Jump to content
PirateClub.hu

tanga25

Veterán
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Semleges

About tanga25

 • Rank
  Zsebibaba

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Op.rendszer
  Windows 10

Recent Profile Visitors

540 profile views
 1. tanga25

  Magyar és külföldi tracker infók!

  Ztracker ingyenes regisztráció [Hidden Content]
 2. tanga25

  Watch together online

  "Élvezd az internetet a barátaiddal közösen. Nézzetek videókat, hallgassatok zenét..... A Watch2Gether-nek egy egyszerű célja van: könnyebbé tesz a barátokkal való videó nézést együtt, tekintet nélkül arra, hogy hol vannak a világban. A Watch2Gether lényege továbbá egy tökéletes, laza hely, ahol tudsz lazítani és a barátaiddal szórakozni. Élvezd a Watch2Gether-t!" [Hidden Content]
 3. tanga25

  A nagy file-sharing oldal topic!

  Nekem is eszmbe jutott egy: [Hidden Content] Max. 1 Gb-os fájlok tölthetők fel. A lejátszható fájlok 60 napos inaktivitás után törlődnek (30 napos inaktivitás után nem lejátszható fájlok)
 4. tanga25

  Milyen eredeti játékot vettél meg legutóbb?

  Útoljára: F1 2011 meg a F1 Race Stars-t ( humblebundlepontcom )
 5. tanga25

  Milyen eredeti játékot vettél meg legutóbb?

  -Euro Truck Simulator Scandinávia Dlc -ét. plusz: -Despair-t
 6. tanga25

  Milyen eredeti játékot vettél meg legutóbb?

  Ma megvettem a PAYDAY The Heist-tet én is steam-en, nem is rossz.
 7. tanga25

  Milyen eredeti játékot vettél meg legutóbb?

  Március óta megvettem a Farming simulator 2013 mat is . Plusz a Silent Hunter 5. részét. Az Ets 2- ben meg pár hónapra rá kiadták a multiplayert is igaz csak alfa verziósban. Szóval van mivel multizgatni.
 8. tanga25

  VGA - vásárlás

  Haliho! én is hasonló kérdésssel fordulnék hozátok csak nekem más a konfigom: Vga: Ati 4830 radeon hd CPU típusa: QuadCore AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz (14 x 200) Rendszermemória: 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) Táp : HKC 550W USP-5550 Várom én is az ötleteket. Az én gépemhez ti mit ajánlanátok nekem?
 9. tanga25

  Milyen eredeti játékot vettél meg legutóbb?

  Euro Truck Simulator 2 Gold verzió magyar városokkal. Csak azért mert kevesebb a bug benne. + Word of Trucks miatt+ betették Debrecen-t is a térképbe.
 10. Üdv! A neten találtam ezt a király karaokes weboldalt. Nagyon megtetszett aki még nem ismeri és szeret énekelni annak: a program honlapja: [Hidden Content] dalok innen: [Hidden Content] van még egy magyar gyűjtemény plusz külföldi is a honlapon megtalálod: [Hidden Content]
 11. tanga25

  Hálózati problémák

  üdv! Nem rég raktam fel az Online Armor Firewall free-t és azt tapasztaltam hogy néhány port nyitva van. A probléma megoldodott......
 12. tanga25

  Milyen zenelejátszó progit használsz?

  Quintessential Player
 13. tanga25

  Melyik a kedvenc rádiótok?

  Nem tudom ismeritek e ezt a rádiót. Nekem ha van egy kis időm ezt hallgattom. [Hidden Content]
 14. tanga25

  Comodo EasyVPN 1.0

  Comodo EasyVPN 1.5 Ingyenes, sok oldalú, nagy tudású. Egyetlen hátránya van jelenleg: nem tud magyarul. Amit tud, és amiért érdemes hamachi helyett használni az a következő a teljességigénye nélkül: -32 bites és 64 bites kliens. - Hozzáférhetsz a PC-dhez bárhol - EasyVPN lehetővé teszi neked, hogy távolról átvedd az irányítást az otthoni vagy a munkahelyi számítógép felett. - Biztonság a 128 bites titkosított kapcsolatok. Az EasyVPN lehetővé teszi neked, hogy létrehozd a saját privát hálózataidat. - Távoli File és Printer megosztás. - Nulla Touch Configuration - Nem igényel szakértelmet a telepítés és beállítás. - Méretezhető, Flexible, Secure - az EasyVPN hálózatok olyan nagyok vagy kicsik lehetnek, mint amilyenekre szükség van. - Secure Messaging - EasyVPN egy beépített csevegésügyfél segítségével lehetővé teszi, hogy könnyedén beszélgethess és fájlokat átvihess a hálózatod gépei között. Release Date: 2009-03-01 Supported Operating Systems: Windows XP/Windows Vista Minimum Hardware: -128 MB RAM -10 MB Hard Disk Space hivatalos honlap: [Hidden Content] 32 bites verzió: letöltés [Hidden Content] méret: 6.44 MB 64 bites verzió letöltés [Hidden Content] méret: 7.91 MB Azoknak ideális ez a program akik még csak most ismerkednek virtual lanban játszható játékokokkal és nem szertnének a router,tűzfal beállításokkal bajlódni. Meg azoknak is akiknek bedöglött a hamachi.
 15. tanga25

  A nagy file-sharing oldal topic!

  Megjelent egy újabb magyar tárhely [Hidden Content] Max. 200MB-os fájlok tölthetők fel. A 200MB-nál nagyobb fájlokat darabold kisebb részekre és csomagold be. A feltölthető fájlok száma KORLÁTLAN!
×