Jump to content
PirateClub.hu

Gangsterking

Veterán
  • Pontszám

    57
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Gangsterking

  1. Mért van az, hogy pár MP3-as számot nem játszik a Vista, amit XP-n hallgattam, nem túl jó mindőség pl.50 Cent - Curtis (Clean)(Retail)(2007), amit innen a Pirateclub-ról szedtem le!?

  2. Annyi lenne a gondom, hogy az Age Of Empires 2-ben mért van az, hogy előtte ment LAN-on a játék most meg elindul LAN-on és kiírja hogy nincs szinkron(a másik gépen XP-van) lehet hogy azért, mi rá az orvosság, ha van!?

  3. Na énis felraktam és tényleg nagyon jó az Age of Empires 2 is elindul rajt akit érdekel szóval régi játékok is mennek rajt, javítottak is rajt, mármint a Vsitán, mert amikor kijött és felraktam rohadt instabil volt, de most nagyon f*sza lett ajánlom mindenkinek!

  4. Figyu papi001, azt akarom kérdezni, hogy írd le pontosan te melyik verziójú Vista Ultimate-t használod (1.az angolt (ami előre aktiválva van) és utána rakod rá a magyar nyelvet) vagy (2.A magyar Vista Ultimate-t amit be kell regelni) vagy melyiket?

    Énis fel akarom rakni!(Hát egyszer már felraktam, de amikor nem nagyon mentek rajt a régebbi játékok (pl.:WoW) le is szedtem, de különösebb bajom nem volt vele, csak még annyi, hogy ugye olyan nem szokott lenni, hogy rányomok, hogy másoljon aztán csak másol,másol nem történik semmi mert 1-szer nekem is csinálta!?Amgy már tölthető a Vista SP1 Beta-t!

  5. Chrysler 300 C SRT-8

     

    50_Cent_01.jpg

     

    20060815srt8.jpg

     

     

    ,,Igen, jó lesz vigyázni, sofőrnek és riválisnak egyaránt, az SRT-8 ugyanis öt másodpercen belül sprintel százas tempóra, végsebességét pedig nem korlátozza elektronika 250 km/óránál."-Autó-Motor

    ,,A 425 paripa és az 570 newtonméteres nyomaték mennydörgő hangorkán kíséretében tombol, a vaskos kipufogóvég pedig ezúttal nem csupán designelem, szól is rendesen."-Autó-Motor

  6. OKS tényleg írhattam volna még jelentős rappereket SORRY all!

    Ja és még 1 dolog nekem ne mondja senki, hogy a magyar rapperek jobbak, mint a külföldi divatrapperek na először is, nem divatrapperek, hanem azok a f*sza rapperek ez olyan, mintha a magyar foci-t összehasonlítod a franciákkal vagy a brazilokkal hát össze sem lehet mérni, mert a magyarok nagyon sz*rok a külföldiek meg f*szák.Amúgy a rap is küldföldről indult, mégpedig Amerikából!Az amerikai Nigger Underground és a Gangsta Rap a király!

  7. ez mind divat "rapper" ezért egyébre szavazok nem a csicska young fifty xzibit doggra.

    fiftyék meg csicskák. ennyi lehet oltani

     

    hungarian hip hop ennyi.

     

    peace

     

    50 meg a többiek nem csicskák!

    Tudod kik a csicskák ezek a hazai rapperek nem mind van belőlük jó de legtöbbje sz*r!A külföldi nigger rap a legjob 50,Jeezy,stb.

  8. Na akkor ezt kapjátok ki: PS3 siker a PAL régióban

     

    Csupán kilenc és fél hét kellett a PlayStation 3-nak ahhoz, hogy az előző két generációs PlayStation rekordját megdöntve egy millió példányban találjon gazdára Ausztráliában és Európában, vagyis a PAL régióban. Szoftverfronton a legjobb fogadtatásra a Resistance talált 600 ezer darabbal, de szorosan mögötte ott lohol a MotorStorm félmillióval. Japán és az azt övező régió megközelítőleg 910 ezer PS3-at pakolt el, míg Észak-Amerika 1.3 milliót, vagyis: a PS3 ellátási gondjai látványosan megszűntek, így a boltba sétálva bárki, bárhol leemelhet egyet magának a polcról.

  9. Figyeljetek nekem ne próbálja bemagyarázni senki, h az X360 jobb, mint a PS3, mert ez 1 rohadt nagy hazugság!Nehogy már 1 ócska 60-70 ezres X360 odaverje a nagy 160 Ezres PS3-at, mibe sokkal több funkció, sokkal jobb grafika, sokkal minőségibb cuccok vannak és lesznek rá! Ja és amúgy ez a videó is nem mind igaz pl.(WWE lesz rá csak nem 2007 hanem a 2008-as,NBA Live már van rá Amerikába,F.E.A.R és Double Agent is van rá és a Rockstar is azt mondta PS3-ra könnyebb programozni mint X360-ra!)PS3 4EVER!

  10. Gyerekek ez nem kérdés PS3 a nyerő egyértelmű!

    Az X360 rondább és a PS3 sokkal erősebb(7 magos Cell proci) és most jön rá a PS Home,Littlebig Planet,stb. és a minőség miatt is jobb, ezért drágább a minőséget sajna meg kell fizetni, nem úgy mint az X360-nál, némelyik X360-ba rossz az olvasófej és szétkarcolja az eredeti Játék lemezeket, szóval ennyit az X360-ról!Amúgy a PS3 nem fúj ám olyan meleg levegőt mint sokan mondják!:)

  11. Természetesen RAP! 50 Cent & G-Unit,The Game,T.I.,DMX,Snoop Dogg,2Pac,stb. Ezek ám a királyok!Én szerintem a rock az 1 monoton gitártépés, nekem naon nem jön be, de nem utálom a rockereket nekem is vannak rocker haverjaim.

×
×
  • Create New...