogy lehet a teljes szöveget visszafordítani olvashatóvá tenni?! Előre is köszönöm mindenkinek!
  2. vipera150

    Visual C#

    igen van más kérdés is: mi van az ékezetes betűkkel a c# alatt? nem igazán akarnak működni! (vagy csak én vagyok béna mert még most kezdem) thx!
  3. sziasztok,bekapcsolodok már én is ebbe a topicba,én tavaly nyáron vettem 1 elektromos gitárt,és mostanra egész jol megy ahoz képest hogy egyedül tanulok meg jáccani,igaz vannak nehéz részek amik megizzasztanak de hát gyakorlás az sose árt:-)
  4. vipera150

    quick basic 4-7-ig

    Az az alap. DE vannak kiegészítő lib-k amit ha sikerűlne beilleszteni akkor 800*600 vagy még nagyobb felbontásban is lehetne kezelni a képernyőt. Sajna az angol nyelvtudásom nem híres és akihez elkűldtem fordításra a help file-t már 4 hónapja űl rajta. ez van.
  5. Sziasztok! Tudom, hogy egy régi , egyesek szerint elavúlt programozásról szeretnék témát nyitni, de én elég sok mindent megtudtam csinálni basic-qbasic nyelven , és a tapasztalataim alapján csak annyit szeretnék ehez hozzáfűzni, hogy aki nem csak a kinézettel foglalkozik, és egyszerű de megbízható progikat akar csinálni az még mindig megpróbálkozhat az alapnyelvekkel. Természetesen igaza van annak aki azt mondja, hogy más programnyelvekkel szebbet és jobbat is lehet csinálni de és őszíntén mondva, lusta vagyok most egy új nyelvet megtanúlni. Viszont eljuttotam oda , hogy vannak megoldásra váró problémáim és szeretném , ha valaki jártas e témában az itt jelentkezne és tudnánk esetleg egymásnak segíteni Előre is köszönök minden építő jellegű hozzászólást! Első problémám, most pontosan nem tudom, hogy honnan töltöttem le a qb 5 verziót de állítólag lehet hozzá svga alprogit beilleszteni, csak én nem tudom, hogyan kell. Ez azért lenne jó, mert ugye azért csak fontos lenne, hogy jobb felbontású, szebb kinézetű progikat is lehessen készíteni! várom az ötleteket!
×
×
  • Create New...